Hele a kdo teda bude ta Barryho přítelkyně? Po dnešním díle bych si tipl, že to bude ta Patty ale před pár týdnama tu byl článěk, že to bude nějaká Wendy.....
#1106 migthedragon: Tak ako v komikse, tak aj v seriály budu obaja spolupracovať, očakávam, že mu pomôžu vrátiť sa na ZEM 2, to ale nebude posledný krát čo ho budeme vidieť, pretože sa vráti v posledných častiach a bude spolu s Barrym bojovať a ich cieľ bude ZOOM.
v E2 beru Wellsa ako hrdinu. A v E1 ho nenávideli, lebo vybuchol urychlovač častic. Takže po prečitaní vašich komentov, si mylím, že Wellsa Tawn nezabil, takže Wells vymyslel urýchlovač častic a nevybuchol. Ale možno ovplyvnil seba a niekolko ludí a tym padom vznikli metalidi.
Ak si pozriete ,,postavy", tak pod Edie Tawn je napisané 2 sezony. Takže si myslím, že sa objaví aj v tejto serii, ale z E2. A v popise postavy je Edie vykreslený ako človek s tajemnou minulosťou. Tak som zvedavá
Já přidám taky jednu teorii kdo je ZOOM. V prvním díle druhé řady se scénáristi docela rychle zbavyli Baryho otce. Tak mě napadá. Jestli to náhodou nebude Baryho otec z Earth 1?
tenhle seroš jsem si oblíbila, ale dost se bojím toho, co se z něj stane. Ztrácím se už v cestování časem, natož dimenzema.
Asi jsem dost mimo – ten Wells je jako ten z jiné dimenze (třeba klaďas) a nebo to může být i ten náš známý, který na konci prostě skočil do jiné dimenze (i když teda nevím jak, když Eddie provedl tu svou akci), ale ten jeho úsměv na konci mi prostě připomněl toho „našeho“ Wellse.
a na teorie o Zoomovi nemám kapacitu :-D Spíš mě zajímá Cisco, nebo jestli se rozjede romance mezi Caitlin a Jayem nebo linka Irisiny matky…
Hele a kdo teda bude ta Barryho přítelkyně? Po dnešním díle bych si tipl, že to bude ta Patty ale před pár týdnama tu byl článěk, že to bude nějaká Wendy.....
#1121 Rubi#1106 migthedragon: Tak ako v komikse, tak aj v seriály budu obaja spolupracovať, očakávam, že mu pomôžu vrátiť sa na ZEM 2, to ale nebude posledný krát čo ho budeme vidieť, pretože sa vráti v posledných častiach a bude spolu s Barrym bojovať a ich cieľ bude ZOOM.
#1096 Exie_: Mám dojem že oba dva tam budou pravidelně. Rozhodně ani jeden není jen chvilkový charakter.
#1107 Scenárista s veľkým Sv E2 beru Wellsa ako hrdinu. A v E1 ho nenávideli, lebo vybuchol urychlovač častic. Takže po prečitaní vašich komentov, si mylím, že Wellsa Tawn nezabil, takže Wells vymyslel urýchlovač častic a nevybuchol. Ale možno ovplyvnil seba a niekolko ludí a tym padom vznikli metalidi.
#1063 Galyfrey26: Žeby? Ale to by bol uz original Wels, bez prevtelovania
Ak si pozriete ,,postavy", tak pod Edie Tawn je napisané 2 sezony. Takže si myslím, že sa objaví aj v tejto serii, ale z E2. A v popise postavy je Edie vykreslený ako človek s tajemnou minulosťou. Tak som zvedavá
#1099 Scenárista s veľkým S: Ako si na to prišiel? Ved Felicity bude hrat v tom novom serialy a tam ma superschopnosti.
#1087 migthedragon: ale ved v E1 Edie umrel, furt nechapem, preco by ho mali ozivovať. Ved v inych svetoch mohol byť povahovo uplne iný
Přesně tak, vše jsi to vyřešil :D
#1089 Scenárista s veľkým S:
Felicity z Earth 1 bude zabitá, pretože Felicity z Earth 2, ktorá je ZOOM bude oslabovaná prítomnosťou Felicity z Earth 1!
#1102 ksanzi10Zoom je Barry, to je jasne! Alebo je to Felicity, ale prikláňam sa k Barrymu.
#1092 anndy: mas to jednodusi o to.. ze v minule serii se cestovalo casem, v te nove serii zatim pouze do jineho alternativniho sveta.
Ano Wells muze byt dobry a naopak muze byt opet zli, ba dokonce Zoom. Tento tah v vcetne usmevu udelali schvalne, aby jsme meli nad cim premyslet:)
O tom kdo je Zoom nema nikdo zatim ani paru, jen domenky.. a tak to ma byt:)
Jay Garrick a Petty se budou v seriálů objevovat pravidelně, nebo jsou hostování pouze na pár dílů? Netušíte?
#1106 migthedragon#1094 lib44:
#1093 lib44: To je naprostý nesmysl, to by se musel pořád přemisťovat i ve vězení.
#1093 lib44: Oprava zbavili
#1095 HellTsukuJá přidám taky jednu teorii kdo je ZOOM. V prvním díle druhé řady se scénáristi docela rychle zbavyli Baryho otce. Tak mě napadá. Jestli to náhodou nebude Baryho otec z Earth 1?
#1094 lib44 #1095 HellTsukutenhle seroš jsem si oblíbila, ale dost se bojím toho, co se z něj stane. Ztrácím se už v cestování časem, natož dimenzema.
Asi jsem dost mimo – ten Wells je jako ten z jiné dimenze (třeba klaďas) a nebo to může být i ten náš známý, který na konci prostě skočil do jiné dimenze (i když teda nevím jak, když Eddie provedl tu svou akci), ale ten jeho úsměv na konci mi prostě připomněl toho „našeho“ Wellse.
a na teorie o Zoomovi nemám kapacitu :-D Spíš mě zajímá Cisco, nebo jestli se rozjede romance mezi Caitlin a Jayem nebo linka Irisiny matky…
#1097 Xegiie#1089 Scenárista s veľkým S: Ale no tak nekaž tak krásnou diskuzi a postavu Zoom, tím hnusem :D
#1079 migthedragon: Future Flash bych nechal na jinou sérii tohoto necháme jako Zooma :D
ZOOM je Felicity!
#1091 HellTsuku #1099 Scenárista s veľkým S