jak wells vstal a rozdelil se na dva tak tam bylo vysvetleno jak zanikne ten druhy… tim ze se barry vratil to jeho druhe ja jakoby zmizelo diky cemuz tu nevznika onen paradox… jinak dil hodne povedenej a rozhodne se tesim na dalsi… jen me zajima jak zjisti to o doktoru wellsovi… ale dostalo me ze doktor W. je potomkem edieho
Inak zapominate na fakt ze Caitlin stihla povedat barrymu ze musi s nim naliehavo hovorit a ze wells nie je… ( lahko si domysli ze tam malo byt ten za koho sa vidava… / podozrivy…) takze Barry ma teraz vyhodu a uz nieco tusi :)
#343 azoxid: V tom případě ale nemůže zachránit svou, jestli to teda dobře chápu tak jakmile se vrátí do té doby tak by se měl zase převtělit do svého malého já.
#336 Ben111: No, sám sebe neuvidí, protože na konci dílu se jakoby „převtělil“ do „tehdejšího“ Barryho – jak doběhl k ženské s taxíkem úplně stejně jako v polovině dílu. Prostě doběhl sám do sebe :-D Tím to tvůrci tak trochu vošmelili, protože tím v podstatě vyvrátili onen paradox, že potká sám sebe a vznikne smyčka. Takhle může krásně všechno napravit, tvůrci to vymysleli dobře. Nemohu se dočkat na další díly
To sice jo, ale muselo to sloužit jako katalyzátor, nebo něco, co to spustí. V komiksu to bylo trošku jinak :D a jediné co mě napadá je, že Thawne opravdu přejal identitu doktora, a zopakoval to, co i v jeho čase udělalo Barryho Flashem, nebo na to přišel jinak. V jeho čase Barryho matka žila, a i tak byl Flash.. Teď otazka jak by to bylo s meta humans.. %))) a už se zase motám
Nebo urychlovač neměl s Barrym nic společného, to co Flashe ať je to Wally nebo Barry dělá jedinečné je že mají tuhle rychlost (ted se zamotávám :D v komiksech je tahle moc nějak nazvaná) no prostě že tahle schopnost je jakoby nadčasová moc, nevim jak to vysvětlit :D tudíž je možné že Urychlovač byla jen taková „náhoda“ Všichni Flashové mají svoje schopnosti díky jedný moci, jen Barry tu moc snad dostal celou
Když Wells / Thawne cestoval v čase, kvuli Flashovi, a pak zinscenoval výbuch urychlovače.. Jak tedy v jeho originální časové linii Barry získal schopnosti ? Či Thawne ukradl identitu pravého Wellse, který by ten urychlovač i tak udělal a ten by bouchl, bez zásahu, akorat byl chytřejší, tak musel udělat „blbého“, aby se to pokazilo ? :D Mindblowing … cestování v čase je dycky .. diskutabilní, a zvlášt při zamýšlení se nad vytvořením alternativní linie, s každou změnou.
Tak jo, jedna otázka k poslednímu dílu : Barry se vrátil v čase. Znamená to tedy, že je ted v minulosti a všechno ted znovu jakože přepíše, nebo uvidí i sám sebe a bude muset sobě v minulosti říct co se stane, aby tomu zabránil a pak se jeho budoucí já jakože zas nějak vráti?? :-D
Taky to kolikrat moc nechapu, kdyz ho nejakej meta human treba prasti, jak je to s takovym vnimanim casu mozny, kdyz blesk sotva postupoval :) ale nevadi mi to…
dnesni dil mi udelal strasnou radost , i pres zkouknuty trailer a velke ocekavani me prekvapili.. proste parada
Zakončení první řady…Barry bojuje s RF a zabije ho…vše krásné, a končí to se slovy " Now I am free to save my mom" a Barry mizí v časoprostoru.....a pak jenom „podtitulková scéna“ Jak se najednou Barry vynořuje z časoprostorové trhliny, je zpátky v roce 2015, rozhlíží se kolem sebe a vidí jak ve městě propukla apokalypsa, polovina baráků hoří, a druhá polovina je zbořená, všude policisté a krvavá řežba :D pak bum a wait for season 2 :D
#330 Nallim: asi je to tím Smallville.. ale ještě před týdnem.. když vyšel ten dlouhý trailer.. tak jsem něco takového čekal :) copak to mohli už takhle brzy všichni včetně Barryho vědět ;)
#328 Exie: Přesně, ale teď ji bude znát i Barry, ze své části takže může zastavit Mardona a pomoct Ciscovi, když zjistí kdo Wells doopravdy je. I když to se nestane, protože tomu Wells zabrání, aby ho nejspíše ušetří. Tím pádem odhalení asi potrvá ještě pár epizod. Btw když jsem viděl trailer na 17 epizodu, tak jsem si vzpoměl na Justice League: Zánik. Kde Mirror Master připevní Barrymu podobnou bombu na zápěstí a nesmí zpomalit jinak exploduje. :D
jak wells vstal a rozdelil se na dva tak tam bylo vysvetleno jak zanikne ten druhy… tim ze se barry vratil to jeho druhe ja jakoby zmizelo diky cemuz tu nevznika onen paradox… jinak dil hodne povedenej a rozhodne se tesim na dalsi… jen me zajima jak zjisti to o doktoru wellsovi… ale dostalo me ze doktor W. je potomkem edieho
Inak zapominate na fakt ze Caitlin stihla povedat barrymu ze musi s nim naliehavo hovorit a ze wells nie je… ( lahko si domysli ze tam malo byt ten za koho sa vidava… / podozrivy…) takze Barry ma teraz vyhodu a uz nieco tusi :)
#345 Ben111: * svou matku
#343 azoxid: V tom případě ale nemůže zachránit svou, jestli to teda dobře chápu tak jakmile se vrátí do té doby tak by se měl zase převtělit do svého malého já.
