#1359 Xegiie: Myslím že sis mohl odpustit toho vola ne? vole. Já se tě nijak nedotkl a ty vytahuješ puberťacský uražky? Jsme v diskuzi a myslel jsem že se tu obejdeme bez tohodle. Navíc jsem to nemyslel nijak zle ale spíš jako malej žertík. škoda že nesdílíš muj humor. Přišlo mi legrační že tuhle psycho teorii ma í někdo jinej. A pokud jsi si byl dukladnej a dočetl i to co jsem psal po prvním přispěvku tak víš že jsem vyvracel sebe. Tobě to jen opakuji.
#1358 Kennymcc: Pokud vím tak Caitlin řekla : „Udělali jsme testy“ … Je pravda že nikde nešly testy vidět.
zadne delitko tam neni, proste jsou tam veci podobne/stejne a jine jsou zase uplne odlisne. treba na E-2 jsou v necem napred, ale v necem pozadu, viz ty jejich fotaky :) znamena to ze tvurci si mohou delat co chteji a to presne chteli
#1361 Rubi: Ja si myslim, ze by to tak klidne mohlo byt, jelikoz je otazkou, kdy vznikla E-2 v jakem okamziku se dejiny E-2 oddelily od E-1. Samozrejme z duvodu cestovani v case to muze byt velmi zamotane :) To delitko prave muze byt usmrceni/neusmrceni Barryho Allena v tech udalostech, kdy zemrela jeho matka (treba v E-2 bude jeho matka nazivu :) )
#1358 Kennymcc: Proč by to tvůrci dělali znovu? Přeci neokopírují scénář z první řady a jenom na tom změní to, že tentokrát nebude Wells Reverse Flashem, ale Zoomem … to už by ho rovnou mohli jenom oživit a netahat tam jiného rychlíka a nechat si ho třeba na 3 řadu … takhle to určitě nebude
lol uz jsem to nasel, opravdu skoro co jsem psal ja, jenze ja tu tvoji predtim necetl, napadlo me to kdyz jsem koukal od zacatku druhe rady nejsme ve skole abych opisoval
#1357 Ibrakadabr: ahh tady ma nekdo ego az ke stropu, bohuzel tvuj post jsem necetl, takze nevim o cem mluvis.. a navic mi to co jsem napsal vyvracis? tak si v tom udelej poradek vole
#1331 Xegiie: Woow .. Díky že jsi zkopíroval můj konentář co jsem tady psal a napsal ho vlastníma slovama :-D Každopadně jak už jsem psal to aby byl opět Wells, Eobard je blbost… když Wells přišel na E1 tak mu dělali testy a prokázalo se že je to doopravdy Wells
#1354 Exie_: No když už jsme u těch vztahů … já vždycky viděla Barryho s Caitlin ale Patty mi v tom udělala bordel :-D Myslím, že by se k němu dobře hodily obě holky :-)
#1353 Štěpy918: Iris a Cisco, tak tady si mě dorazil:) Rozhodně to tak nebude, je to velice nepravděpodobné..... Iris = Barry Caitlin = Ronnie & Jay Wally = Linda
#1349 Kennymcc: Tak snad budeme mít v tomhle štěstí a neposerou to nějakými lhářskými tahanicemi. :D Ale jsem zvědav, co si Barry případně Joe vymyslí za výmluvu že je Barry na vozíčku. :)
Hele tusite nekdo, co to tam na konci bylo za arenu? Nejake gladiatorske hry goril :)?
#1435 Zouby52#1366 saarry: No on ji to preci nemuze rict, z toho jednoho jedinnyho neprustrelnyho duvodu, prece aby ji chranil :D
#1365 pyzzer17: To víš, nějaký čuze to řekne hned, ale s Patty má problém :-D
#1367 KennymccUž som si myslel, že na konci Barry povie Patty, že je Flash ale zase nič, dokedy to budú naťahovať ? :D
#1366 saarry#1359 Xegiie: Myslím že sis mohl odpustit toho vola ne? vole. Já se tě nijak nedotkl a ty vytahuješ puberťacský uražky? Jsme v diskuzi a myslel jsem že se tu obejdeme bez tohodle. Navíc jsem to nemyslel nijak zle ale spíš jako malej žertík. škoda že nesdílíš muj humor. Přišlo mi legrační že tuhle psycho teorii ma í někdo jinej. A pokud jsi si byl dukladnej a dočetl i to co jsem psal po prvním přispěvku tak víš že jsem vyvracel sebe. Tobě to jen opakuji.
