Ve druhé sérii seriálu Star Trek: Discovery se vrátí Jonathan Frakes i staré uniformy z původního seriálu

Ve druhé sérii seriálu Star Trek: Discovery se vrátí Jonathan Frakes i staré uniformy z původního seriálu

10.4.2018 20:10


Druhá řada sice nemá stanovené pevné datum premiéry, ale začne se natáčet již v nejbližších dnech. Proto pro vás máme prvních pár informací o nadcházející sezóně. K režii se například dostane jeden z výkonných producentů. A očekávat můžeme i staré uniformy z původního seriálu.


Druhá série se začne natáčet již v průběhu dubna 2018, takže od první klapky nás dělí jen pár dní. Tvůrci měli poměrně dost času na přípravu scénáře, protože příběh byl prakticky dokončen už v průběhu první řady. O první epizodu nové sezóny se postará Alex Kurtzman, jeden z výkonných producentů seriálu, který pomáhal se scénářem Abramsových filmových Star Treků.

Bude se jednat o první epizodu seriálu, kterou Alex Kurtzman natočí. Kurtzman je spíše známý jako scenárista, ale k režii už se také přeci jen dostal. Například minulý rok u snímku The Mummy v hlavní roli s Tomem Cruisem. Film, který měl odstartovat tzv. Dark universe, ale nesklidil příliš dobré ohlasy a fanoušci a diváci na něj rychle zapomněli.

(Líbí se vám nové uniformy v seriálu Discovery? Foto: CBS All Access)

Ikona Star Treku Jonathan Frakes nyní prozradil, že míří do Toronta, aby štábu vypomohl s natáčením druhé řady. Údajně již četl scénář, který se mu velice líbil. Frakes se tedy znovu chopí režie a připraví pro nás alespoň jednu epizodu z nové série. S jeho šikovností jsme se mohli seznámit již v řadě první, kdy si pro nás přichystal díl Despite Yourself, epizodu, která se stala jednou z nejlépe hodnocených u nás na Edně.

Výkonní producenti seriálu, Gretchen J. Berg a Aaron Harberts, prozradili, že se ve druhé řadě dočkáme klasických uniforem ze seriálu Star Trek: The Original Series. Jelikož se příběh Discovery odehrává ve stejné časové linii jako původní seriál, tvůrci nemají v plánu uniformy nijak rozporovat. Až tedy uvidíme posádku lodi Enterprise, můžeme očekávat klasické, svetrové uniformy.

Co říkáte na novinky k druhé řadě?

Zdroj: ComicBook.com (článek 1, článek 2, článek 3)


Jít na Star Trek: Discovery | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!