#1347 Mario13: Wells asi vedel z E-2 co Zoom dela, tak si sel v E-1 pro zbran (sice nevim proc si nepritahl nejakou super zbran uz z E-2) a pak sel hledat Flashe zrejme :) A jak uz to ve filmech byva, byl ve spravny cas na spravnem miste :)
#1343 Kennymcc: Musíme doufat, že bude z něj víc hotová, přijde mi že to mezi nimi víc jisktří, navíc Iris Barryho bere jako kámoše, takže o to by to bylo lepí, navíc by jí ani Joe nemusel lhát kord když s ní je v „jednotce“ …Myslím si že Gideon by nemusela mít v tomhle pravdu. Nezbývá nám než si počkat, ale byl bych raději kdyby se to dozvěděla v příští max v přespříští epizodě, nemám rád když něco protahujou, navíc tím že Barry bude chvilku na vozejčku tak to jejich „vztahu“ neprospěje když si bude vymýšlet blbosti. Ale scénáristi to do všeho rádi cpou, tyhle blbosti :D
#1342 -Pako-: Jojo jak rikas, to uz je ohrana pisnicka :D Ale tak vis jak, kazdej novacek si tim musi projit :D No treba to Patty vyjimecne pochopi a bude to bez trucovani :D
#1340 -Pako-: Ja si myslim ze az to zjisti, tak z nej bude hotova jeste vic :D Nicmene podle Gideon Barry ma skoncit nakonec v naruci Iris :) pokud se neco nezmenilo :) Samozrejme otazkou je kdy to ma nastat :)
#1341 Adafek: Já hlavně doufám, že se to dozví nejlépe v příští epizodě, protože tohle mi jediné sere na všech seriálech a filmech :D lžu ti aby se ti nic nestalo i-když jsi policajtka v jednotce co honí meta-lidi :D
…samozrejme bylo neskutecne lehkomyslne se postavit proti nepriteli, o kterem v podstate nic nevim. Chytry bojovnik si nejdrive zjisti maximum informaci o svem protivnikovi – jeho schopnosti a predevsim slabiny. Je asi pravda ze Jay Garrick ani H. Wells toho o Zoomovi moc konktretniho nerekli, ackoli asi oni 2 asi vedi o Zoomovych schopnostech nejvice. Na druhou stranu Barry se jich ani moc neptal :)
#1337 Bitlord: Si pis :D Vsak Zoom se blizi k tomu, jak by byl ve skutecnosti neprekonatelny jakykoli speedster, ktery ma svuj mozek a neridi se tim co je dano ve scenari :) Tim si tvurci serialu samozrejme nechavaji vzdy dvirka proto, jak udelat jeste lespiho speedstera :)
#1331 Xegiie: Tak nejak bych si to tez myslel. Jen teda s tim, ze mi tam moc nesedi ten Jay Garrcik jak o tom pises. Neprijde mi, ze by tam mel jen tak „bezvyznamnou“ roli. Ale to ze Eobard Thawne vzal na sebe podobu Wellse i v E-2 zacinam cim dal tim vice verit :) Myslim si ze Reverse Flash v tom vsem bude mit jeste hodne dulezitou roli :) Hodne veci se zrejme bude tocit okolo one minulosti, kdy byla zabita Barryho matka, kam se Barry, jak vime, jeste jednou „podiva“ :) Mozna se ukaze, ze tam byl i Zoom :)
#1330 jack7cz: A co když ona získala speedforce jinak než při výbuchu urychlovače a projevilo se to na ní když byla ještě dítě proto Wells vynalezl to anti speed sérum a dává jí ho aby měla normální život. Těch teorií mě napadá více třeba že Wells je taky meta který může vidět budoucnost/cestovat časem a proto by věděl že bude Jesse Quick. Každopádně já osobně doufám že to nebude opět Eobard protože to už by bylo dost ohrané kdyby to zase bylo tak že cestoval časem atd atd.
