jo a nemohl byste mi někdo poradit nějakej novej seriál, třeba taky sci-fi ale jsem doc. náročná, nechci nakažený mimozemšťany, dextra, gotham, .. moje oblíbený jsou např. Eureka, Flash, Suits, Tru Calling, zataženo místy vraždy, forgotten .. já už si nevzpomínám, je to víc žánrů, tak kdyby se někdo pokusil, budu ráda
dobrej díl, až mě překvapilo, že to skončilo a co se Patty týče, je to chytrá holka, ona na to přijde jinak ta co hraje hawkgirl, má tak velký rty, že jsou jí vidět hrozně zuby, jestli to má přirozený, tak budiž ale jestli si to takhle nechala zvětšit, tak se to nepovedlo a nějak nevím, jestli o ní Cisco nepřijde, a když jo, tak s kým bude chodit? co třeba s Cait? a když odejde Jay, kam to odejde? do svým země? to asi ne, tak to zn. že odejde jenom pryč třeba z central city? díky za odpověď
The Flash si svoju kvalitu udržuje, naopak Arrow sa po 8 epizóde vráti do starých koľají, tentokrát sa budeme musieť pozerať na to, ako sa Felicity celu sériu hneva na Olivera za to, že nevedel, že ma nejaké dieťa!
dost dobrý, tohle klidně mohlo být na 3 hodiny, už se těším na pokračování :) Savage docela badass :D A Jay mě přestává bavit s tím jeho dělejte si co chcete..
Už jen pár hodin do oficiálního vysílání :33 . Bude to hodně skvělá spolupráce Flashe a Arrowa. Jen mě docela zamrzelo, že Hawkman může chytit Flashe jen tím, že se proti němu rozlítne, ale tak nadruhou stranu je dobře, že z Flashe nedělají neporazitelnýho hrdinu. :) SPOILER: To jak Arrow v boji za pomocí Flashe chytí Hawkmana je docela dobrá scéna :)
#1435 Zouby52: A co v te Gorille City delal, verboval armadu gorilek :D? Tak ci onak se do E-1 zpet asi jen tak nedostane. Ty jo ted me napadlo, ze vlastne Groddy nikdo nema rad :) tak je vsechny posilaji ze vsech svetu :D na jedno misto do E-2 :D To pak bude Revenge of Grodds :D anebo Magnificent 52 Grodds :D
#1368 Kennymcc: Ted sem si začal pouštět starou animovanou Justice League a hned v první serii Grodd přichází z Gorilla City. Hned sem si vzpomněl na Flashe a poslední díl. Harryho vyjádření by se k tomu i hodila.
Takovy dotaz, to jak Zoom chytil ten blesk, ma nekdo info o tom, co je to za schopnost :)? Spis tedy jestli v komiksech byl toho nejaky speedster schopen? Nebo to vypada na cistou novinku tvurcu serialu? Prece jen umet „uchopit“ plasmu asi nebude uplne snadne :) Je pravda, ze neni treba ji umet doslova uchopit, ale prevzit nad ni kontrolu, to uz se ale asi pomalu dostavame k magii, nebo ne :D?
#1429 totti: tak ja si je kupuji a nemam v planu prodavat. Jinak s tim flashpointem bych pockal, protoze 52 te uvede do deje. Flashpoint moc ne, ale rozhodne stoji za to si ho precist
#1424 Zouby52: Tak ako samozrejme neskôr sa aj k tomu dostanem, ale teraz mám iné priority. Kebyže si teraz niečo kúpim tak skôr kvôli tomu, aby som to neskôr predal za oveľa vyššiu cenu.
#1425 Anduin: Možno pred začatím s New 52 by som doporučil Flashpoint Paradox. Vzhľadom na jeho udalosti vzniká tento vesmír. Zo starších komiksoch by som doporučil Kingdom Come a všetky krízy.
#1446 Misstie: čierna tla*a :D
jo a nemohl byste mi někdo poradit nějakej novej seriál, třeba taky sci-fi ale jsem doc. náročná, nechci nakažený mimozemšťany, dextra, gotham, .. moje oblíbený jsou např. Eureka, Flash, Suits, Tru Calling, zataženo místy vraždy, forgotten .. já už si nevzpomínám, je to víc žánrů, tak kdyby se někdo pokusil, budu ráda
#1449 Zouby52 #1452 Anduindobrej díl, až mě překvapilo, že to skončilo a co se Patty týče, je to chytrá holka, ona na to přijde jinak ta co hraje hawkgirl, má tak velký rty, že jsou jí vidět hrozně zuby, jestli to má přirozený, tak budiž ale jestli si to takhle nechala zvětšit, tak se to nepovedlo a nějak nevím, jestli o ní Cisco nepřijde, a když jo, tak s kým bude chodit? co třeba s Cait? a když odejde Jay, kam to odejde? do svým země? to asi ne, tak to zn. že odejde jenom pryč třeba z central city? díky za odpověď
#1448 medvihThe Flash S02E08 76 %
The Flash si svoju kvalitu udržuje, naopak Arrow sa po 8 epizóde vráti do starých koľají, tentokrát sa budeme musieť pozerať na to, ako sa Felicity celu sériu hneva na Olivera za to, že nevedel, že ma nejaké dieťa!
