Co všechno víme o třetí řadě

Co všechno víme o třetí řadě

28.1.2018 18:11


První řada The Expanse měla premiéru v prosinci 2015, ta druhá pak začátkem roku 2017. Na třetí řadu si budeme muset ještě chvíli počkat, ale pravděpodobně už ne moc dlouho. Dále přinášíme pár zajímavostí a oznámení dvou nových hereček.


Kdy začne třetí řada?

Třetí řada byla dotočena na začátku prosince, takže se na nová dobrodružství Holdena, Nagaty, Avasaraly a dalších můžeme těšit a měli bychom se jich brzy dočkat. Stanice Syfy sice stále neoznámila datum premiéry třetí série, ale myslíme, že bychom si návrat do Pásu, na Zemi, Mars a na další planety mohli užít již v březnu. Únor se samozřejmě vyloučit nedá, ale vzhledem k blížící se olympiádě to není moc pravděpodobné, nejen proto, že už by Syfy zveřejnila minimálně nějaké propagační fotky nebo videa.

Noví herci a postavy

V roli Clarissy Mao se objeví Nadine Nicole. Tu můžete znát ze seriálů Casual nebo Dante's Cove. V letech 2014–2016 si zahrála v nekonečné soap opeře Mladí a neklidní a také se mihla v epizodních rolích v seriálech Scorpion nebo CSI: Cyber.

Jako novinářka Monica, která pochází ze Země a bude chtít zdokumentovat osudy Holdena a jeho posádky na Rosinantě, se představí Anna Hopkins, již jsme mohli na Syfy vidět jako Jessicu v Defiance nebo pak na CW jako Samanthu Clayton v seriálech Arrow a The Flash.

Jen zopakujeme obsazení Davida Strathairna a Elizabeth Mitchell, o kterých jsme již psali dříve.

Nadine Nicole a Anna Hopkins. Foto: Hulu a Syfy

Sesbírané střípky

Podle herců bude třetí řada plná akce, má za cíl nastavit laťku ještě výš a bude mít opět 13 epizod, stejně jako řada druhá. Steven Strait řekl, že herci ví, kde přesně (v knize) skončí série, kterou vždy točí, tvůrci jim to říkají.

Kdyby se v zápase v kleci setkali Fred a Amos, všichni herci by si vsadili na Amose, i když podle jeho představitele Wese Chathama by prý asi podváděl.

Alcon Television Group na Comic-Conu připravila únikovou hru, kterou si zahráli i samotní herci. Cílem bylo získat vzorek protomolekuly, zatímco jste byli uvězněni na palubě lodi a museli jste se dostat k přechodové komoře a utéct, než infekce zaplaví celou loď. V této hře podle herců excelovala Dominique, která hraje Naomi.

Herci si virtuální realitu vyzkoušeli také při natáčení třetí řady, když ještě nebyly postavené kulisy. Podívali se dovnitř Rosi, aby si lépe představili, co mají hrát. V dost případech jsou sami paf z výsledných scén a celých epizod, protože hodně zvláštních efektů je přidáno až v postprodukci.

#SDCC17 WE HAVE ARRIVED!!! I (Dominique) have taken over the Expanse Insta for the weekend so stay tuned for our shennanigannnsss #TheExpanse

Jaká bude podle herců třetí řada za použití jednoho slova? Apokalyptická. Explozivní. Epická. Zrádná.

Frankie Adams, představitelka Bobbie, na otázku ohledně Bobbiiny zrady Marsu odpověděla, že si teď aspoň užije Avasaralu a nebude muset nosit martské brnění, které váží 30 kilo, což dává vzhledem k atmosféře na Marsu smysl.

Wes Chatham řekl, že hlavním padouchem seriálu je lidská pýcha a že kdyby nemohl hrát Amose, chtěl by hrát protomolekulu, protože má v seriálu ten nejlepší příběh. Steven Strait prohlásil, že by si zahrál Millera. Na otázku, koho z posádky by všichni vyhodili přechodovou komorou, všichni shodně odpověděli „Naomi!“ Ji a Holdena čeká vzhledem k závěru druhé řady v jejich vztahu mnoho problémů.

Už se třetí řady také nemůžete dočkat?


Jít na The Expanse | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!