#346 Ben111 #350 azoxidChápe někdo celou tu věc s Wellsem? Já z toho, co říkal, nepochopila vůbec nic.
#336 Ben111: No, sám sebe neuvidí, protože na konci dílu se jakoby „převtělil“ do „tehdejšího“ Barryho – jak doběhl k ženské s taxíkem úplně stejně jako v polovině dílu. Prostě doběhl sám do sebe :-D Tím to tvůrci tak trochu vošmelili, protože tím v podstatě vyvrátili onen paradox, že potká sám sebe a vznikne smyčka. Takhle může krásně všechno napravit, tvůrci to vymysleli dobře. Nemohu se dočkat na další díly
#345 Ben111To sice jo, ale muselo to sloužit jako katalyzátor, nebo něco, co to spustí. V komiksu to bylo trošku jinak :D a jediné co mě napadá je, že Thawne opravdu přejal identitu doktora, a zopakoval to, co i v jeho čase udělalo Barryho Flashem, nebo na to přišel jinak. V jeho čase Barryho matka žila, a i tak byl Flash.. Teď otazka jak by to bylo s meta humans.. %))) a už se zase motám
#340 Streight1: Skoro každý speedster. Omlouvám se za spam.
#339 Red Viper: Předpokládám, že myslíš Speed Force, na kterou je napojený každý speedster. :)
#341 Streight1Nebo urychlovač neměl s Barrym nic společného, to co Flashe ať je to Wally nebo Barry dělá jedinečné je že mají tuhle rychlost (ted se zamotávám :D v komiksech je tahle moc nějak nazvaná) no prostě že tahle schopnost je jakoby nadčasová moc, nevim jak to vysvětlit :D tudíž je možné že Urychlovač byla jen taková „náhoda“ Všichni Flashové mají svoje schopnosti díky jedný moci, jen Barry tu moc snad dostal celou
#340 Streight1Bůhví jak to funguje …
Když Wells / Thawne cestoval v čase, kvuli Flashovi, a pak zinscenoval výbuch urychlovače.. Jak tedy v jeho originální časové linii Barry získal schopnosti ? Či Thawne ukradl identitu pravého Wellse, který by ten urychlovač i tak udělal a ten by bouchl, bez zásahu, akorat byl chytřejší, tak musel udělat „blbého“, aby se to pokazilo ? :D Mindblowing … cestování v čase je dycky .. diskutabilní, a zvlášt při zamýšlení se nad vytvořením alternativní linie, s každou změnou.
Tak jo, jedna otázka k poslednímu dílu : Barry se vrátil v čase. Znamená to tedy, že je ted v minulosti a všechno ted znovu jakože přepíše, nebo uvidí i sám sebe a bude muset sobě v minulosti říct co se stane, aby tomu zabránil a pak se jeho budoucí já jakože zas nějak vráti?? :-D
#343 azoxid#331 Tomotro: ja si to taky rikal ze to je DIVNY ale tohle by me vzivote nenapadlo:D
#331 Tomotro: To je jasný :-) Jen takové deja vu.
Taky to kolikrat moc nechapu, kdyz ho nejakej meta human treba prasti, jak je to s takovym vnimanim casu mozny, kdyz blesk sotva postupoval :) ale nevadi mi to…
dnesni dil mi udelal strasnou radost , i pres zkouknuty trailer a velke ocekavani me prekvapili.. proste parada
Zakončení první řady…Barry bojuje s RF a zabije ho…vše krásné, a končí to se slovy " Now I am free to save my mom" a Barry mizí v časoprostoru.....a pak jenom „podtitulková scéna“ Jak se najednou Barry vynořuje z časoprostorové trhliny, je zpátky v roce 2015, rozhlíží se kolem sebe a vidí jak ve městě propukla apokalypsa, polovina baráků hoří, a druhá polovina je zbořená, všude policisté a krvavá řežba :D pak bum a wait for season 2 :D
#330 Nallim: asi je to tím Smallville.. ale ještě před týdnem.. když vyšel ten dlouhý trailer.. tak jsem něco takového čekal :) copak to mohli už takhle brzy všichni včetně Barryho vědět ;)
#334 Nallim #335 XegiieMooooc hezkej díl.
Snad všichni kdo viděl Smallville si zde na něho vzpomněli. Vytáčeli mě tam s tím dost často, doufám, že to nebude pravidlo i zde. Ale aspoň neumře
Cisco. Což by mě asi taky dost naštvalo, rozhodně by tam chyběl.
#331 Tomotro#328 Exie: Přesně, ale teď ji bude znát i Barry, ze své části takže může zastavit Mardona a pomoct Ciscovi, když zjistí kdo Wells doopravdy je. I když to se nestane, protože tomu Wells zabrání, aby ho nejspíše ušetří. Tím pádem odhalení asi potrvá ještě pár epizod. Btw když jsem viděl trailer na 17 epizodu, tak jsem si vzpoměl na Justice League: Zánik. Kde Mirror Master připevní Barrymu podobnou bombu na zápěstí a nesmí zpomalit jinak exploduje. :D