#987 Kennymcc: Asi bych byl radši kdyby smrt RF byla finalní. A teď by docházelo na jejich první konfrontace kdy by se potkaly z RF strany poprvé a začátek jejich rivality, nebo RF nenávisti k Flashovi :D
#985 komja: Klidne je i mozna varianta ze Eddie si jen myslel ze je primym predkem Eobarda (tak jak mu to Eobard nakukal) a udelal pak presne to co Eobard ocekaval. A Eobard nasledne zahraje sve udajne vymazani z reality. Pak je samozrejme otazkou co spustilo nebo kdo spustil onu udajnou cernou diru nebo co to vlastne je. Zrejme to bude soucasti planu Eobarda, ale co tim sleduje, to se asi dozvime na podzim :) Jen teda uplne nechapu jak se soucasny Barry jako Flash vratil z te minulosti zpet do pritomnosti. Jen bylo videt jak najednou priletl zpet tou cervi dirou :) To tam v komore u Allenu meli na chvili cervi dirku a Flash pak do ni zase nejak skocil :)?
#984 Kennymcc: Přesně tak, někdy to je docela obtížné se tím vším prolouskat, když tu lidi píšou slohovky přes půl stránky, ale pak se to tu nebude opakovat a bylo by to přehledné. A hlavně je člověk v obraze.
#984 Kennymcc: To by teoreticky mohlo dávat smysl, protože nevím jestli Eobard řekl Eddiemu, že zrovna on je jeho pra…dedeček (nebo jo?). Myslím, že tam jenom říkal o Twanech jako rodině a ne jenom o jedný větvi.
Je videt ze lide jsou lini si precist vse co se napsalo o poslednim dilu, jinak by furt dokalo nepsali ty same otazky. Ja jsem tu delsi dobu nebyl a na posledni dil jsem se podival teprve vcera. A celou diskuzi o poslednim dilu jsem si poctive precetl od zacatku, uf :) Leccos uz tu padlo, ale co kdyz Eddie spolupracuje s Eobardem, a co kdyz se Eddie nezastelil a Eaobard se nekam teleportoval nebo neco podobneho (nikdo poradne nevi jake vsechny technologie Eobard ma). Proste Eobard je stale krok pred vsema a vsechny presne navedl kam chtel. Vsichni si mysli ze Eobard je vymazany z reality, ale videl nekdo pred tim jak vypada takove vymazani z reality – nevidel. To co se stalo v minulosti u matky Barryho uz bylo dane a nezmenitelne – uz tehda jak jsme videli prvni dil Flashe tak tam tento Flash z posledniho dilu tez byl, jen ho opravdu nikdo nevidel, jen a pouze jeho matka a samotny Flash z budoucnosti. A ten to samozrejme vedel, jelikoz si to pamatoval, ze tam tehda za dvermi bude. Jednoho dne Flashe ceka to ze pujde zachanit sam sebe a bude vedet ze tam za dvermi jen on za mlada :) a ze ho musi zarazit :) To ze se tam objevila nejaka dira, o ktere se tvrdi ze je to cerna dira… No jeste bych nepredbihal, buhvi co to vlastne presne je.
#980 Baltik: Jak chceš vyřešit logický paradox? :D Jako beru, je to „jen“ seriál a scénáristi to „nějak“ určitě vysvětlej, nic to ale nemění na tom, že tím cestováním v čase to prostě zmrvili. A nejde jenom o to, jak tam nacpali logický paradox se zabitím Thawnů, jde o to, že se ty cesty časem ani neřídej stejnýma pravidlama. Vem si tenhle díl a ten s tou tsunami. V tomhle byly flashové dva (což je logičtější) v tamtom se nějak záhadně spojil do jednoho (což je z mého úhlu pohledu kardinální hovadina). A když už sakra pracuju s něčim tak ošemetným jako je cesta časem, tak se aspoň řidim jedněmi pravidly, ne?
#976 Nitram92: Souhlas… prostě co se stalo, stalo se; Eddie jen změnil budoucnost to bysme pak mohlii přemýšlet nad tím, že vlastně Wells-Thawne by nikdy neřekl Eddimu, že je jeho potomek a ten by chvíli po zastřelení se nevěděl, proč se vlastně zastřelil :D nehledě na to, že, jak tu už někdo zmínil, ovlivnilo by to i děj Arrow…
spíš jiná otázka: Kdy RS zabil Noru? Jestli si to dobře pamatuju: RS a F spolu bojovali, pak popad F mladýho a odnes ho. RS zabil Noru hned po tom, co F s mladým utek, nebo až potom, co zjistil, že F odnes mladýho a on už se zpátky nedostane, protože ztratil rychlost?
Doufám že do října nebudete každý den řešit paradox a ptát se, jakto, že když je Thawne mrtvý, proč nežije Barryho matka :D Už se to tady týden objevuje pořád dokola furt stejně a stejně to skončí stylem : no, počkáme, jak to tvůrci vyřeší :)
#972 Hed94: No někde tady padla myšlenka, která se mi líbí, že právě to, že se měla změnit celá časová linie způsobilu tu černou díru. Vesmír se s tím snaží vypořádat.