kdyz jsme u tech teorii, koukam znovu na prvni dil druhe rady a neco me napadlo :) kdyz vemem v potaz, rekneme easter egg, ze Oliveruv otec byl Arrow na E-2, a aplikujeme toto na Flashe na E-2 (budu-li ignorovat Jaye, ktery je tam strceny jen kvuli old school fandum komiksu), nam vznikme, ze rychlost dostal Henry a ne Barry, ktery se mozna ani na E-2 nenarodil. To by odpovidalo i Zoomovym ocim, ktere se tu tolik propiraji. Ale pokracuji dal… co kdyz Eobard opravdu cestoval zpět i na E-2 a take vzal podobu Wellse, proto by vedel ze „jeho“ dcera bude Jessie Quick, vedel by o speed mirrage ect… a co kdyz take zavrazdil Noru Ellen, cimz Henryho – Zooma, nastval, Henry z toho zesilel a zaprisahal se, ze zabije vsechny rychliky, ze bude jediny… :) Zoom take mohl vzit Wellsovy – Eobardovy rychlost. na konci serie se podivam jestli mi neco z tohodle sedelo :D
#1347 Mario13: Wells asi vedel z E-2 co Zoom dela, tak si sel v E-1 pro zbran (sice nevim proc si nepritahl nejakou super zbran uz z E-2) a pak sel hledat Flashe zrejme :) A jak uz to ve filmech byva, byl ve spravny cas na spravnem miste :)
Jak podle vás věděl Wells, že musí ukrást tu zbraň a že Barry bude potřebovat pomoct s tím žraločím mužem?
#1348 Kennymcc#1344 Kennymcc: Kéž by to vzala jako ta jeho bejvalka když se u ní ukázal doma a řekl jí že musí jít riskovat život protože i on to zvládá :D
#1343 Kennymcc: Musíme doufat, že bude z něj víc hotová, přijde mi že to mezi nimi víc jisktří, navíc Iris Barryho bere jako kámoše, takže o to by to bylo lepí, navíc by jí ani Joe nemusel lhát kord když s ní je v „jednotce“ …Myslím si že Gideon by nemusela mít v tomhle pravdu. Nezbývá nám než si počkat, ale byl bych raději kdyby se to dozvěděla v příští max v přespříští epizodě, nemám rád když něco protahujou, navíc tím že Barry bude chvilku na vozejčku tak to jejich „vztahu“ neprospěje když si bude vymýšlet blbosti. Ale scénáristi to do všeho rádi cpou, tyhle blbosti :D
#1349 Kennymcc#1342 -Pako-: Jojo jak rikas, to uz je ohrana pisnicka :D Ale tak vis jak, kazdej novacek si tim musi projit :D No treba to Patty vyjimecne pochopi a bude to bez trucovani :D
#1346 -Pako-#1340 -Pako-: Ja si myslim ze az to zjisti, tak z nej bude hotova jeste vic :D Nicmene podle Gideon Barry ma skoncit nakonec v naruci Iris :) pokud se neco nezmenilo :) Samozrejme otazkou je kdy to ma nastat :)
#1345 -Pako-#1341 Adafek: Já hlavně doufám, že se to dozví nejlépe v příští epizodě, protože tohle mi jediné sere na všech seriálech a filmech :D lžu ti aby se ti nic nestalo i-když jsi policajtka v jednotce co honí meta-lidi :D
#1344 Kennymcc#1340 -Pako-: Dooudám že je to ne , líbí se mi představa že by Barry byl s Patty a Iris by měla někoho jiného.. :D
#1342 -Pako-Co myslíte.. odkopne Patty Barryho až zjistí o něm pravdu..??
