#1384 Kennymcc: Taky mi připadal jako z E2 :D . Jak se furt motal kolem Barryho a jak se choval, tak mi to tak připadalo a jen jsem čekal, jestli zněj nezačnou lítat modrý blesky a nezačne běhat kolem Barryho :D
#1383 Afromen: No nevim hele, koukal jsem se ted na oba dily a prijde mi ze Barry je mozna o malicko vyssi nez Henry a stejne mi sedi, kdyz ho porovnam se Zoomem.
#1382 Red Viper: A ten Henry co tam byl, je jiste ze byl z E-1 :)? Anebo uz to mozna byl Henry z E-2 :)? Jakoze se tam tajemne vetrel :) A nezabil nahodou Eobard Thawne v E-2 Henryho Allena a vzal pak na sebe jeho podobu :)?
No po tyhle epizodě vážně nevím. Myslel jsem si že Zoom bude Barryho táta z 2, ale ta postava tomu vůbec nesedí, hlavně je i menší když šly vedle sebe na konci.. No uvidíme. :-D
#1378 Red Viper: Hele asi jsem natvrdlej, ale co je na tom „fishing“ rozhovoru tak fantastickyho :)? Me teda prislo, kdyz Henry mluvil, ze mluvil podobnym „sekanym“ (nebo jak to popsat) zpusobem jako Zoom :)
#1379 jack7cz: Jak už to bývá, tak když scénáristi Flashe něco naznačují, tak to tak aji bude. Navíc jsem pořád čekal, jestli se Henry nerozběhne proti Barrymu a neprorazí mu rukou hruď :D
Od 7 dílu jsem neočekával nic mimořádného, pomalejší rozjezd, ale dalo se to každopádně očekávat z události předešlého dílu… Harry → sérum — > možná šance, že Jay získá zpět svou rychlost, rozhodně by to bylo pěkné. Pokud se o to pokusí, tak snad to neodfláknou a nepíchnou mu pouze to sérum, ale trochu ten process rozvinou, např. podobně jako v Flashpoint Paradox, což by se mi jevila jako lepší možnost, jak se pokusit mu navrátit jeho rychlost.. Doteď je záhadou, jak jí ztratil…
ano Harry má nápady / úvahy jako Eobard, viz speed mirrage už jsme se tu o tom několikrát bavili.. tuto větu mu řekl Cisco, ale nějakou větu tam vyplodil sám a Cisco a Caitlin na něj koukali vyvalení, mrknu znovu pak to tu napíši:) Jinak díl odpočinkovej jak jsem se obával, nic nového jsme se nedozvěděli.. jo a stím jak to natahuje s Patty už se mi také nelíbí
#1364 Ibrakadabr: já mám humor rád, ale ten t vůj příspěvek, ať si přečtu kolikrát chci, zní jako že jsem jako nějakej blbeček opsal tvoji teorii, abych tu byl zajimavej nebo co.
Všimli jste si že Wells ze E-2 má občas stejné myšlenky jako Eobard Thawne z E-1? Například jak učil Barryho o speed mirrage nebo v 7. epizodě když Ciscovi říkal „V mnoha směrech jsi mi ukázal, jaké je to mít syna“. Mám takový pocit že Wells z E-2 by mohl být taky Eobard Thawne, z E-2.
#1387 Xegiie: No jo :), bude to zajimavý souboj taťka versus syn.
dobra narazka byla hned v prvnim dile, jak sel Henry z vezeni a rikal " I will race you " , a Barry "you would lose " a jen se oba smeji :)
#1388 Scoop #1390 Kennymcc#1384 Kennymcc: Taky mi připadal jako z E2 :D . Jak se furt motal kolem Barryho a jak se choval, tak mi to tak připadalo a jen jsem čekal, jestli zněj nezačnou lítat modrý blesky a nezačne běhat kolem Barryho :D
#1383 Afromen: No nevim hele, koukal jsem se ted na oba dily a prijde mi ze Barry je mozna o malicko vyssi nez Henry a stejne mi sedi, kdyz ho porovnam se Zoomem.
