Pokud jste fanouškem Bellarke, vstupujete do této diskuze na vlastní riziko. Pokud chcete do této diskuze přispívat, vyjadřujte se prosím k daným tématům a vyvarujte se nenávistných a provokativních komentářů.
Našla jsem krásné Clexa video, pokud už tu někdy bylo, tak se omlouvám a jelikož nevím jak se dává odkaz, tak pokud se to nezobrazí tak se taky omlouvám :D
#54 LCEM: Přesně tak. :D Mimochodem menší zajímavost. Podle zveřejněnýho scénáře, respektive kousku scénáře k finální scéna druhého dílu, kdy Clark ječí „You bitch“ a " I'll kill you!", tak to ve scénáři vůbec nebylo. (Pokud se nějak neaktualizoval a oni nezveřejnili ten původní.)
#51 fandapcd: To je. Snad se mi ještě u žádné filmu ani seriálu nestalo, že by se mi u nějaké scény pomalu až zastavilo srdce. Ale když jsou na scéně oni dvě, tak se mi to stává každou chvíli. A to je na tom prostě boží :-D
#50 LCEM: Né asi, to je na tom to, co žeru. Nemusej spolu mluvit, ale pohledy a výrazy stejně řeknou všechno to samý jako řeč těla. Taková herecká chemie je celkem vzácná.
Myslím si že v každém případě to bude romanťárna :-D Lexa udělá ty psí oči a Clarke ten svůj pohled a už nemusejí nic říkat, protože v tu chvíli by se dala krájet atmosféra :-), jakýho je jenom v tomhle pohledu podtextu :-D
#48 LCEM: Jo, to jo, ale pokud by proti sobě stála Clarke a Lexa, tak je jasný, že jedna z nich padne, páč jinak to u nic nejde. Respektive šlo by to, ale stejně by to bylo na principu romantárny. :D
*klekl
m.youtube.com/watch?v=_JloWQIGA1g Teď nevím jestli půjde mléko mi počítač tak raději ještě jednou :-D
m.youtube.com/watch?v=_JloWQIGA1g
#60 Rinky: hezké a taky moc povedené
Mě se líbilo tohle video
Našla jsem krásné Clexa video, pokud už tu někdy bylo, tak se omlouvám a jelikož nevím jak se dává odkaz, tak pokud se to nezobrazí tak se taky omlouvám :D
„https://youtu.be/MRtt3wlaqO8“
#61 LCEM#58 LCEM: To každopádně. :D
#57 fandapcd: To jo no. Ale svým způsobem i dobře se nechala unést :-).
#59 fandapcd#56 LCEM: Je to pravděpodobný. :D Se nechala unést. :D
#58 LCEM#55 fandapcd: Že by nám Clarke improvizovala a nakonec se to Jasno líbilo tak to tam nechal :-)
#57 fandapcd#54 LCEM: Přesně tak. :D Mimochodem menší zajímavost. Podle zveřejněnýho scénáře, respektive kousku scénáře k finální scéna druhého dílu, kdy Clark ječí „You bitch“ a " I'll kill you!", tak to ve scénáři vůbec nebylo. (Pokud se nějak neaktualizoval a oni nezveřejnili ten původní.)
#56 LCEM#53 fandapcd: proto se tak hezky doplňují :-)
#55 fandapcd#52 LCEM: To já jsem už pár takovej scén viděla, ale málokdy se to poštěstí. :D Plus je, že holky jsou v reálu dobrý kamarádky.
#54 LCEM#51 fandapcd: To je. Snad se mi ještě u žádné filmu ani seriálu nestalo, že by se mi u nějaké scény pomalu až zastavilo srdce. Ale když jsou na scéně oni dvě, tak se mi to stává každou chvíli. A to je na tom prostě boží :-D
#53 fandapcd#50 LCEM: Né asi, to je na tom to, co žeru. Nemusej spolu mluvit, ale pohledy a výrazy stejně řeknou všechno to samý jako řeč těla. Taková herecká chemie je celkem vzácná.
#52 LCEMMyslím si že v každém případě to bude romanťárna :-D Lexa udělá ty psí oči a Clarke ten svůj pohled a už nemusejí nic říkat, protože v tu chvíli by se dala krájet atmosféra :-), jakýho je jenom v tomhle pohledu podtextu :-D
#51 fandapcd#48 LCEM: Jo, to jo, ale pokud by proti sobě stála Clarke a Lexa, tak je jasný, že jedna z nich padne, páč jinak to u nic nejde. Respektive šlo by to, ale stejně by to bylo na principu romantárny. :D
No právě jsou nemilosrdný v tomto a to se mi na nich líbí :-)
#49 fandapcd#46 LCEM: Jedna z nich by musela padnout, páč Grounders nehrajou na prohru.
A nebo hůř Lexa by se nechala zabít.
#47 fandapcd#44 mastrx: To by ju pak Lexa zabila a bylo po seriálu.