#101 Dobna: doufám, že ne, protože jestli se z Barryho stal takový slizoun a vrah, tak se asi někde něco pokazilo. Že by kvůli vlastnímu zlepšení nebral ohledy. Navíc současný Barry by spíš zachránil svou matku než své malé já. Pokud je tahle teorie pravdivá, tak se mu musela stát něco strašnýho, že se tak změnil
Neuvěřitelné se těším na začátek příští epizody :D Vsázím svojí přítelkyni, že se nedočkáme věty My name is Barry Allen, AND I AM THE FASTEST MAN ALIVE :D
#104 awacs: No vrátil by se v čase a nakopal zadek sám sobě aby mohl získat ten stroj, díky kterému by si nakopal zadek a mohl dále cestovat časem :D zhruba takhle :D
Může mi někdo vysvětlit, pokud by byl Wells Muž ve žlutém, tak jak by si nakopal sám zadek? :D Jelikož neznám komiksy a ani je nechci znát, tak se mi strašně líbí, jak nevím, na čem jsem :-)
http://i.imgur.com/nop7Fjq.jpg RF má taky prsten.. Já jsem měl na konci taky za to že teď je jasné že jde o Barryho z budoucnosti, ale ten oblek mě úplně rozhodil a teď jsem fakt úplně v koncích :D
#100 Alinois: Take jsem nad timhle premyslel, ale mate me ta barva toho kostymu co Wells ukryva, podle neho bych se klonil k tomu, ze je Wells Reverse Flash.
Jak už tu někdo psal. DR. Wells je Barry z budoucnosti a snaží se napravit své já a proto zůstane v minulosti jako Wells a chrání Barryho(sebe), proto i hlídá Flashe v budoucnosti. A ano Flash má žlutý blesk, nevím proč tu motáte červený, taky i zachránil sebe při zabití jeho matky. Eddie asi bude teda Reverse Flash, i když to náš Eddie ještě neví. Komiksy jsem nikdy nečetl, ale dává to perfektní smysl. :)
Mně vrtá hlavou ten prsten co měl v posledním díle Wells, z comiscu víme že prsten nosil Barry Allen, že s jeho pomocí schovával oblek. To by sedělo i to, jak se oblek objevil po tom co Wells použil prsten. Zatím jsem nikde nenašla jestli prsten používal i Zoom, jestli ne, znamenalo by to jediné … že Wells je opravdu Barry z budoucnosti :-)
čím víc si toho tady přečtu a čím víc toho vidím, tím v tom mám větší guláš :-D asi je lepší jen se dívat a moc nepřemýšlet. Jestli se časem ukáže, že Wells je klaďas, tak se budu fakt moc divit, ty jeho kecy jsou tak slizký, že nechápu jak mu to můžou všichni žrát
Lidi, řešíte barvu blesku, ale vůbec jste si nevšimli, že Flash má žluté blesky a ReverseF má červené…(kolem 18. minuty je to krásně vidět)… a grafika blesku u zabití matky je jiná než nám ukázal 9. díl
#86 Red Viper: pozrela som si este raz prvy diel. Mladeho Barryho odniesol prec zlty blesk. A boli tam dva blesky, zlty aj cerveny. Preco by zlty blesk odnasal prec chlapca, ak isiel proti nemu. A preco Barryho matka hovorila chlapcovi, ze mu nema dovolit sa ho doktnut?
