Podle mě se Eddie v budoucnu stane reverse flash a vydá se do minulosti zabít Barryho, aby se z něj nestal Flash a Barry půjde s ním a během jejich souboje zemře Barryho matka. Barry pak zůstane jako dr. Wells a snaží se ze sebe udělat lepšího Flashe aby se to nestalo. Moje teorie
#83 Alinois: #84 Billy the Kid: Já vsázím na to…že když byla zabita Barryho mamka…jeden blesk patřil Zoomovi a druhej Barrymu…Zoom zabil jeho mamku a Barry odnesla svoje mladší já z domu :O
#83 Alinois: no a to muže byt i hodny flash z budoucna se zoomem třeba to tak je prostě předurčeno- a to by mu wells nepomahal kdyby ho chtěl zabit-a nebo wells s ediem ale barrz ma červeny blesk za sebou takže nevim…
Určitě pochází z budoucnosti, to je jasné … a stejně zarážející je i to, na co upozornil Cisco a sice to, že když byla Barryho máma zabita, byly tam dva blesky, jeden žlutý a druhý červený … červený má Flash
#81 Billy the Kid: Jestli ot je Eddie určitě ne z týhle doby…a třeba to je i Eddie i Wells…oba jsou jiný záporáci se stejnýma schopnostma…nebo podobnýma
#79 Alinois: nevim jestli ses divala na smallvile a ve dvou epizodach myslim 9 serie se to menovalo liga spravedlivych a tam tež byla maska ktera si vybirala člověka a nachvili to byla chloe-to je jedno ale chtěl sem poukazat na to že jak stal ,,žluty flash´´ na proti edieho tak si ho tim možna vybral, a dr. wels s nim pak bude spolupracovat
Alinois10.12.2014 | 19:27:54
#78 Billy the Kid: já nepochybuji o tom, že Eddie je Professor Zoom, jsem si tím jistá … v tomto díle, sice jeho obraz byl rozostřený ale na jedněch fotkách ze souboje není .. a je to určitě on
#60 MatusBeres: to nevim ale dneska je dil a to vypada že profesor zoom je sam dr. Wells(na konci posledniho odvysilaneho dilu je že dr. wells promlouva na oblek asi ,,vesele vanoce´´ ale nevim jak to bude v překladu a hned mu zmizi oděrky na tváři)
moh by být, ale vidím dr welse jako zákeřnou svini-a to by se snad z Barryho v budoucnu nestalo …
Alinois10.12.2014 | 18:16:27
#71 Alinois: Stejně tak by opravdu mohl být Doktor Wells samotný Barry Allen, když vezmeme v potaz ten prsten :-D
Alinois10.12.2014 | 18:03:21
Tento díl neukázal vůbec nic … pořád nevíme zda je Wells Hunter Zolomon (Zoom) nebo Professor Zoom … oni totiž mají téměř identické obleky, jsou skoro stejní, i oči jim svítí … nicméně to jak se Professor díval na Eddieho mi nahrává tomu, že to byl vlastně on, ale z budoucnosti … je to zamotaný seriál, člověk se v něm moc nevyzná.