#1358 Kennymcc: Pokud vím tak Caitlin řekla : „Udělali jsme testy“ … Je pravda že nikde nešly testy vidět.
#1374 Xegiiezadne delitko tam neni, proste jsou tam veci podobne/stejne a jine jsou zase uplne odlisne. treba na E-2 jsou v necem napred, ale v necem pozadu, viz ty jejich fotaky :) znamena to ze tvurci si mohou delat co chteji a to presne chteli
#1361 Rubi: Ja si myslim, ze by to tak klidne mohlo byt, jelikoz je otazkou, kdy vznikla E-2 v jakem okamziku se dejiny E-2 oddelily od E-1. Samozrejme z duvodu cestovani v case to muze byt velmi zamotane :) To delitko prave muze byt usmrceni/neusmrceni Barryho Allena v tech udalostech, kdy zemrela jeho matka (treba v E-2 bude jeho matka nazivu :) )
#1358 Kennymcc: Proč by to tvůrci dělali znovu? Přeci neokopírují scénář z první řady a jenom na tom změní to, že tentokrát nebude Wells Reverse Flashem, ale Zoomem … to už by ho rovnou mohli jenom oživit a netahat tam jiného rychlíka a nechat si ho třeba na 3 řadu … takhle to určitě nebude
#1362 Kennymcclol uz jsem to nasel, opravdu skoro co jsem psal ja, jenze ja tu tvoji predtim necetl, napadlo me to kdyz jsem koukal od zacatku druhe rady nejsme ve skole abych opisoval
#1357 Ibrakadabr: ahh tady ma nekdo ego az ke stropu, bohuzel tvuj post jsem necetl, takze nevim o cem mluvis.. a navic mi to co jsem napsal vyvracis? tak si v tom udelej poradek vole
#1364 Ibrakadabr#1357 Ibrakadabr: A ses si jistej ze ty testy Caitlin udelala? Vim ze se tam o tom mluvilo a mam takovy dojem, ze to u toho mluveni taky jen zustalo?
#1361 Rubi #1364 Ibrakadabr#1331 Xegiie: Woow .. Díky že jsi zkopíroval můj konentář co jsem tady psal a napsal ho vlastníma slovama :-D Každopadně jak už jsem psal to aby byl opět Wells, Eobard je blbost… když Wells přišel na E1 tak mu dělali testy a prokázalo se že je to doopravdy Wells
#1358 Kennymcc #1359 XegiieGolden Glider :)
#1354 Exie_: No když už jsme u těch vztahů … já vždycky viděla Barryho s Caitlin ale Patty mi v tom udělala bordel :-D Myslím, že by se k němu dobře hodily obě holky :-)
#1353 Štěpy918: Iris a Cisco, tak tady si mě dorazil:) Rozhodně to tak nebude, je to velice nepravděpodobné..... Iris = Barry Caitlin = Ronnie & Jay Wally = Linda
Cisco = ?
#1355 RubiMě by se líbilo kdyby byl Barry s Patty, Iris a Cisco a Caitlin a Jay.
#1354 Exie_#1351 Kennymcc: Joo schody, pěkný to prevít spjatý skoro s každým tajným zraněním :D
#1350 -Pako-: Ze upadl ze schodu prece, jak jinak :D
#1352 -Pako-#1349 Kennymcc: Tak snad budeme mít v tomhle štěstí a neposerou to nějakými lhářskými tahanicemi. :D Ale jsem zvědav, co si Barry případně Joe vymyslí za výmluvu že je Barry na vozíčku. :)
#1351 Kennymcc#1345 -Pako-: Je to tak, vse nakonec stejne zalezi na scenari, a ne na postavach serialu :D
#1350 -Pako-