#1325 Zouby52: máš to logický, ale nezapomínej že tvůrci strašně rádi naznačují :) většina co se řekne v seriálu, nebo nazcnačí něco znamená a není to jen tak. to už jsem se poučil… když jsem se třeba po skončení první serie koukal od začátku, našel jsem tam mnoho odkazů/náznaků, které jsem před tím bral jako že normal.. nemyslím si že jen tak plácnul Jesse Quick 99% to něco znamená, uvidíš:)
Podle mě Barry nebude mít svojí rychlost kvuli dvojty davce toho sera a bylo by hezký vidět kdyby dejme otmu Henry z Earth 2 byl Zoom a objevil by se u něj v starlabs jako jeho otec taky bez speedu momentálně
#1316 Red Viper: Tak samozrejme. Porad to muze byt jako predtim s ReverseFlashem ze jej nejdriv hral bodydouble. Jen ty oci vazne podobne jsou nicmene samozrejme ze ten obrazek porad nic nedokazuje.
#1306 Xegiie: jinak o tom cestovani casem, bych rekl, ze jako vedec, ktery je zpusobili za meta-lidi, nemuze byt v tomhle nejak extra prekvapen. Kdybych ja vytvoril nekolik metalidi tak bych to, ze nekdo cestoval casem, vzal zpusobem: aha udelam si poznamku a nebyl bych az tak extra vzrusenej
#1306 Xegiie: tak jesse je jeji jmeno a quick ji mohl rikat kvuli tomu jak rychle vystudovala. Pripodobnil bych to k arrow kdy Oliver rikal segre speedy. O tom ze wally ma prijit z budoucnosti si cetl kde? Alespon zatim z toho co se deje si myslim, ze je to bracha Iris, kvuli dejove lince s matkou a v komiksu z budoucnosti prisel Bart Allen a ne Wally.
#1320 Bizzy: už to v diskusiach niekto spomínal, ale Henry Allen z E-2 proste nemusel mať nikdy syna alebo sa len nedožil dospelosti, takže ho nespoznal
#1321 Kennymcc: Tak třeba pro mě by to zajímavý bylo, kdyby to byl někdo nový a koho neznáme. Naopak bych byl zklamanej, kdyby Zooma prostě hodili na nějakou z hlavních postav z E-2.
#1320 Bizzy: Pokud to nebude Henry Allen, tak si myslim cca na 90%, ze to bude nekdo, koho jiz zname. Jelikoz kdyby to bylo opacne, tak by to divacky nebylo asi moc zajimave, nemyslis?
To že Zoom nebude Henry allen mě přivádí jedna věc a to, že Když zjistil Zoom kdo je Flash z E1, tak se ani nepodivoval. Myslím, že člověk by se aspoň přinejmenším zarazil kdyby uviděl jakoby svého syna, akorát z E1. Upřímně si začínám myslet, že Zoom bude úplně nějaká nová postava, ale uvidíme
#1312 Rubi: může a nemusí. Wells je taky na earth 1 a earth 2 vědec který vede Star Labs. Barryho zasahl urychlovač když byl v laboratoři. A to same se stalo Jayovi. Takže proč by to tak být nemohlo? Možná mám pravdu a Barry je na earth 2 mrtvej a kdyby nebyl tak je v laboratoři on a ne Jay.. Oliver Queen na E2 je (byl) taky syn milionáře, taky byl na lodi. Ale světy se rozcházejí až v tom kdo zemřel.