Nejlepší epizoda aktuální série i Arrowa !
top epizoda ty jo!
jo to mě taky štve Patty se lže od začátku a u Kendry.. „oh díky Barry… OOOPS“ ve 2 vteřinách?
A patty opět neřekli o co se jedná. Nebo se aspoň konečně začne vyptávat a někdo ji to bude muset vysvětlit.
dost dobrý, tohle klidně mohlo být na 3 hodiny, už se těším na pokračování :) Savage docela badass :D A Jay mě přestává bavit s tím jeho dělejte si co chcete..
Kdyby někdo nevěděl oč se jedna s hawkmenem a hawkgirl- nechť se podiva na dva dily smallvile(10 serie s nazvem liga spravedlivých)
Už jen pár hodin do oficiálního vysílání :33 . Bude to hodně skvělá spolupráce Flashe a Arrowa. Jen mě docela zamrzelo, že Hawkman může chytit Flashe jen tím, že se proti němu rozlítne, ale tak nadruhou stranu je dobře, že z Flashe nedělají neporazitelnýho hrdinu. :) SPOILER: To jak Arrow v boji za pomocí Flashe chytí Hawkmana je docela dobrá scéna :)
#1436 Kennymcc: tak v tom animaku Grodd právě utekl z gorilla city aby ho následně zničil
#1435 Zouby52: A co v te Gorille City delal, verboval armadu gorilek :D? Tak ci onak se do E-1 zpet asi jen tak nedostane. Ty jo ted me napadlo, ze vlastne Groddy nikdo nema rad :) tak je vsechny posilaji ze vsech svetu :D na jedno misto do E-2 :D To pak bude Revenge of Grodds :D anebo Magnificent 52 Grodds :D
#1437 Zouby52#1368 Kennymcc: Ted sem si začal pouštět starou animovanou Justice League a hned v první serii Grodd přichází z Gorilla City. Hned sem si vzpomněl na Flashe a poslední díl. Harryho vyjádření by se k tomu i hodila.
#1436 KennymccTakovy dotaz, to jak Zoom chytil ten blesk, ma nekdo info o tom, co je to za schopnost :)? Spis tedy jestli v komiksech byl toho nejaky speedster schopen? Nebo to vypada na cistou novinku tvurcu serialu? Prece jen umet „uchopit“ plasmu asi nebude uplne snadne :) Je pravda, ze neni treba ji umet doslova uchopit, ale prevzit nad ni kontrolu, to uz se ale asi pomalu dostavame k magii, nebo ne :D?
Jinak jeste sem hazi 2 odkazy pro tipy jak cist komiksy. Flashe tam sice moc nenajdete, ale rozhodne stoji za to clanky precist at vite jak zacit. Nic pro zkusene ctenare, opravdu je to hlavne pro novacky http://www.comixzone.cz/…ksu-cast-2-2 http://www.comixzone.cz/…cist-batmana
Zkusim sepsat sam neco o flashovi, ale nebude to hned
#1431 Xegiie: to se mi nezda, wally dorazi podle me ve stavu, kdy jeste ndni speedster
tak mam novou teorii, mozna ji tu nekdo psal, nevim:) co kdyz je zoom onen flashuv potomek, nejsem si jist, synovec?
#1429 totti: tak ja si je kupuji a nemam v planu prodavat. Jinak s tim flashpointem bych pockal, protoze 52 te uvede do deje. Flashpoint moc ne, ale rozhodne stoji za to si ho precist
#1424 Zouby52: Tak ako samozrejme neskôr sa aj k tomu dostanem, ale teraz mám iné priority. Kebyže si teraz niečo kúpim tak skôr kvôli tomu, aby som to neskôr predal za oveľa vyššiu cenu.
#1425 Anduin: Možno pred začatím s New 52 by som doporučil Flashpoint Paradox. Vzhľadom na jeho udalosti vzniká tento vesmír. Zo starších komiksoch by som doporučil Kingdom Come a všetky krízy.
#1430 Zouby52