Nicholas Meyer pracuje na Star Trek seriálu pro CBS All Access

Nicholas Meyer pracuje na Star Trek seriálu pro CBS All Access

22.5.2018 19:02


V uplynulých dnech jsme se věnovali především Star Trek filmům, protože těch se nyní chystá opravdu spousta. Seriálové pole by ale nemělo být o nic ošizeno, protože kromě druhé řady Discovery se již nyní pracuje na dalším projektu, který bude mít premiéru na stejné stanici.


Stanice CBS All Access to s více Star Trek seriály myslí opravdu vážně. V průběhu uplynulého roku jsme si mohli všimnout hned několika zvěstí a různých indicií, ale nyní Nicholas Meyer oficiálně přiznal, že na jednom projektu skutečně pracuje. Pokud vám toto jméno nic neříká, tak vězte, že Meyer má bohaté zkušenosti se Star Trekem a pracoval třeba na Star Trek II: The Wrath of Khan, Star Trek VI: The Undiscovered Country a Star Trek IV: The Voyage Home.

(Benedict Cumberbatch jako Khan ve filmu Star Trek: Do temnoty. Foto: Paramount Pictures)

Nicholas Meyer se nyní nechal slyšet, že pro stanici CBS All Access vyvíjí samostatně stojící trilogii. Co si ovšem pod názvem trilogie máme představit? Pracuje Meyer rovnou na třech řadách nějakého seriálu, nebo se naopak bude jednat o mini-sérii se třemi epizodami? To zřejmě ukáže čas, ale spekuluje se, že by série mohla mapovat život Khana, který je pro studio už delší dobu velice zajímavý.

Alex Kurtzman, jeden z výkonných producentů seriálu, naznačil, že chtějí, aby seriál Star Trek: Discovery měl hned několik řad a otevřel dveře do světa ostatním Star Trek seriálům. Zdá se, že ta doba už přišla a první vlaštovky bychom se mohli dočkat třeba do dvou tří let. Pokud se v budoucnu nějakých seriálů ze světa Star Treku dočkáme, mělo by to být právě na stanici CBS All Access.

Co říkáte na tuto překvapivou novinku?

Zdroj: ComicBook.com


Jít na Star Trek: Discovery | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!