Hele, to je dcera Harrisona Wellse z E-2. Byla na konci scény, když ve STAR labs na E-2, Harrison představoval ten náramek na detekci metahumans a přiběhl tam Jay. #1162 Amper:
#1161 Ermak: Máš to dole napsaný. Řádek začneš vykřičníkem a mezerou. Můžeš se pak kouknout na náhled, jestli se ti to povedlo.
Jinak dnešní epizoda opravdu super, konečně jsme se dočkali Vibe a Dr. Light. Harrison Wells se zdá být celkem drsný :D . No a Zoom, který je opravdu prapodivný a podle komiksu takhle vůbec nevypadá, ale spíše vypadá na Black Flashe se odhalení tváře dočkáme opět asi až na konci série a jsem zvědavý kdo to bude. Jinak víte někdo co je to za holku, kterou držel v kleci?
Mám hloupou otázku… Jak se prosím vás píše ta spoilerovací tabulka? Snažím se to tu někde najít a opravdu už nevím. Rád bych se podělil o svou teorii ale může se jednat o spoiler tak abych předešel zbytečným hádkám.
#1143 Scenárista s veľkým S: Nemusíš, ale jediný co ti vadí je Iris s její matka. No a pokaždý to napíšeš takovým způsobem jakoby byl Flash totálně nahov*** seriál.
Doufám, že nám představí Zooma ve velkém do 9. epizody, kde nás čeká delší pauza… Já prostě sázím na twist(Barry, nebo Eddie 2.0)… Přeci jenom se pouze inspirují komiksovou předlohou, ale dělají si to po svém, takže jsem opravdu zvědavý…Zooma vytvořil Wells z Earth 2, protože urychlovač částic tam také vybouchl podobně jako na Earth 1 a pochybují, že by Wells věděl o koho se jedná. Co se týče Zoomove identinty, tak snad nám jí tvůrci odhalí co nejdříve…
Jinak možná jsem jedinej ale tohle pro mě byla asi nejlepší epizoda z season 2.
#1166 Setcher:
#1164 Amper: Mysím, že to ví a to je jediný důvod proč ho chce zastavit. Kdyby ji nedržel tak by mu bylo ukradený co Zoom dělá..
#1164 Amper:
Asi to ví, proto tak tlačí na Barryho..
#1167 Anduin#1164 Amper:Podľa mna to vie, preto sa snaží Zooma zastaviť.
Joo, někoho mi připomínala, kouknul jsem se na to znovu a už to chápu. :) Hádám, že Wells to neví, že jí drží :) #1163 Streight1:
#1165 qqwetiqewq #1166 Setcher #1167 AnduinHele, to je dcera Harrisona Wellse z E-2. Byla na konci scény, když ve STAR labs na E-2, Harrison představoval ten náramek na detekci metahumans a přiběhl tam Jay. #1162 Amper:
#1164 Amper#1161 Ermak: Máš to dole napsaný. Řádek začneš vykřičníkem a mezerou. Můžeš se pak kouknout na náhled, jestli se ti to povedlo.
Jinak dnešní epizoda opravdu super, konečně jsme se dočkali Vibe a Dr. Light. Harrison Wells se zdá být celkem drsný :D . No a Zoom, který je opravdu prapodivný a podle komiksu takhle vůbec nevypadá, ale spíše vypadá na Black Flashe se odhalení tváře dočkáme opět asi až na konci série a jsem zvědavý kdo to bude. Jinak víte někdo co je to za holku, kterou držel v kleci?
#1163 Streight1 #1225 Štěpy918Mám hloupou otázku… Jak se prosím vás píše ta spoilerovací tabulka? Snažím se to tu někde najít a opravdu už nevím. Rád bych se podělil o svou teorii ale může se jednat o spoiler tak abych předešel zbytečným hádkám.
#1162 Amper#1159 Anduin: Mne Iris nevadí, milujem pohlaď na ňu v upnutéj sukničke, jedine čo mi vadi je jej vztah s matkou, ta nech sa spakuje!
#1143 Scenárista s veľkým S: Nemusíš, ale jediný co ti vadí je Iris s její matka. No a pokaždý to napíšeš takovým způsobem jakoby byl Flash totálně nahov*** seriál.
#1160 Scenárista s veľkým S#1157 Shades125: Tak isto ako aj Firestorma a Arrowa , takze to bude celkom pekny ,,crossover,, :-)
Neviem či to tu už niekto dával , ale majú to na IMDB – Keiynan Lonsdale – Wallyho Westa by sme sa mali dockat uz vo 8.epizode
#1158 Shades125Mohl by někdo, kdo si stihl stáhnout epizoduThe Flash s02e05 ji nahrát na ulož.to ? :)
Doufám, že nám představí Zooma ve velkém do 9. epizody, kde nás čeká delší pauza… Já prostě sázím na twist(Barry, nebo Eddie 2.0)… Přeci jenom se pouze inspirují komiksovou předlohou, ale dělají si to po svém, takže jsem opravdu zvědavý…Zooma vytvořil Wells z Earth 2, protože urychlovač částic tam také vybouchl podobně jako na Earth 1 a pochybují, že by Wells věděl o koho se jedná. Co se týče Zoomove identinty, tak snad nám jí tvůrci odhalí co nejdříve…
#1153 Orie88: Sice hodnej bude :D ale bude to idiot :D v tom smyslu že bude protivnej a bude prostě douchebag
super konec ! :-) ja to vedel ze tentokrat udelaji Wellse jako hodnyho :-D tak schvalne jak se to hezky vyvine :o)
#1154 Red Viper#1149 Red Viper: jj je to on
Tak on tam byl opravdu King Shark! :) Doufám, že se ještě objeví a časem by ho ve Flashovi nebo v Arrowovi mohli dostat do Suicide Squad. :)
Jinak kdo myslí že záporák z příští epizody doctor light nebo jak se jmenuje bude Linda z earth 2? :D
#1147 HellTsuku: Ten se objevil i v Batman :assault on arkham ne?
#1152 HellTsuku