já jsem napočítala těch změněných osob jenom 16, nebo se pletu? a to že našli wellsovo tělo tzn. že opravdický – hodný wells už teda neexistuje? já myslela, že když se do něj ten RF vtělil tak tam ještě zůstal ten opravdický wells, vždyť je to chytrej chlap. samotnej RF by takhle přemýšlet neuměl a postavit ten urychlovač. takže je možný, že v tom těle jsou dva? RF a Wells? stejně jako burning man a ten doktor? protože jestli je RF metačlověk, tak by podle dnešního dílu měl vzít na sebe jen podobu ale ne to svoje člověčství. a pak taky mám trochu fočus v tom, zda je RF taky „jenom“ člověk jako Allen nebo co…moc to nevím, jak chápat RFlashe. může mi to někdo vysvětlit? čauky, moc mě to baví, je to super a to jsem docela stará : D
Mě u posledního dílu strašně vadila scéna s Canary. To jak se představila a ta hudba na pozadí to bylo tak neskutečně přeslazený, že sem musel pauznout dí abych to rozdejchal
#576 JohnWinstonLennon: On nechtěl zabít jeho matku, ale Barryho. Říkal to v té epizodě, kterou pak Barry smazal, když se vrátil do minulosti a zastavil Mardona.
Já se chci zeptat pač to tu nikde nemůžu najít ale nemá ten člověk kterej je reverse flash jak na sebe vzal podobu Wellse stejné příjmení jako Eddie? A jmenoval se taky nějak na E ne? Tak mě napadlo jestli nakonec Reverse Flash nebude Eddie v budoucnosti :) a Třeba se bude chtít pomstít Barrymu protože mu přebere Iris tak mu zabije matku
#573 Duffy151: jj, ale myslel jsem si to když jsem se dozvěděl o tom že tam má být nějaký shapeshifter :D .. a jeste kdyz v traileru byly 2 Flashové … Ale příští epizoda bude určo mega čupr :D
#572 jack7cz: Jojo to každopádně všechny ty ukázky v tom nabouchanym traileru kterejm jsme se tak divili jako s Ediem jak zastřelí ty 2 policajty tak to bylo objasněný no :-D
#571 migthedragon: Jo tak ty jsem nevidel :D tak nevim #570 Duffy151: Taky jsem očekával trochu víc, ale ten konec byl super :D … Ten Bates jim hodně posloužil do toho nabouchanýho traileru …
No tak díl podle mého názoru tak nic moc očekával jsem víc podle traileru… už podle názvu jsem čekal že se toho dozvěděj o Wellsovi už víc a né že to daj až na konec dílu… koukal jsem promo na 20 epizodu a ten trailer je nabitej jako svině.. jenže už těm trailerům nevěřim vůbec nic protože navnaděj člověka jak na konec světa a v seriálu to nakonec nic extra není.. uvidíme no každopádně se už těšim na Grodda a až začne pořádná akce…:-)
Jo, Thawne má od Wellse i rozum/znalosti/dovednosti. Hodný Wells je po drnem.
#586 Misstie: RFlash nemusí být nutně chytrý vědátor. Vždyt má Gideona a ten mu může spoustu věcí poradit. :)
já jsem napočítala těch změněných osob jenom 16, nebo se pletu? a to že našli wellsovo tělo tzn. že opravdický – hodný wells už teda neexistuje? já myslela, že když se do něj ten RF vtělil tak tam ještě zůstal ten opravdický wells, vždyť je to chytrej chlap. samotnej RF by takhle přemýšlet neuměl a postavit ten urychlovač. takže je možný, že v tom těle jsou dva? RF a Wells? stejně jako burning man a ten doktor? protože jestli je RF metačlověk, tak by podle dnešního dílu měl vzít na sebe jen podobu ale ne to svoje člověčství. a pak taky mám trochu fočus v tom, zda je RF taky „jenom“ člověk jako Allen nebo co…moc to nevím, jak chápat RFlashe. může mi to někdo vysvětlit? čauky, moc mě to baví, je to super a to jsem docela stará : D
#587 Onewinged #589 shadowshade #594 Rubi#583 Rubi: Jo tvářil se hustě, když tam přišla Iris tak jsem normálně čekal, že navrhne trojku :D :D
titule venku
#580 HellTsuku: Mně se líbilo jak se na ní falešný Barry díval, takový úchyláček :-D ale zahrál to Grant moc hezky, celé mě to pobavilo :-D
#585 migthedragon#581 Zouby52: Jo ta scéna byla při nejmenším zvláštní. ale tak zasmál jsem se alespoň během toho rozhovoru :D
Mě u posledního dílu strašně vadila scéna s Canary. To jak se představila a ta hudba na pozadí to bylo tak neskutečně přeslazený, že sem musel pauznout dí abych to rozdejchal
#582 migthedragonDnes pobavila Caitlin a její chovala po tom co se stalo s falešným Barrym
#583 Rubi#576 JohnWinstonLennon: To na co se ptáš je poměrně jedno z hlavních témat. A snad nic jiného se v diskuzi neřeší :D
#576 JohnWinstonLennon: On nechtěl zabít jeho matku, ale Barryho. Říkal to v té epizodě, kterou pak Barry smazal, když se vrátil do minulosti a zastavil Mardona.
#576 JohnWinstonLennon: Jmenuje se Eobard Thawne, a už bylo řečeno, že je to Eddieho vzdálený příbuzný z budoucnosti.
Já se chci zeptat pač to tu nikde nemůžu najít ale nemá ten člověk kterej je reverse flash jak na sebe vzal podobu Wellse stejné příjmení jako Eddie? A jmenoval se taky nějak na E ne? Tak mě napadlo jestli nakonec Reverse Flash nebude Eddie v budoucnosti :) a Třeba se bude chtít pomstít Barrymu protože mu přebere Iris tak mu zabije matku
#577 jack7cz #578 Streight1 #579 Baltik#574 jack7cz: Taky v to doufám :-D
#573 Duffy151: jj, ale myslel jsem si to když jsem se dozvěděl o tom že tam má být nějaký shapeshifter :D .. a jeste kdyz v traileru byly 2 Flashové … Ale příští epizoda bude určo mega čupr :D
#575 Duffy151#572 jack7cz: Jojo to každopádně všechny ty ukázky v tom nabouchanym traileru kterejm jsme se tak divili jako s Ediem jak zastřelí ty 2 policajty tak to bylo objasněný no :-D
#574 jack7cz#571 migthedragon: Jo tak ty jsem nevidel :D tak nevim #570 Duffy151: Taky jsem očekával trochu víc, ale ten konec byl super :D … Ten Bates jim hodně posloužil do toho nabouchanýho traileru …
#573 Duffy151#560 jack7cz: Trochu se začínám bát toho, že se v tomhle začnou až moc motat a bude z toho druhé heroes …
#572 jack7czNo tak díl podle mého názoru tak nic moc očekával jsem víc podle traileru… už podle názvu jsem čekal že se toho dozvěděj o Wellsovi už víc a né že to daj až na konec dílu… koukal jsem promo na 20 epizodu a ten trailer je nabitej jako svině.. jenže už těm trailerům nevěřim vůbec nic protože navnaděj člověka jak na konec světa a v seriálu to nakonec nic extra není.. uvidíme no každopádně se už těšim na Grodda a až začne pořádná akce…:-)
#572 jack7cz#567 Rubi: S tím oblekem a novinama nevidím problém, jen ta komnata mě tam upo nesedí :D …
#568 Rubi: Jojo, my si to všechno vysvětlíme sami :)