#165 Evro: #166 Xegiie: přesně a hlavně jak utikal dr.wells před sklem a ze sve skryše, a jak sisco bil na poplach tak se mi zdalo že je pomalejší než barry, ale k tomu mu asi pomaha ta věc na hrudi co ukradl par dilu zpět
nene:) uz v dnesnim dile byli obrovske narazky na „nekoho z budoucnosti“ take narazky na to ze wells zkousi byt hrdina, ale ve skutecnosti dela zle veci a je padouch… to dava za pravdu tem co rikali ze Wells je ve skutecnosti muz z daleke budoucnosti, ktery obdivuje Barryho, udela experiment, aby ziskal jeho schopnosti a take cestuje do minulosti… s par moznyma upravama tu mame doktora Wellse :).. dnes vpodstate tuto teorii potvrdili. Take jsem myslel ze by to hol byt Barry z budoucnosti, ale neni
Upřímě když jsem za nim vyděl tu červený záření tak jsem si to musel pauznout a začet vyvádět :D Chvilku jsem si řikal, tak je to Barry nebo je to Reverse Flash.. červená nebo žlutá jak to je apod. :D Tak výborně napsanou postavu jako je Wells jsem fakt dlouho neviděl.. Někde jsem našel teorii že Wells je RF z budoucnosti, vrátil se v čase aby Barrymu zničil život tim že mu zabije matku a tim vlastně zmenil budoucnost a začel ztrácet svoje schopnosti, protože by nikdy nebyl flash a kdyby nebyl flash tak by nebyl RF. Takže jak uvíznul v minulosti, tak musel přijít s plánem jak Barryho nasměrovat zpátky na cestu hrdiny aby mohl získat zpátky svoje schopnosti.Kdo ví jak to bude, ale určitě to bude geniální a těšim se :)
#162 Billy the Kid: Jako je to možný, hlavně když měl za sebou červenou šmouhu, když utíkal, aby se vyhnul sklu a že má nějaký problémy mohou zas souviset s informací z těch novin, že zmizel neznámo kam :D !
Informace podstatna ani moc ne, krome toho to byl ocekavatelny vyvoj… Jinak taky se pridavam dil dobrej a necekal jsem, ze budou utikat z basy nejen v Prison Breaku, ale uz i ve Flashovi :-)
Jinak – v tomhle díle bylo blbostí vskutku hafec. Jednak to stěhování a hlavně ta tepelná zbraň omg ! Planckova teplota !!! I kdyby něco takového vůbec vystřelilo, tak to kromě Ciscovejch štítů a Barryho ohnivzdornýho suitu spálí asi celou planetu. Ke Coldově zbrani způsobující absolutní nulu se snad ani nemusím vyjadřovat. Jinak nic to nemění na mém předchozím postu, že Heat wave s Coldem byli super, ale ty zbraně a celkově i jejich fight s Barrym fakt nedomysleli.
jak na začatku nove odvysilane epizody cisco testoval barryho na tom letišti tak jak ho ta střela zasahla tak v ten moment už malem dr.Wells vystartoval z vozyku barymu na pomoc tak žeby Rflash… (do te doby než to bude ediie thawne)
zdalo se mi to, nebo se Wells usmival, kdyz v TV byl Cold ze ma Caitlin?: :D taky to jak se uz uz chtel zvednout z voziku a pomoct Barrymu na zacatku bylo paradni… :)
#150 Baltik: Jasný oříšek to je, ale v roce 2015 by se v kvalitních seriálech takový mega chyby podle mě dělat neměli. Třeba jsem si taky myslel, že když Flash běží tou superrychlostí, tak třeba nemá takovou ohebnost nebo kontrolu, že nemůže na místě jen tak zastavit a odzbrojit 2 padouchy, co po něm sypou oheň a led (leda to do nich napálit a zpřelámat jim všechny kosti v těle:) ) Myslel jsem že prostě potřebuje delší brzdnou dráhu. Ale pak se v KAŽDÉM díle objeví taková blbost, jako je například s tím stěhováním. Prostě tu Flashovu rychlost chvíli co chvíli přizpůsobujou, jak se jim to hodí a pak to nedává smysl. Díl co díl to bije stále víc do očí. Seriál teď pro mě zachraňují jen bratři Michael Scofield a Lincoln Burrows, uvidím jak se seriál vyklube dál :-)
Aha ! Mě nějak nedocházelo, proč se najednou řeší nějaké testy/pokusy, když meta-lidi přišli ke svým schopnostem při výbuchu, což logicky sedí i na Ronnieho. Díky !
#148 Menec: Jo, taky mi to přišlo trošku ujeté se stěhovaním. Je to docela oříšek, když máme superhrdinu a držet se v rovině fyzikálních zásad.
(asi to má na svědomí právě zmíněný výzkum – třeba na sobě Dr. Stein experimentoval. Zatím všichni „meta-lidi“ se změnily dle toho co sem jim dělo v době nehody) Podle komiksu byl v době nehody Dr. Stein v bezvědomí, proto tělo ovládá Ronnie Raymond a Dr. Stein byl měl být něco jako hlas rozumu.
Mám takový pocit že ten známý za kterým Dr. Stein šel byl Dr. Wells
a teď mě tak napadlo jak tu všichni pišou že dr.wells je barry z budoucna, tak jak vite že to neni ediie thawne?