#1316 Red Viper: No je pravda ze je otazkou, zda jsou ty oci akutecne stejne, nebo to jen tak vypada a je to jen opticky klam pro nase ubohe lidkske oko :)
Jak uz tu bylo zmineno, tak si tez zacinam myslet ze H.Wells z E-2 mozna bude opet Eobard Thawne :) Bylo by to asi sileny, ale ne nemozny. Proc i v E-2 Eoabard sejmul Wellse – scenar by byl asi podobny jako v E-1 akorat by se to zrejme netocilo okolo Barryho. Nakonec v tom velkem boji proti Zoomovi bude i Reverse Flash :) Take je treba mit na pameti ze Barry se jeste jednou bude vracet ke sve matce a bude mit duvod zastavit mladsiho Barryho, aby nezachranoval „jejich“ matku :) ten duvod bude jiste hodne zasadni :)
Zdá se mi že Zoom umí manipulovat jak s časem tak se ipohybovat extrémně rychle podobně jako barry,protože pokud by disponoval pouze schopností manipulovat s časem tak by nemohl běhat nahoru po budovách atpod.. jako barry :D:D
Jen tak pro zajimavost co jsem nasel na netu. Nekdo kdo dobre umi s vizualnimi programy si asi dobre vyhral nicmene autenticke je to dost. A kdyztak pozor, mozny spoiler. https://www.facebook.com/photo.php?…
#1299 Ibrakadabr: Eobard Thawne vůbec nemusel být v Earth 2 Reverse Flashem, tudíž ani Barry nebyl Flashem. Tím byl na Zemi 2 Jay Garrick. Tak ho tudíž nemohl Eobard zabít, tenhle scénář reality se odehrával na Earth 1 … jak už tam bylo zmíněno Barry na Zemi 2 mohl být třeba elektrikář :-D
#1308 Exie_: Zoom by ale tím pádem neměl být schopný běhat po stěnách, ne ? Protože v „jeho“ čase běhá normální rychlostí, jestli to správně chápu. Flash to dokáže díky vysoký rychlosti. Tohle imo scénáristi trochu nedomysleli, ale jak říkáš, je otázkou, kolik si vzali z komiksů.
#1325 Zouby52: máš to logický, ale nezapomínej že tvůrci strašně rádi naznačují :) většina co se řekne v seriálu, nebo nazcnačí něco znamená a není to jen tak. to už jsem se poučil… když jsem se třeba po skončení první serie koukal od začátku, našel jsem tam mnoho odkazů/náznaků, které jsem před tím bral jako že normal.. nemyslím si že jen tak plácnul Jesse Quick 99% to něco znamená, uvidíš:)
Podle mě Barry nebude mít svojí rychlost kvuli dvojty davce toho sera a bylo by hezký vidět kdyby dejme otmu Henry z Earth 2 byl Zoom a objevil by se u něj v starlabs jako jeho otec taky bez speedu momentálně
#1316 Red Viper: Tak samozrejme. Porad to muze byt jako predtim s ReverseFlashem ze jej nejdriv hral bodydouble. Jen ty oci vazne podobne jsou nicmene samozrejme ze ten obrazek porad nic nedokazuje.
#1306 Xegiie: jinak o tom cestovani casem, bych rekl, ze jako vedec, ktery je zpusobili za meta-lidi, nemuze byt v tomhle nejak extra prekvapen. Kdybych ja vytvoril nekolik metalidi tak bych to, ze nekdo cestoval casem, vzal zpusobem: aha udelam si poznamku a nebyl bych az tak extra vzrusenej
#1328 Xegiie#1306 Xegiie: tak jesse je jeji jmeno a quick ji mohl rikat kvuli tomu jak rychle vystudovala. Pripodobnil bych to k arrow kdy Oliver rikal segre speedy. O tom ze wally ma prijit z budoucnosti si cetl kde? Alespon zatim z toho co se deje si myslim, ze je to bracha Iris, kvuli dejove lince s matkou a v komiksu z budoucnosti prisel Bart Allen a ne Wally.
#1330 jack7cz#1320 Bizzy: už to v diskusiach niekto spomínal, ale Henry Allen z E-2 proste nemusel mať nikdy syna alebo sa len nedožil dospelosti, takže ho nespoznal
#1321 Kennymcc: Tak třeba pro mě by to zajímavý bylo, kdyby to byl někdo nový a koho neznáme. Naopak bych byl zklamanej, kdyby Zooma prostě hodili na nějakou z hlavních postav z E-2.