#1382 Red Viper: A ten Henry co tam byl, je jiste ze byl z E-1 :)? Anebo uz to mozna byl Henry z E-2 :)? Jakoze se tam tajemne vetrel :) A nezabil nahodou Eobard Thawne v E-2 Henryho Allena a vzal pak na sebe jeho podobu :)?
#1386 Scoop #1391 Red ViperNo po tyhle epizodě vážně nevím. Myslel jsem si že Zoom bude Barryho táta z 2, ale ta postava tomu vůbec nesedí, hlavně je i menší když šly vedle sebe na konci.. No uvidíme. :-D
#1385 Kennymcc#1381 Kennymcc: už jenom že se to řeší :D většina lidí doufá že Zoom bude Henry z Earth 2 a ted nás takhle lákají :D
#1384 Kennymcc#1378 Red Viper: Hele asi jsem natvrdlej, ale co je na tom „fishing“ rozhovoru tak fantastickyho :)? Me teda prislo, kdyz Henry mluvil, ze mluvil podobnym „sekanym“ (nebo jak to popsat) zpusobem jako Zoom :)
#1382 Red Viper#1379 jack7cz: Jak už to bývá, tak když scénáristi Flashe něco naznačují, tak to tak aji bude. Navíc jsem pořád čekal, jestli se Henry nerozběhne proti Barrymu a neprorazí mu rukou hruď :D
#1378 Red Viper: To říkal Henry vlastně viď? :D To mi nedocvaklo :D… taky dobrý :D
#1380 Scoopco říkáte na „You like to fish with bait? I DO TOO.....a v dnešní epizodě "You were fishing? Yeah I fish all the time“ :)
#1379 jack7cz #1381 Kennymcc#1376 Exie_: Tak zatim vime, ze mu ji vzal Zoom tim „zvlastnim“ uderem. Ovsem co na tom uderu bylo zvlastni je opravdu zatim zahadou :)
Od 7 dílu jsem neočekával nic mimořádného, pomalejší rozjezd, ale dalo se to každopádně očekávat z události předešlého dílu… Harry → sérum — > možná šance, že Jay získá zpět svou rychlost, rozhodně by to bylo pěkné. Pokud se o to pokusí, tak snad to neodfláknou a nepíchnou mu pouze to sérum, ale trochu ten process rozvinou, např. podobně jako v Flashpoint Paradox, což by se mi jevila jako lepší možnost, jak se pokusit mu navrátit jeho rychlost.. Doteď je záhadou, jak jí ztratil…
#1377 Kennymccano Harry má nápady / úvahy jako Eobard, viz speed mirrage už jsme se tu o tom několikrát bavili.. tuto větu mu řekl Cisco, ale nějakou větu tam vyplodil sám a Cisco a Caitlin na něj koukali vyvalení, mrknu znovu pak to tu napíši:) Jinak díl odpočinkovej jak jsem se obával, nic nového jsme se nedozvěděli.. jo a stím jak to natahuje s Patty už se mi také nelíbí
#1364 Ibrakadabr: já mám humor rád, ale ten t vůj příspěvek, ať si přečtu kolikrát chci, zní jako že jsem jako nějakej blbeček opsal tvoji teorii, abych tu byl zajimavej nebo co.
#1372 Scoop: Já to pochopil tak že Cisco chtěl aby to řekl a si ověřil jestli je to dost přesvědčivé aby na to Grodd skočil
#1370 paule: Myslím, že Harry tu větu první řekl a pak mu Cisco řekl, aby to zopakoval trošku jiným stylem.
#1373 pauleThe Flash s02e07 71 %
Slabsia epizoda, no dalo sa to cakat po skvelej predoslej casti.
#1369 lukendo: tu větu „V mnoha směrech jsi mi ukázal, jaké je to mít syna“ po něm chtěl Cisco aby řekl to nebylo z Harryho hlavy
#1372 ScoopVšimli jste si že Wells ze E-2 má občas stejné myšlenky jako Eobard Thawne z E-1? Například jak učil Barryho o speed mirrage nebo v 7. epizodě když Ciscovi říkal „V mnoha směrech jsi mi ukázal, jaké je to mít syna“. Mám takový pocit že Wells z E-2 by mohl být taky Eobard Thawne, z E-2.
#1370 paule