#165 Evro:
#166 Xegiie: přesně a hlavně jak utikal dr.wells před sklem a ze sve skryše, a jak sisco bil na poplach tak se mi zdalo že je pomalejší než barry, ale k tomu mu asi pomaha ta věc na hrudi co ukradl par dilu zpět
nene:) uz v dnesnim dile byli obrovske narazky na „nekoho z budoucnosti“ take narazky na to ze wells zkousi byt hrdina, ale ve skutecnosti dela zle veci a je padouch… to dava za pravdu tem co rikali ze Wells je ve skutecnosti muz z daleke budoucnosti, ktery obdivuje Barryho, udela experiment, aby ziskal jeho schopnosti a take cestuje do minulosti… s par moznyma upravama tu mame doktora Wellse :).. dnes vpodstate tuto teorii potvrdili. Take jsem myslel ze by to hol byt Barry z budoucnosti, ale neni
#167 Billy the KidUpřímě když jsem za nim vyděl tu červený záření tak jsem si to musel pauznout a začet vyvádět :D Chvilku jsem si řikal, tak je to Barry nebo je to Reverse Flash.. červená nebo žlutá jak to je apod. :D Tak výborně napsanou postavu jako je Wells jsem fakt dlouho neviděl.. Někde jsem našel teorii že Wells je RF z budoucnosti, vrátil se v čase aby Barrymu zničil život tim že mu zabije matku a tim vlastně zmenil budoucnost a začel ztrácet svoje schopnosti, protože by nikdy nebyl flash a kdyby nebyl flash tak by nebyl RF. Takže jak uvíznul v minulosti, tak musel přijít s plánem jak Barryho nasměrovat zpátky na cestu hrdiny aby mohl získat zpátky svoje schopnosti.Kdo ví jak to bude, ale určitě to bude geniální a těšim se :)
#167 Billy the Kid #174 MakyBměl za sebou červenou čmouhu, Flash má žlutou, takže Wells není Flash
#162 Billy the Kid: Jako je to možný, hlavně když měl za sebou červenou šmouhu, když utíkal, aby se vyhnul sklu a že má nějaký problémy mohou zas souviset s informací z těch novin, že zmizel neznámo kam :D !
po dnešni epizodě se přiklanim že dr.wells je barry allen :)
#163 Soran92 #179 Leuš25Informace podstatna ani moc ne, krome toho to byl ocekavatelny vyvoj… Jinak taky se pridavam dil dobrej a necekal jsem, ze budou utikat z basy nejen v Prison Breaku, ale uz i ve Flashovi :-)
#159 migilko: Pro příběh docela podstatná.
#158 maxf1: No to je teda strašně podstatná informace, fakt že jo :)
#160 maxf1http://www.vixenvarsity.com/…i-s-s-i-n-g/#…
Obří SPOILER!!!
#159 migilko:D
:D https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/…448243_n.jpg?…
Jinak – v tomhle díle bylo blbostí vskutku hafec. Jednak to stěhování a hlavně ta tepelná zbraň omg ! Planckova teplota !!! I kdyby něco takového vůbec vystřelilo, tak to kromě Ciscovejch štítů a Barryho ohnivzdornýho suitu spálí asi celou planetu. Ke Coldově zbrani způsobující absolutní nulu se snad ani nemusím vyjadřovat. Jinak nic to nemění na mém předchozím postu, že Heat wave s Coldem byli super, ale ty zbraně a celkově i jejich fight s Barrym fakt nedomysleli.
Tak po posledním díle jsou Heat wave a Cold moji noví favoriti !! :-) Těším se, až se s nimi opět setkáme.
jak na začatku nove odvysilane epizody cisco testoval barryho na tom letišti tak jak ho ta střela zasahla tak v ten moment už malem dr.Wells vystartoval z vozyku barymu na pomoc tak žeby Rflash… (do te doby než to bude ediie thawne)
zdalo se mi to, nebo se Wells usmival, kdyz v TV byl Cold ze ma Caitlin?: :D taky to jak se uz uz chtel zvednout z voziku a pomoct Barrymu na zacatku bylo paradni… :)
#150 Baltik: Jasný oříšek to je, ale v roce 2015 by se v kvalitních seriálech takový mega chyby podle mě dělat neměli. Třeba jsem si taky myslel, že když Flash běží tou superrychlostí, tak třeba nemá takovou ohebnost nebo kontrolu, že nemůže na místě jen tak zastavit a odzbrojit 2 padouchy, co po něm sypou oheň a led (leda to do nich napálit a zpřelámat jim všechny kosti v těle:) ) Myslel jsem že prostě potřebuje delší brzdnou dráhu. Ale pak se v KAŽDÉM díle objeví taková blbost, jako je například s tím stěhováním. Prostě tu Flashovu rychlost chvíli co chvíli přizpůsobujou, jak se jim to hodí a pak to nedává smysl. Díl co díl to bije stále víc do očí. Seriál teď pro mě zachraňují jen bratři Michael Scofield a Lincoln Burrows, uvidím jak se seriál vyklube dál :-)
Aha ! Mě nějak nedocházelo, proč se najednou řeší nějaké testy/pokusy, když meta-lidi přišli ke svým schopnostem při výbuchu, což logicky sedí i na Ronnieho. Díky !
#148 Menec: Jo, taky mi to přišlo trošku ujeté se stěhovaním. Je to docela oříšek, když máme superhrdinu a držet se v rovině fyzikálních zásad.
#151 Menec#146 Baltik:
Firestorm jsou dvě osoby v jednom těle.
(asi to má na svědomí právě zmíněný výzkum – třeba na sobě Dr. Stein experimentoval. Zatím všichni „meta-lidi“ se změnily dle toho co sem jim dělo v době nehody) Podle komiksu byl v době nehody Dr. Stein v bezvědomí, proto tělo ovládá Ronnie Raymond a Dr. Stein byl měl být něco jako hlas rozumu.
Mám takový pocit že ten známý za kterým Dr. Stein šel byl Dr. Wells