Třeba to jejich cestování časem funguje tak, že Eddie se sice svým zastřelením postaral o to, že se Eobard nikdy nenarodí, ale ty činy, které Eobard spáchal v minulosti se již změnit nedají (takže Barryho matka zůstane mrtvá, pravý Wells taky atd…)
#972 Hed94: Chtěl jsem vymyslet nějaké logické vysvětlení, ale začalo se mi kvůli tomu kouřit z hlavy, tak jsem toho nechal :) Prostě to vymazání Eobarda ze světa v tom dělá strašný maglajz, ale já zatím pevně věřím tvůrcům, že v dalších sériích vše krásně vysvětlí (možná jsem naivní :) )
#969 Red Viper: Jediná věc, která mě teď napadá je, že se tou černou dírou dostane do toho paralerního vesmíru, který vytvořili tím, že se Eddie zabil. A tam jinej Barry, kterej díky tomu, že mu nikdo nezabil mámu, bude třeba rozvážet pizzu.
#970 Nitram92: Dobře to s tím urychlovačem je fakt, ale furt RF vytvořil Flashe. Pokuď zničil předka, tak zničil i RF, tim pádem mu nikdo nezabije mámu a stane se to, co jeho budoucí já tu noc bojující proti RF nechtělo. Protože když nezažije to trauma, nestane se tím čím je ne ? :D
#968 Hed94: Nejspíš proto je tam ta „černá díra“ jako následek toho že je to paradox…když už se něco takhle změní nastane paradox který může zničit celý vesmír…oni to takhle asi chtějí udělat jako že kdyby nikdo tu věc nezastavil tak by to expandovalo atd atd a vše zničilo předpokládám že Flash to zastaví „nějak“ :D a možná se dostane i do jiných paralelních vesmírů
#987 Kennymcc: Asi bych byl radši kdyby smrt RF byla finalní. A teď by docházelo na jejich první konfrontace kdy by se potkaly z RF strany poprvé a začátek jejich rivality, nebo RF nenávisti k Flashovi :D
#989 Kennymcc#985 komja: Klidne je i mozna varianta ze Eddie si jen myslel ze je primym predkem Eobarda (tak jak mu to Eobard nakukal) a udelal pak presne to co Eobard ocekaval. A Eobard nasledne zahraje sve udajne vymazani z reality. Pak je samozrejme otazkou co spustilo nebo kdo spustil onu udajnou cernou diru nebo co to vlastne je. Zrejme to bude soucasti planu Eobarda, ale co tim sleduje, to se asi dozvime na podzim :) Jen teda uplne nechapu jak se soucasny Barry jako Flash vratil z te minulosti zpet do pritomnosti. Jen bylo videt jak najednou priletl zpet tou cervi dirou :) To tam v komore u Allenu meli na chvili cervi dirku a Flash pak do ni zase nejak skocil :)?
#988 Onewinged#984 Kennymcc: Přesně tak, někdy to je docela obtížné se tím vším prolouskat, když tu lidi píšou slohovky přes půl stránky, ale pak se to tu nebude opakovat a bylo by to přehledné. A hlavně je člověk v obraze.
#984 Kennymcc: To by teoreticky mohlo dávat smysl, protože nevím jestli Eobard řekl Eddiemu, že zrovna on je jeho pra…dedeček (nebo jo?). Myslím, že tam jenom říkal o Twanech jako rodině a ne jenom o jedný větvi.
#987 KennymccJe videt ze lide jsou lini si precist vse co se napsalo o poslednim dilu, jinak by furt dokalo nepsali ty same otazky. Ja jsem tu delsi dobu nebyl a na posledni dil jsem se podival teprve vcera. A celou diskuzi o poslednim dilu jsem si poctive precetl od zacatku, uf :) Leccos uz tu padlo, ale co kdyz Eddie spolupracuje s Eobardem, a co kdyz se Eddie nezastelil a Eaobard se nekam teleportoval nebo neco podobneho (nikdo poradne nevi jake vsechny technologie Eobard ma). Proste Eobard je stale krok pred vsema a vsechny presne navedl kam chtel. Vsichni si mysli ze Eobard je vymazany z reality, ale videl nekdo pred tim jak vypada takove vymazani z reality – nevidel. To co se stalo v minulosti u matky Barryho uz bylo dane a nezmenitelne – uz tehda jak jsme videli prvni dil Flashe tak tam tento Flash z posledniho dilu tez byl, jen ho opravdu nikdo nevidel, jen a pouze jeho matka a samotny Flash z budoucnosti. A ten to samozrejme vedel, jelikoz si to pamatoval, ze tam tehda za dvermi bude. Jednoho dne Flashe ceka to ze pujde zachanit sam sebe a bude vedet ze tam za dvermi jen on za mlada :) a ze ho musi zarazit :) To ze se tam objevila nejaka dira, o ktere se tvrdi ze je to cerna dira… No jeste bych nepredbihal, buhvi co to vlastne presne je.
