#242 Billy the Kid: Pořád si nemyslím že to bude tak jedoduchý, že odhalí Nemesis takhle ve 14tém díle.....ale za mě co novej díl to lepší než ten před tím <3
#241 Billy the Kid: Ja víš že je to RF? Nemůže to být profesor Zoom? I když mám ráda komiksy, tak v nich nejsem až ta zběhlá a někdo tu psal, že oba mají stejnej oblek, ne?..
#228 migthedragon: O kdy záleží an tomhle Thawne je v komiksech právě znám jako Profesor Zoom, takže jestli se budou držet komiksu, tak nakonec ho tak i pojmenují
Tým som chcel povedal, že bola zima…a v chladnejšom počasí búrky nevznikajú, nie s bleskami a hromami…iste v Central City neboli mínusové teploty, ale vzhľadom na to, že ľudia nosili kabáty a, že sa im parilo s úst tam bolo dosť chladno na to, aby to nemohla byť klasická búrka…ani počas tej ich naháňačky sa už viac nezablýskalo ani nepršalo…+ v tom flashbacku z noci kedy RF zabil Noru bolo počuť hromy, keď bol malý Barry v posteli tesne predtým, než sa začala voda z akvária vznášať…toľko k mojej teórii.
Jasné, že sú dvaja…veď v deviatej epizóde sme videli, že keď bol RF uväznený v energetickej bariére, tak sa rozprával s Wellsom, ktorého neskôr aj mlátil. A Eddie tam bol tiež a spolu s ostatnými sa na to díval. Takže ten druhý RF musí byť z budúcnosti, ktorý v súčasnosti asi nežije, ale prichádza sem na zavolanie(trebárs od Wellsa skrz Gideon.)…v deviatej epizóde, keď Barry z okna uvidel RF, tak sa zablýskalo, no boli vianoce, takže búrka to nemohla byť…možno nejaký postranný efekt cestovania v čase.
Mě spíš zajímá jestli se ta záchrana Barryho matky odrazí něják v Arrowovi, teda za předpokladu že jí zachrání a změní tím minulost
#255 patasde#246 SpoluzakCZ: Fleshpoint paradoxe :D
Ten konec.. Doufám že si to s tím zachraňováním rozmyslí, protože jak už to bývá tak se to spíše změnou minulosti zhorší než zlepší :D
#247 Red Viper#242 Billy the Kid: Beru zpět…podle nového traileru
#242 Billy the Kid: Pořád si nemyslím že to bude tak jedoduchý, že odhalí Nemesis takhle ve 14tém díle.....ale za mě co novej díl to lepší než ten před tím <3
#241 Billy the Kid: Ja víš že je to RF? Nemůže to být profesor Zoom? I když mám ráda komiksy, tak v nich nejsem až ta zběhlá a někdo tu psal, že oba mají stejnej oblek, ne?..
#249 Emily84 #257 Billy the Kidtakže v den vraždy norry allen byli dva muži Rflash jako dr. wells a barry allen jako flash, ale stejně nemohl zachranit svou mamu jinak by tu nebyl
#244 Red Viper #245 Red ViperRflash je dr.wells je to potvrzeno z dnešni epizody
#243 anetkanit#237 HellTsuku: Rflash a Profesor ZOMM je je na 100% edie thawne a Dr.Wells ale teď je otazka kdo je kdo
#233 Lumicko: ne je profesor zoom a Rflash :)
#236 Wrai: Ok takže ten co byl u Barryho za oknem to byl RF z budoucnosti a kdo je teda ten první RF?
#228 migthedragon: O kdy záleží an tomhle Thawne je v komiksech právě znám jako Profesor Zoom, takže jestli se budou držet komiksu, tak nakonec ho tak i pojmenují
#240 Billy the KidTým som chcel povedal, že bola zima…a v chladnejšom počasí búrky nevznikajú, nie s bleskami a hromami…iste v Central City neboli mínusové teploty, ale vzhľadom na to, že ľudia nosili kabáty a, že sa im parilo s úst tam bolo dosť chladno na to, aby to nemohla byť klasická búrka…ani počas tej ich naháňačky sa už viac nezablýskalo ani nepršalo…+ v tom flashbacku z noci kedy RF zabil Noru bolo počuť hromy, keď bol malý Barry v posteli tesne predtým, než sa začala voda z akvária vznášať…toľko k mojej teórii.
#238 Anduin#234 Wrai: Proč nemůže být bouřka, když jsou Vánoce? :D
Jasné, že sú dvaja…veď v deviatej epizóde sme videli, že keď bol RF uväznený v energetickej bariére, tak sa rozprával s Wellsom, ktorého neskôr aj mlátil. A Eddie tam bol tiež a spolu s ostatnými sa na to díval. Takže ten druhý RF musí byť z budúcnosti, ktorý v súčasnosti asi nežije, ale prichádza sem na zavolanie(trebárs od Wellsa skrz Gideon.)…v deviatej epizóde, keď Barry z okna uvidel RF, tak sa zablýskalo, no boli vianoce, takže búrka to nemohla byť…možno nejaký postranný efekt cestovania v čase.
#235 AnduinSu 2 Reverse Flashovia :)
#239 Billy the Kid#220 Baltik: Jo ale furt nevíme kdo je RF
#222 migthedragon: Potvrzeno ? Uniklo mi něco ?
#229 shadowshade: To je pravda :D by to klidně stihl v pauze mezi sériemi :D.
#228 migthedragon: tak za 3 měsíce v plzni :D
#230 migthedragon