Discovery nebude mít samostatně stojící epizody

Discovery nebude mít samostatně stojící epizody

23.8.2017 18:52


Jste příznivci seriálů, které jsou v podstatě jedním dlouhým filmem? Tak to vás s následující novinkou potěšíme. Výkonní producenti nyní potvrdili, že především díky streamovací stanici CBS All Access se rozhodli, že seriál Star Trek: Discovery nebude mít žádné samostatně stojící epizody.


S příchodem seriálu Star Trek: Discovery se nabízelo, zda bude mít show samostatně stojící epizody. Jelikož tento koncept byl už aplikován v předchozích Star Trek seriálech, kdy se kapitán se svou posádkou vydal na novou planetu, zažil na ní určité dobrodružství a další epizodu jste prakticky nemuseli vědět, co se událo, se nabízela otázka, zda se touto cestou vydá i Discovery.

(Propagační obrázek k seriálu. Foto: CBS All Access)

Výkonní producenti seriálu nyní potvrdili, že tomu tak nebude. Příběh bude de facto jeden dlouhý film, který má začátek, prostředek i konec. Je tedy určený pro náročnějšího diváka, který si nepůjde k seriálu jen oddychnout po náročném pracovním dni. Pro tento koncept se tvůrci rozhodli z toho důvodu, že seriál publikují na streamovací televizi, kde se očekává, že se divák s větší pravděpodobností podívá na celou řadu a neskončí třeba v půlce.

Spousta seriálů je v dnešní době dělána tak, že když vynecháte pár epizod, prakticky se nic nestane, protože postavy neřeší (a mnohdy si i nepamatují), co se stalo v předchozích dílech. I když tento koncept by se pro Star Trek seriál přímo nabízel, nakonec tomu tak nebude. Pro příznivce propracovaného děje je to rozhodně dobrá zpráva. Snad se tedy máme na co těšit.

Jste rádi, že seriál nebude mít žádné samostatně stojící epizody?


Jít na Star Trek: Discovery | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!