#985 komja #986 Baltik #990 Billy the Kid#980 Baltik: Jak chceš vyřešit logický paradox? :D Jako beru, je to „jen“ seriál a scénáristi to „nějak“ určitě vysvětlej, nic to ale nemění na tom, že tím cestováním v čase to prostě zmrvili. A nejde jenom o to, jak tam nacpali logický paradox se zabitím Thawnů, jde o to, že se ty cesty časem ani neřídej stejnýma pravidlama. Vem si tenhle díl a ten s tou tsunami. V tomhle byly flashové dva (což je logičtější) v tamtom se nějak záhadně spojil do jednoho (což je z mého úhlu pohledu kardinální hovadina). A když už sakra pracuju s něčim tak ošemetným jako je cesta časem, tak se aspoň řidim jedněmi pravidly, ne?
#981 vodomil: Nejdříve zabil Noru, aby se Barry po té tragédii nestal Flashem a až potom se chtěl vrátit, ale nemohl
#976 Nitram92: Souhlas… prostě co se stalo, stalo se; Eddie jen změnil budoucnost to bysme pak mohlii přemýšlet nad tím, že vlastně Wells-Thawne by nikdy neřekl Eddimu, že je jeho potomek a ten by chvíli po zastřelení se nevěděl, proč se vlastně zastřelil :D nehledě na to, že, jak tu už někdo zmínil, ovlivnilo by to i děj Arrow…
spíš jiná otázka: Kdy RS zabil Noru? Jestli si to dobře pamatuju: RS a F spolu bojovali, pak popad F mladýho a odnes ho. RS zabil Noru hned po tom, co F s mladým utek, nebo až potom, co zjistil, že F odnes mladýho a on už se zpátky nedostane, protože ztratil rychlost?
#982 CeeCooDoufám že do října nebudete každý den řešit paradox a ptát se, jakto, že když je Thawne mrtvý, proč nežije Barryho matka :D Už se to tady týden objevuje pořád dokola furt stejně a stejně to skončí stylem : no, počkáme, jak to tvůrci vyřeší :)
#983 Demonic#977 jack7cz: taky myslim
moc predbihate paradox ktery vznikl oni vysvetli az v druhe serii, do te doby jsou to jen dohady:))
#972 Hed94: No někde tady padla myšlenka, která se mi líbí, že právě to, že se měla změnit celá časová linie způsobilu tu černou díru. Vesmír se s tím snaží vypořádat.
#979 XegiieTřeba to jejich cestování časem funguje tak, že Eddie se sice svým zastřelením postaral o to, že se Eobard nikdy nenarodí, ale ty činy, které Eobard spáchal v minulosti se již změnit nedají (takže Barryho matka zůstane mrtvá, pravý Wells taky atd…)
#981 vodomil#972 Hed94: Chtěl jsem vymyslet nějaké logické vysvětlení, ale začalo se mi kvůli tomu kouřit z hlavy, tak jsem toho nechal :) Prostě to vymazání Eobarda ze světa v tom dělá strašný maglajz, ale já zatím pevně věřím tvůrcům, že v dalších sériích vše krásně vysvětlí (možná jsem naivní :) )
#971 Onewinged: A jo… díky :)
#969 Red Viper: Jediná věc, která mě teď napadá je, že se tou černou dírou dostane do toho paralerního vesmíru, který vytvořili tím, že se Eddie zabil. A tam jinej Barry, kterej díky tomu, že mu nikdo nezabil mámu, bude třeba rozvážet pizzu.
#970 Nitram92: Dobře to s tím urychlovačem je fakt, ale furt RF vytvořil Flashe. Pokuď zničil předka, tak zničil i RF, tim pádem mu nikdo nezabije mámu a stane se to, co jeho budoucí já tu noc bojující proti RF nechtělo. Protože když nezažije to trauma, nestane se tím čím je ne ? :D
#975 Nitram92 #977 jack7cz#968 Hed94: RF normálně cestuje časem. Proto se utkaly v roce 2024 a určitě to nebyl jejich první střet :D
#974 Hed94#968 Hed94: „a zároveň neexistuje nikdo, kdo by postavil urychlovač a vytvořil tak z Barryho Flashe.“
No urychlovač by postavil pravý Wells (akorát, že až v roce 2020).
#972 Hed94#968 Hed94: Nejspíš proto je tam ta „černá díra“ jako následek toho že je to paradox…když už se něco takhle změní nastane paradox který může zničit celý vesmír…oni to takhle asi chtějí udělat jako že kdyby nikdo tu věc nezastavil tak by to expandovalo atd atd a vše zničilo předpokládám že Flash to zastaví „nějak“ :D a možná se dostane i do jiných paralelních vesmírů
#973 Hed94