Vypadá to že nebudu jediná koho momentálně nejvíce zajímá doktor Wells než samotný Barry Allen :-D napínají nás jak kšandy, on může být prakticky kdokoliv, Hunter Zolomon, Professor Zoom, Barry z budoucnosti, nebo jeden z předchozích Flashů :-D je to fakt záhada a jsem moc zvědavá jak to vymyslí … mám postavu doktora Wellse dost v oblibě :-D
#183 Baltik: Obě dvě postavy mají obě dvě barvy. Jen když barry běží tak má červený flek a okolo je takový ten žlutý efekt a reverse flash to má obráceně. Pokud tedy reverse flash běží bez obleku tak je to jen červená čmouha a pokud Flash běží bez obleku tak jen žlutá.
absolutně nedotčená komixem si tak myslím. že Wels chce Barryho rychlost pro sebe. to co říkal Rathaway, že mu bodne nůž do zad si myslím taky. nechápu ale proč nechal rathaway welse naživu, když tam ležel a nemohl se hnout? ten, kdo bude časem proti flashovi si myslím, že bude Eddie, kvůli Iris, to je jasný ale co se z něj stane to netuším
#180 Leuš25: asi takhle rači si to nečti, je to nejvetši zahada ohledně dr.wellse a někdo ma dobre teorie ale tomu se ještě neda věřit takže uvidiš sama po čase, asi jako my všichni :)
[spoiler]Mou teorií je, za kterou si budu stát, že Eddie je Revershe Flash alias Proffesor Zoom, nebo lidé zaměňují RF za Zooma/Huntera, což jsou 2 různé postavy, ale s indetickými obleky. Zoom/Hunter je pomalejší než Flash, ale za to umí zpomalit čas, taky to, že Zoom byl ochrnut od pasů dolů a jak získal schopnosti tak cestoval do minulosti.[/spoiler]
#165 Evro: Jooo, tak to zní hodně zajímavě. Moje reakce na červenou šmouhu byly stejné, pauza a vyvádění. No ještě jsem volala sestře jestli to viděla a co si tom myslí :-D
já hlavně doufám, že ti, co to píšou, vědí „kdo je kdo“ a ne že to budou časem měnit dle přání fanoušků a jejich ohlasu, protože teprv pak v tom bude krásný bordel :-D
Nechme se překvapit ! :D
#186 Alinois: je to buď Rflash nebo profesor zoom
Vypadá to že nebudu jediná koho momentálně nejvíce zajímá doktor Wells než samotný Barry Allen :-D napínají nás jak kšandy, on může být prakticky kdokoliv, Hunter Zolomon, Professor Zoom, Barry z budoucnosti, nebo jeden z předchozích Flashů :-D je to fakt záhada a jsem moc zvědavá jak to vymyslí … mám postavu doktora Wellse dost v oblibě :-D
#187 Billy the Kid#183 Baltik: Obě dvě postavy mají obě dvě barvy. Jen když barry běží tak má červený flek a okolo je takový ten žlutý efekt a reverse flash to má obráceně. Pokud tedy reverse flash běží bez obleku tak je to jen červená čmouha a pokud Flash běží bez obleku tak jen žlutá.
absolutně nedotčená komixem si tak myslím. že Wels chce Barryho rychlost pro sebe. to co říkal Rathaway, že mu bodne nůž do zad si myslím taky. nechápu ale proč nechal rathaway welse naživu, když tam ležel a nemohl se hnout? ten, kdo bude časem proti flashovi si myslím, že bude Eddie, kvůli Iris, to je jasný ale co se z něj stane to netuším
Někde tu bylo psáno že červený oblek má žlutou a žlutý oblek má červenou, tak nevím jestli náhoda nebo fakt.
#185 migthedragonnechci nic říkat ale barry při běhu nechává žluté záření a Reverse flash červené,takže to že wells je barry z budoucnosti se dá naprosto vyloučit :)
#180 Leuš25: asi takhle rači si to nečti, je to nejvetši zahada ohledně dr.wellse a někdo ma dobre teorie ale tomu se ještě neda věřit takže uvidiš sama po čase, asi jako my všichni :)
#179 Leuš25: musím říct, že po přečtení všech komentů tady, v tom mám pěknej hokej :-D a neruzumím už vůbec ničemu..
#181 Billy the Kid#162 Billy the Kid: jak to myslíš?
#180 Leuš25https://www.youtube.com/watch?… Tohle je celkem hezká teorie o Harrisonovi :) ta na konci
podla mna je Dr. Wells Jay Garrick, ktory len predstiera, ze je RF a snazi sa pripravit Flasha na boj s pravym RF (Thawne)
#175 Exie_: na tom asi něco bude, zvlášť po minulým dílu (jak se Wells kácí k zemi a říká „teď ne“)
[spoiler]Mou teorií je, za kterou si budu stát, že Eddie je Revershe Flash alias Proffesor Zoom, nebo lidé zaměňují RF za Zooma/Huntera, což jsou 2 různé postavy, ale s indetickými obleky. Zoom/Hunter je pomalejší než Flash, ale za to umí zpomalit čas, taky to, že Zoom byl ochrnut od pasů dolů a jak získal schopnosti tak cestoval do minulosti.[/spoiler]
#176 anndy#165 Evro: Jooo, tak to zní hodně zajímavě. Moje reakce na červenou šmouhu byly stejné, pauza a vyvádění. No ještě jsem volala sestře jestli to viděla a co si tom myslí :-D
#172 anndy: :)
já hlavně doufám, že ti, co to píšou, vědí „kdo je kdo“ a ne že to budou časem měnit dle přání fanoušků a jejich ohlasu, protože teprv pak v tom bude krásný bordel :-D
#173 Billy the Kid#170 iBrainac: to bylo jen takové šťouchání do nerdů, teď čekají, až Serkis dotočí SW a půjde jim dělat opičáka
Vedel by mi niekto povedat nejaku teoriu alebo preco tam bola Gorila Grodd ?
#171 Ne-Onna internetu je toho plno třeba a i nejčastěji who is harrison wells? (kdo je harrison wells) :)