Revolution se dočká zakončení

Revolution se dočká zakončení

15.4.2015 23:20


Seriál Revolution byl dvou dvou sezónách zrušen pro nízkou sledovanost. Nyní však seriál dostává novou naději pro řádné zakončení. Nových epizod se však nedočkáme. Tak jak to tedy bude?


Taky si často ťukáte na hlavu, když po zrušení nějakého seriálu vznikají různé skupiny, petice a Bůh ví, co ještě na záchranu seriálu? Říkáte si, to je k ničemu. Mohl by to zachránit jedině Netflix? Tak věřte, že to vlastně zase tak k ničemu nebude. Seriál Revolution nedostal zrovna nejlepší zakončení, jaké bychom si představovali. Ono se také není čemu divit, když byl ukončen tak brzy. Nyní seriál opět ožívá.

(Foto: Revolution)

Nenechte se mýlit. Žádné další epizody se neplánují. Dohromady se dávají tvůrci celého seriálu, aby se pustili do sepsání čtyřdílného komiksu, který by měly celý příběh ukončit mnohem lépe, než jak tomu bylo doposud. Komiksy vyjdou pod záštitou DC Comics. K celému projektu zatím nebylo vydáno nic než jen krátké prohlášení na oficiální facebookové stránce seriálu, ale brzy se snad dozvíme něco podrobnějšího.

Otázkou zůstává, kolik toho tvůrci stihnou vyřešit během čtyř vydání? Zápletka celého seriálu byla přece jenom na delší lokte. Každopádně pro příznivce seriálu je to výborná zpráva.

(Foto: Revolution)


Jít na Revolution | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!