si myslím, že tím tachyonovým tentononc právě zařídil, aby se Reverse Flash mohl pohybovat nadsvětelnou rychlostí, tedy cestovat do minulosti a tím pádem umožnil vznik Flashe a tím se mohl dostat k tachyonovému tentononc, které dal…
Podle mě se Eddie v budoucnu stane reverse flash a vydá se do minulosti zabít Barryho, aby se z něj nestal Flash a Barry půjde s ním a během jejich souboje zemře Barryho matka. Barry pak zůstane jako dr. Wells a snaží se ze sebe udělat lepšího Flashe aby se to nestalo. Moje teorie
#90 ksanzi10plně s tebou souhlasím, taky si myslím, že to tak je :) #86 Red Viper:
#83 Alinois:
#87 Marttas #89 Balthazar6 #91 ksanzi10#84 Billy the Kid: Já vsázím na to…že když byla zabita Barryho mamka…jeden blesk patřil Zoomovi a druhej Barrymu…Zoom zabil jeho mamku a Barry odnesla svoje mladší já z domu :O
#83 Alinois: moje angličtina je tak pruměr vetšinu pochopim ale to mezi tim nebylo :):)
#83 Alinois: no a to muže byt i hodny flash z budoucna se zoomem třeba to tak je prostě předurčeno- a to by mu wells nepomahal kdyby ho chtěl zabit-a nebo wells s ediem ale barrz ma červeny blesk za sebou takže nevim…
#86 Red ViperUrčitě pochází z budoucnosti, to je jasné … a stejně zarážející je i to, na co upozornil Cisco a sice to, že když byla Barryho máma zabita, byly tam dva blesky, jeden žlutý a druhý červený … červený má Flash
#84 Billy the Kid #85 Billy the Kid #86 Red Viper#81 Billy the Kid: Jestli ot je Eddie určitě ne z týhle doby…a třeba to je i Eddie i Wells…oba jsou jiný záporáci se stejnýma schopnostma…nebo podobnýma
#79 Alinois: ale i tak to možna neni on jak mu joy west řikal o meda-člověkach tak byl hodně překvapen tak nevim…
#82 Red Viper#79 Alinois: nevim jestli ses divala na smallvile a ve dvou epizodach myslim 9 serie se to menovalo liga spravedlivych a tam tež byla maska ktera si vybirala člověka a nachvili to byla chloe-to je jedno ale chtěl sem poukazat na to že jak stal ,,žluty flash´´ na proti edieho tak si ho tim možna vybral, a dr. wels s nim pak bude spolupracovat
#78 Billy the Kid: já nepochybuji o tom, že Eddie je Professor Zoom, jsem si tím jistá … v tomto díle, sice jeho obraz byl rozostřený ale na jedněch fotkách ze souboje není .. a je to určitě on
#80 Billy the Kid #81 Billy the Kid#77 Billy the Kid: tu je to všechno http://moviepilot.com/…lash-1454961?…
#79 Alinois#76 Alinois: teď sem zapatral na google obrazky a na jednom byl ediie jako profesor zoom http://www.google.cz/search?…
#78 Billy the Kid#75 Billy the Kid: Tak to že má stejnou schopnost jako Barry je jasné, ted jde jenom o to, kdo to vlastně je :-D
#77 Billy the Kid#60 MatusBeres: to nevim ale dneska je dil a to vypada že profesor zoom je sam dr. Wells(na konci posledniho odvysilaneho dilu je že dr. wells promlouva na oblek asi ,,vesele vanoce´´ ale nevim jak to bude v překladu a hned mu zmizi oděrky na tváři)
#76 Alinoisbudoucnoust reverse falsh too much spoilers sakra asi bych ty fora neměl číst :D jinak libová epizoda hodně se mi líbila :)
moh by být, ale vidím dr welse jako zákeřnou svini-a to by se snad z Barryho v budoucnu nestalo …
#71 Alinois: Stejně tak by opravdu mohl být Doktor Wells samotný Barry Allen, když vezmeme v potaz ten prsten :-D
Tento díl neukázal vůbec nic … pořád nevíme zda je Wells Hunter Zolomon (Zoom) nebo Professor Zoom … oni totiž mají téměř identické obleky, jsou skoro stejní, i oči jim svítí … nicméně to jak se Professor díval na Eddieho mi nahrává tomu, že to byl vlastně on, ale z budoucnosti … je to zamotaný seriál, člověk se v něm moc nevyzná.
#72 Alinoispro nedockave titulky zde :D : http://www.tvguru.cz/…nnie-dennie/
si myslím, že tím tachyonovým tentononc právě zařídil, aby se Reverse Flash mohl pohybovat nadsvětelnou rychlostí, tedy cestovat do minulosti a tím pádem umožnil vznik Flashe a tím se mohl dostat k tachyonovému tentononc, které dal…