Seriál o Hope Mikaelsonové dostává zelenou

Seriál o Hope Mikaelsonové dostává zelenou

22.5.2018 17:20


Stanice The CW objednává pro novou sezónu seriál ze světa The Vampire Diaries a The Originals. Seriál Legacies se totiž zaměřuje na Hope Mikaelsonovou, jejíž postavu už dobře známe z The Originals, a její život na střední škole.


Po seriálech The Vampire Diaries a The Originals přichází Legacies, v jehož centru dění stojí mladá Hope Mikaelsonová, dcera obávaného upíra Klause Mikaelsona. O čem tento seriál bude si můžete přečíst v následujícím popisu:

Během posledních desíti let se podařilo hrdinům a padouchům ze seriálů The Vampire Diaries a The Originals získat mnoho fanoušků po celém světě. Zanechali po sobě odkaz trvalé lásky a rodiny, který bude pokračovat s novým napínavým seriálem Legacies, který odvypráví příběh další generace nadpřirozených bytostí na Salvatorově škole pro mladé a nadané. Tuto školu navštěvuje sedmnáctiletá Hope Mikaelsonová, dcera Klause Mikaelsona, dále dcery Alarica Saltzmana Lizzie a Josie a další, kterými jsou třeba potomek politické rodiny MG či záhadný Landon Kirby. Ti všichni se vyvíjejí nekonvenčním způsobem a navzdory jejich nejhorším impulsům jsou vychováváni, aby byli svými nejlepšími verzemi. Stanou se tito čarodějové, upíři a vlkodlaci hrdiny, kterými chtějí být, nebo byli zrozeni, aby se z nich stali padouši? Jak budou ochraňovat své tajemství, své město Mystic Falls a vlastně i celý svět, tak se budou muset spoléhat na pradávný folklor a příběhy, aby se naučili, jak bojovat se všemi možnými nepřáteli.

Za vznikem seriálu stojí produkční tým, který se skládá z Julie Plec (The Vampire Diaries), Brett Matthews (The Vampire Diaries), Leslie Morgenstein (The Vampire Diaries, Pretty Little Liars) a Gina Girolamo (The Originals).

V hlavní roli Hope Mikaelsonové se objeví Danielle Rose Russell, kterou již znáte z páté série The Originals. Dále se v seriálu objeví herci a herečky Jenny Boyd, Kaylee Bryant, Quincy Fouse a Aria Shaghasemi, které doplní i Matt Davis v roli oblíbeného učitele/lovce upírů Alarica Saltzmana. A možná se dočkáme i návratů dalších již známých postav z upířího světa.

Stanice The CW dá tomuto seriálu šanci zazářit již na podzim, kdy bude do programu nasazen na čtvrteční večery, u nás tedy vždy v pátek ráno, a jeho předskokana mu bude dělat veterán stanice Supernatural. To znamená, že po finálním dílu seriálu The Originals nebudeme muset dlouho čekat na nové osudy Hope Mikaelsonové.

Zdroj: KSiteTV

Těšíte se na pokračování upířího univerza na stanici The CW? A čí návrat by vás v novém seriálu potěšil? Podělte se o své názory v komentářích.


Jít na Legacies | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!