To opravdu Lena neví, že James je Guardianem?

To opravdu Lena neví, že James je Guardianem?

12.12.2017 17:26


Lena Luthor je jednou z posledních postav seriálu, která netuší, kdo je Supergirl. I když jí o tom Kara nikdy neřekla, Lena měla několik indícií, aby se dopátrala pravdy. Nyní v epizodě Reign mohla odhalit skrytou identitu Jimmyho, ale i když vše dostala na stříbrném podnose, něco jí opět uniklo.


Lena Luthor se v seriálu objevuje často v blízkosti dvou superhrdinů, ale zatím se zdá, že ani v jednom případě netuší, o koho jde. Kara Danvers je její nejlepší kamarádka, James Olsen po pár flirtech skoro nový přítel a Samantha Arias za Lenu vede firmu. Všechny tyto tři osoby mají jedno společné – skrytou identitu, o které Lena s největší pravděpodobnos­tí neví.

(Že by Lena pouze dělala, že neví? Foto: CW)

I když je Luthorova sestra velice chytrou ženou, zdá se, že odhalování skrytých identit není její silnou stránkou. A to i v tom případě, když se před ní doslova odhalíte. V minulé sérii jsme se dočkali scény, kdy Kara chtěla ošálit Lenu, když se pokoušela být na dvou místech zároveň jako Kara a i jako Supergirl. Lena jí na tento laciný trik skočila i navijákem. V poslední epizodě Reign zase Lenu a Jamese pronásledoval ozbrojený zločinec.

Olsen ho odehnal svým štítem a a po vzoru Star Wars odrazil jeho střelu přímo na zločince. I když tento akt udělal přímo před Lenou, Lena si toho nejspíše nevšimla a nedala si jedna plus jedna dohromady. Tudíž stále neví, že James je Guardianem. V některých ohledech je trošku škoda, že se nám tvůrci snaží Lenu Luthor prezentovat jako inteligentní ženu a posléze z ní udělají takovou naivku. To Cat Grant jde odhalování tajných identit rozhodně lépe.

Myslíte si, že opravdu Lena neví, že James je Guardianem?


Jít na Supergirl | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!