#740 Anduin: Arrowa jsem uvedl jako priklad, neni treba me hned chytat za slovo. Nicmene v jednom dilu ho tam Arrow cosi ucil, ale moc daleko se nedostali :) To ze z Flashe delaji toho mamlase tvurci serialu to je skutecne jasne :) to tu tez nemusim rikat :) serialova postava si jiste nebude delat sama co chce :D To jak vnimas postavu Flashe Ty, tak pro Tebe zrejme jen dobre. Ja mam na nej trosku jinci nahled.
#739 Kennymcc: Nechci tě urážet ale mám dojem že si proti Flashovi moc zaujatej a vykládáš tu věci co vůbec nejsou pravda. Arrowa jsem teda ještě celého neviděl ale nevím jak by mohl Flashe učit bojovat. To že za Flashovu sílu nemůže Flash ale režiséři to snad říkat nemusím..Flash by mohl v pohodě zabít Arrowa (A každého Meta-Humana) kdyby chtěl ale co by to bylo za seriál kdyby k padouchovi přiběhl Flash, zlomil mu vaz a utekl zpátky. Prostě musí jeho sílu vyvážit tak, aby to bylo napínavý a hodilo se to do seriálu. A vůbec nevím co myslíš tím že se Barry chová hloupě. Mě se jeho osobnost líbí a naopak se mi jeho chování líbí…
#738 Lumicko: Momentalne si myslim ze Eobard disponuje schopnostmi presahujici moznosti vsech doposavad ukazanych hrdinu dohromady. Barry je prilis nezkuseny jako Flash, takze proti aktualnimu RF nema vubec sanci. Kdyby Barryho nekdo (napr. Arrow :) ) naucil aspon trosku neco malo z boj. umeni a dokazal to vyuzit pri sve rychlosti, tak by se dost mozna misky vah zasadne pohnuly. Vubec nevim jestli nejaky Flash v komiksech se vubec nekdy boj. umenim zabyval – jestli vzdy nespolehal jen na sve speedsterovske schopnosti. Taktez postradam u Barryho nejake znamky vetsi inteligence – chova se kolikrat jak mamlas, nerozvazne a hloupe. Aspon tak na me pusobi v podani tohoto serialu.
Eddie aby bol padouch?? Prosim chodte s tym niekam :D taky moták aby bol padouch? :D vtip.. sam Wells povedal ze nic nedosiahol. Uz len fakt ze si myslel ze cele to je o nom dokazuje ze mu to asi moc nemysli :D…Ako by sa mohol rovnat Barrymu?
#731 Exie_: Oni popisujou Malcolmovy motivy, že žárlil na Barryho atd. A poté co Wells řekl, že byl nula a že nezískal Iris, je dosti pravděpodobné, že také k těmto motivům dojde. Nicméně, všimli jste si, že Eddie má pokaždé na sobě něco modrého? :) Náhoda? :)
#729 jack7cz: V komiksu je Malcom Thawne alias Cobalt Blue a v seriálů to možná bude Eddie Thawne, ale spíš se přikláním k tomu, že Eddie bude jedna z normalních hlavních postav.
Jeden blonďák jeden brunet, Jeden Američan druhý Afričan :D
Na co vy trubky chcete abych to dal do spoileru když se o tom pak veřejně bavíte lol :D podle mě to bude on :) i když je starší o 7 :D
#749 jack7cz#742 Red Viper: Těžko to bude jeho dvojče když je minimálně o 5 let starší.
#744 Red Viper: Ale v seriálu si nesjou moc podobní co? :D
http://dc.wikia.com/…New_Earth%29
#745 jack7cz#742 Red Viper: Jak to myslíš? Hoď to prosím tě do spoileru.
Stejně z Eddieho bude Barryho dvojče :)
#743 Exie_ #746 Anduin#740 Anduin: Arrowa jsem uvedl jako priklad, neni treba me hned chytat za slovo. Nicmene v jednom dilu ho tam Arrow cosi ucil, ale moc daleko se nedostali :) To ze z Flashe delaji toho mamlase tvurci serialu to je skutecne jasne :) to tu tez nemusim rikat :) serialova postava si jiste nebude delat sama co chce :D To jak vnimas postavu Flashe Ty, tak pro Tebe zrejme jen dobre. Ja mam na nej trosku jinci nahled.
#739 Kennymcc: Nechci tě urážet ale mám dojem že si proti Flashovi moc zaujatej a vykládáš tu věci co vůbec nejsou pravda. Arrowa jsem teda ještě celého neviděl ale nevím jak by mohl Flashe učit bojovat. To že za Flashovu sílu nemůže Flash ale režiséři to snad říkat nemusím..Flash by mohl v pohodě zabít Arrowa (A každého Meta-Humana) kdyby chtěl ale co by to bylo za seriál kdyby k padouchovi přiběhl Flash, zlomil mu vaz a utekl zpátky. Prostě musí jeho sílu vyvážit tak, aby to bylo napínavý a hodilo se to do seriálu. A vůbec nevím co myslíš tím že se Barry chová hloupě. Mě se jeho osobnost líbí a naopak se mi jeho chování líbí…
#741 Kennymcc#738 Lumicko: Momentalne si myslim ze Eobard disponuje schopnostmi presahujici moznosti vsech doposavad ukazanych hrdinu dohromady. Barry je prilis nezkuseny jako Flash, takze proti aktualnimu RF nema vubec sanci. Kdyby Barryho nekdo (napr. Arrow :) ) naucil aspon trosku neco malo z boj. umeni a dokazal to vyuzit pri sve rychlosti, tak by se dost mozna misky vah zasadne pohnuly. Vubec nevim jestli nejaky Flash v komiksech se vubec nekdy boj. umenim zabyval – jestli vzdy nespolehal jen na sve speedsterovske schopnosti. Taktez postradam u Barryho nejake znamky vetsi inteligence – chova se kolikrat jak mamlas, nerozvazne a hloupe. Aspon tak na me pusobi v podani tohoto serialu.
#740 AnduinEddie aby bol padouch?? Prosim chodte s tym niekam :D taky moták aby bol padouch? :D vtip.. sam Wells povedal ze nic nedosiahol. Uz len fakt ze si myslel ze cele to je o nom dokazuje ze mu to asi moc nemysli :D…Ako by sa mohol rovnat Barrymu?
#739 Kennymcc#735 migthedragon: Strašné…
#735 migthedragon: Tak vis jak, to je adekvatni nahrada za Wellse :D
Paráda Iris je konečně ve flash týmu. Bude se jim tam hodit, určitě umí googlovat líp, než kdokoliv jiný :D
#736 Kennymcc #737 Baltik#731 Exie_: Oni popisujou Malcolmovy motivy, že žárlil na Barryho atd. A poté co Wells řekl, že byl nula a že nezískal Iris, je dosti pravděpodobné, že také k těmto motivům dojde. Nicméně, všimli jste si, že Eddie má pokaždé na sobě něco modrého? :) Náhoda? :)
Myslim ze z jistych okolnosti bude Eddie skutecne Macolmem a tim padem Cobaltikem Modrym :)
Což je škoda, ale mohu se mýlit a v to doufám.
#729 jack7cz: V komiksu je Malcom Thawne alias Cobalt Blue a v seriálů to možná bude Eddie Thawne, ale spíš se přikláním k tomu, že Eddie bude jedna z normalních hlavních postav.
#734 jack7cz#728 nowas: To je celkem skoda :/ ALe diky za odpoved ;)
#724 Exie_: Kterej Malcom? V seriálu Malcom není :D …
#731 Exie_