#1341 Adafek #1343 Kennymcc…samozrejme bylo neskutecne lehkomyslne se postavit proti nepriteli, o kterem v podstate nic nevim. Chytry bojovnik si nejdrive zjisti maximum informaci o svem protivnikovi – jeho schopnosti a predevsim slabiny. Je asi pravda ze Jay Garrick ani H. Wells toho o Zoomovi moc konktretniho nerekli, ackoli asi oni 2 asi vedi o Zoomovych schopnostech nejvice. Na druhou stranu Barry se jich ani moc neptal :)
#1337 Bitlord: Si pis :D Vsak Zoom se blizi k tomu, jak by byl ve skutecnosti neprekonatelny jakykoli speedster, ktery ma svuj mozek a neridi se tim co je dano ve scenari :) Tim si tvurci serialu samozrejme nechavaji vzdy dvirka proto, jak udelat jeste lespiho speedstera :)
Zoom je docela OP :D
#1338 Kennymcc#1335 Kennymcc: jasně navíc tomu nahrává fakt, že Reverse flash má být v tom nadcházejícím seriálu, takže bych to opravdu vůbec nevylučoval
#1331 Xegiie: Tak nejak bych si to tez myslel. Jen teda s tim, ze mi tam moc nesedi ten Jay Garrcik jak o tom pises. Neprijde mi, ze by tam mel jen tak „bezvyznamnou“ roli. Ale to ze Eobard Thawne vzal na sebe podobu Wellse i v E-2 zacinam cim dal tim vice verit :) Myslim si ze Reverse Flash v tom vsem bude mit jeste hodne dulezitou roli :) Hodne veci se zrejme bude tocit okolo one minulosti, kdy byla zabita Barryho matka, kam se Barry, jak vime, jeste jednou „podiva“ :) Mozna se ukaze, ze tam byl i Zoom :)
#1336 Xegiie#1330 jack7cz: A co když ona získala speedforce jinak než při výbuchu urychlovače a projevilo se to na ní když byla ještě dítě proto Wells vynalezl to anti speed sérum a dává jí ho aby měla normální život. Těch teorií mě napadá více třeba že Wells je taky meta který může vidět budoucnost/cestovat časem a proto by věděl že bude Jesse Quick. Každopádně já osobně doufám že to nebude opět Eobard protože to už by bylo dost ohrané kdyby to zase bylo tak že cestoval časem atd atd.
#1329 Blahar: největší sok by určitě byl kdyby to byl opravdu Barry z Earth 2 a já bych to klidně jako zápletku uvítala :-)
#1330 jack7cz: borci je to blbost, staci se podivat jak se u toho tvari kdyz to rika.. :)
kdyz jsme u tech teorii, koukam znovu na prvni dil druhe rady a neco me napadlo :) kdyz vemem v potaz, rekneme easter egg, ze Oliveruv otec byl Arrow na E-2, a aplikujeme toto na Flashe na E-2 (budu-li ignorovat Jaye, ktery je tam strceny jen kvuli old school fandum komiksu), nam vznikme, ze rychlost dostal Henry a ne Barry, ktery se mozna ani na E-2 nenarodil. To by odpovidalo i Zoomovym ocim, ktere se tu tolik propiraji. Ale pokracuji dal… co kdyz Eobard opravdu cestoval zpět i na E-2 a take vzal podobu Wellse, proto by vedel ze „jeho“ dcera bude Jessie Quick, vedel by o speed mirrage ect… a co kdyz take zavrazdil Noru Ellen, cimz Henryho – Zooma, nastval, Henry z toho zesilel a zaprisahal se, ze zabije vsechny rychliky, ze bude jediny… :) Zoom take mohl vzit Wellsovy – Eobardovy rychlost. na konci serie se podivam jestli mi neco z tohodle sedelo :D
#1335 Kennymcc #1357 Ibrakadabr#1324 Zouby52: jj, já jsem si říkal, že jí tak mohl říkat když byla dítě … mohla si s tátou hrát jak je rychlá …
#1332 Xegiie #1334 paule#1321 Kennymcc: Nevim proc:D Ale posledni dobou mam dojem, ze Zoom by mohla byt ta Patty z E2:D To by se mi celkem líbilo:D
#1333 Rubi