#101 Dobna: doufám, že ne, protože jestli se z Barryho stal takový slizoun a vrah, tak se asi někde něco pokazilo. Že by kvůli vlastnímu zlepšení nebral ohledy. Navíc současný Barry by spíš zachránil svou matku než své malé já. Pokud je tahle teorie pravdivá, tak se mu musela stát něco strašnýho, že se tak změnil
#110 Red ViperA ještě doufám, že v blízké budoucnosti rozeberou další Flashovi schopnosti
Spoiler
Třeba to že může procházet zdí a tak
Neuvěřitelné se těším na začátek příští epizody :D Vsázím svojí přítelkyni, že se nedočkáme věty My name is Barry Allen, AND I AM THE FASTEST MAN ALIVE :D
#112 Baltik#104 awacs: No vrátil by se v čase a nakopal zadek sám sobě aby mohl získat ten stroj, díky kterému by si nakopal zadek a mohl dále cestovat časem :D zhruba takhle :D
#109 awacsMůže mi někdo vysvětlit, pokud by byl Wells Muž ve žlutém, tak jak by si nakopal sám zadek? :D Jelikož neznám komiksy a ani je nechci znát, tak se mi strašně líbí, jak nevím, na čem jsem :-)
#105 Red Viper #113 Billy the Kidhttp://i.imgur.com/nop7Fjq.jpg RF má taky prsten.. Já jsem měl na konci taky za to že teď je jasné že jde o Barryho z budoucnosti, ale ten oblek mě úplně rozhodil a teď jsem fakt úplně v koncích :D
#100 Alinois: Take jsem nad timhle premyslel, ale mate me ta barva toho kostymu co Wells ukryva, podle neho bych se klonil k tomu, ze je Wells Reverse Flash.
Jak už tu někdo psal. DR. Wells je Barry z budoucnosti a snaží se napravit své já a proto zůstane v minulosti jako Wells a chrání Barryho(sebe), proto i hlídá Flashe v budoucnosti. A ano Flash má žlutý blesk, nevím proč tu motáte červený, taky i zachránil sebe při zabití jeho matky. Eddie asi bude teda Reverse Flash, i když to náš Eddie ještě neví. Komiksy jsem nikdy nečetl, ale dává to perfektní smysl. :)
#108 anndyMně vrtá hlavou ten prsten co měl v posledním díle Wells, z comiscu víme že prsten nosil Barry Allen, že s jeho pomocí schovával oblek. To by sedělo i to, jak se oblek objevil po tom co Wells použil prsten. Zatím jsem nikde nenašla jestli prsten používal i Zoom, jestli ne, znamenalo by to jediné … že Wells je opravdu Barry z budoucnosti :-)
#102 Balthazar6 #130 Awae#98 KeK: teda ne spolocne ale bude to nieco na ten styl že sa Barry vrati a zachrani sameho seba a dr.Wells nebude uplny zaporak ale neco chysta :D
podla mna to ma nieco spolocne s tymto :) http://www.csfd.cz/…hrana-sveta/
#99 KeKčím víc si toho tady přečtu a čím víc toho vidím, tím v tom mám větší guláš :-D asi je lepší jen se dívat a moc nepřemýšlet. Jestli se časem ukáže, že Wells je klaďas, tak se budu fakt moc divit, ty jeho kecy jsou tak slizký, že nechápu jak mu to můžou všichni žrát
No když byl žluťák chycenej v tom silovym poli, tak sám o sobě řekl, že by se nazval opakem flashe (reverse flash), tak proč sem pořád taháte Zooma ?
Jen by mě zajímalo proč to podle vás nemůže bejt Reverse Flash ale je to Zoom nebo profesor zoom???
Flash začíná bejt celkem zamotanej..
Lidi, řešíte barvu blesku, ale vůbec jste si nevšimli, že Flash má žluté blesky a ReverseF má červené…(kolem 18. minuty je to krásně vidět)… a grafika blesku u zabití matky je jiná než nám ukázal 9. díl
Da sa niekde skuknut kresleny Flash online po cesky alebo slovensky?
#86 Red Viper: pozrela som si este raz prvy diel. Mladeho Barryho odniesol prec zlty blesk. A boli tam dva blesky, zlty aj cerveny. Preco by zlty blesk odnasal prec chlapca, ak isiel proti nemu. A preco Barryho matka hovorila chlapcovi, ze mu nema dovolit sa ho doktnut?
#88 Jeby: dobra teoria, no som zvedava, ako to bude.
#86 Red Viper: Tak tohle neni tak spatna teorie.