#1320 Bizzy: Pokud to nebude Henry Allen, tak si myslim cca na 90%, ze to bude nekdo, koho jiz zname. Jelikoz kdyby to bylo opacne, tak by to divacky nebylo asi moc zajimave, nemyslis?
#1322 azoxid #1329 BlaharTo že Zoom nebude Henry allen mě přivádí jedna věc a to, že Když zjistil Zoom kdo je Flash z E1, tak se ani nepodivoval. Myslím, že člověk by se aspoň přinejmenším zarazil kdyby uviděl jakoby svého syna, akorát z E1. Upřímně si začínám myslet, že Zoom bude úplně nějaká nová postava, ale uvidíme
#1321 Kennymcc #1323 Ingimir#1312 Rubi: může a nemusí. Wells je taky na earth 1 a earth 2 vědec který vede Star Labs. Barryho zasahl urychlovač když byl v laboratoři. A to same se stalo Jayovi. Takže proč by to tak být nemohlo? Možná mám pravdu a Barry je na earth 2 mrtvej a kdyby nebyl tak je v laboratoři on a ne Jay.. Oliver Queen na E2 je (byl) taky syn milionáře, taky byl na lodi. Ale světy se rozcházejí až v tom kdo zemřel.
#1316 Red Viper: No je pravda ze je otazkou, zda jsou ty oci akutecne stejne, nebo to jen tak vypada a je to jen opticky klam pro nase ubohe lidkske oko :)
#1313 Jake: Co na to rict :) Asi to fakt bude Henry Allen :) Ted jen co zapricnilo ze se v E-2 z nej stal Zoom :)
#1313 Jake: myslím že trochu si pohrát tak to uděláš s každým ale každopádně why not .D
#1318 Kennymcc #1326 JakeJak uz tu bylo zmineno, tak si tez zacinam myslet ze H.Wells z E-2 mozna bude opet Eobard Thawne :) Bylo by to asi sileny, ale ne nemozny. Proc i v E-2 Eoabard sejmul Wellse – scenar by byl asi podobny jako v E-1 akorat by se to zrejme netocilo okolo Barryho. Nakonec v tom velkem boji proti Zoomovi bude i Reverse Flash :) Take je treba mit na pameti ze Barry se jeste jednou bude vracet ke sve matce a bude mit duvod zastavit mladsiho Barryho, aby nezachranoval „jejich“ matku :) ten duvod bude jiste hodne zasadni :)
Zdá se mi že Zoom umí manipulovat jak s časem tak se ipohybovat extrémně rychle podobně jako barry,protože pokud by disponoval pouze schopností manipulovat s časem tak by nemohl běhat nahoru po budovách atpod.. jako barry :D :D
Jen tak pro zajimavost co jsem nasel na netu. Nekdo kdo dobre umi s vizualnimi programy si asi dobre vyhral nicmene autenticke je to dost. A kdyztak pozor, mozny spoiler. https://www.facebook.com/photo.php?…
#1316 Red Viper #1317 Kennymcc#1299 Ibrakadabr: Eobard Thawne vůbec nemusel být v Earth 2 Reverse Flashem, tudíž ani Barry nebyl Flashem. Tím byl na Zemi 2 Jay Garrick. Tak ho tudíž nemohl Eobard zabít, tenhle scénář reality se odehrával na Earth 1 … jak už tam bylo zmíněno Barry na Zemi 2 mohl být třeba elektrikář :-D
#1319 Ibrakadabr#1310 azoxid: Tak když zpomalí čas, tak se zpomalijou aji fyzikální zákony, takže by se na té stěně měl udržet když po ní běží :)
#1308 Exie_: Zoom by ale tím pádem neměl být schopný běhat po stěnách, ne ? Protože v „jeho“ čase běhá normální rychlostí, jestli to správně chápu. Flash to dokáže díky vysoký rychlosti. Tohle imo scénáristi trochu nedomysleli, ale jak říkáš, je otázkou, kolik si vzali z komiksů.
#1311 ScoopTakže na EARTH 2 je Arrow Robert a Oliver je mŕtvy. :D