Pokud jste fanouškem Bellarke, vstupujete do této diskuze na vlastní riziko. Pokud chcete do této diskuze přispívat, vyjadřujte se prosím k daným tématům a vyvarujte se nenávistných a provokativních komentářů.
Bože tu se řeší vztahy jak u romantického seriálu, popravdě by mnohem bylo zajimavější kdyby Lexa a Clarke mezi sebou vypořádaly vztahy bojem v aréně ať si tam Clarke vybije zlost. Klidně bych něco takového viděl a bylo by to hodně zajimavé ten souboj. Sice to nikdy tak nebude ale bral bych více něco takového než nějakou telenoveláckou drámu.
#38 Nina317: Mě to taky tak přišlo, ale pořád si říkám, že na to je moc brzo. Možná si tam vyříkají co se stano při útoku na MW :) ale bylo by to super. Taky by mě zajímalo, jestli se Clarke „nespolčí“ s Roanem a proto se nepokusí Lexu zabít
Pokiaľ viem tak v prvých štyroch častiach nebude žiadny bozk medzi nimi ani objatie ani nič podobné, iba ten moment kedy bude Clarke ošetrovať Lexe ruku – v nočných košeliach atď atď :-D
Teď kolují zvěsti (zase nikdo nevíme, jestli to je pravda), že ve scéně, kdy Clarke drží nůž Lexe u krku, tak jak Clarke váhá, tak se zlomí. Teď si úplně nejsem jistá jestli ten nůž upustí, odhodí nebo co. Ale měla by prej brečící se svalit Lexe do náruče a Lexa by jí měla dát hudlana na čelíčko. :D
Ahoj, nedávno jsem se znovu registrovala, už jsem to nemohla vydržet THE 100 je prostě to nejlepší!!!! :) A CLEXA no OMG skoro nemůžu spát jak o tom pořád přemýšlím. Ale holky si to musí vyřešit a být konečně spolu!!! :D taky jsem hledala nějaké info, ale bohužel anglicky moc neumím a rozumím sotva 1/3 toho co si přečtu a dát to do překladače je na houby, tak radši chodím sem a jsem ráda, že mi tahle pomáháte s infem :D
No právě se ptám co je na tom pravdy. V jednu chvíli jsem doufala že by to mohla být pravda, ale když jsem to viděla znova tak mi to přišlo divné :-D. Proto jsem chtěla vědět tu krutou pravdu :-)
Pardon moje chyba :-D teď když jsem si to přečetla znova tak mi to došlo :-D#25 fandapcd:
Teď jsem narazila na tohle míní video moc se mi líbilo, ale nevím jestli ty titulky u toho jsou pravdivé. Ten dialog mezi Lexou a Clarke není moc zřetelný :-Dhttps://mobile.twitter.com/…9776/video/1
#24 LCEM: Nejde o facku zfuckuje jakože, zfakuje, taky jsem to mohla napsat takhle, sorry. :D Jinak Na Octavii mlátící Bellamyho se těšim jako sviň. :D
Bože tu se řeší vztahy jak u romantického seriálu, popravdě by mnohem bylo zajimavější kdyby Lexa a Clarke mezi sebou vypořádaly vztahy bojem v aréně ať si tam Clarke vybije zlost. Klidně bych něco takového viděl a bylo by to hodně zajimavé ten souboj. Sice to nikdy tak nebude ale bral bych více něco takového než nějakou telenoveláckou drámu.
#45 fandapcdhttps://archiveofourown.org/works/5876989 Tohle se četlo tak hezky :-) ještě aby to byla pravda :-). To se dozvíme až ve čtvrté epizodě.
#38 Nina317: Mě to taky tak přišlo, ale pořád si říkám, že na to je moc brzo. Možná si tam vyříkají co se stano při útoku na MW :) ale bylo by to super. Taky by mě zajímalo, jestli se Clarke „nespolčí“ s Roanem a proto se nepokusí Lexu zabít
#40 LadyJane69: Tak ty zvěsti vylezli včera od zdroje, kterej byl pak napomenut Jasonem at už nic neřikaj. :D
#37 fandapcd:
Pokiaľ viem tak v prvých štyroch častiach nebude žiadny bozk medzi nimi ani objatie ani nič podobné, iba ten moment kedy bude Clarke ošetrovať Lexe ruku – v nočných košeliach atď atď :-D
#41 fandapcd#38 Nina317: Mezi nima by se to napětí dalo krájet i motorovkou. :D
#37 fandapcd: Mne to skor pripadalo, ako keby ju pobozka :D nejako casto jej pozerala na pery :D, ale kazda varianta bude dobra :D
#39 fandapcd #42 RinkyTeď kolují zvěsti (zase nikdo nevíme, jestli to je pravda), že ve scéně, kdy Clarke drží nůž Lexe u krku, tak jak Clarke váhá, tak se zlomí. Teď si úplně nejsem jistá jestli ten nůž upustí, odhodí nebo co. Ale měla by prej brečící se svalit Lexe do náruče a Lexa by jí měla dát hudlana na čelíčko. :D
#38 Nina317 #40 LadyJane69#35 Nina317: Já si taky myslím, že Roan tam ještě nějakou dobu pobude.
#34 LCEM: Nemyslim si, ze by ho zabila. Keby ho chce zabit, tak ho prepichne tou kopijou.
#36 fandapcdMyslíte si že Lexa zabije Roana v tom souboji?? Nebo umře jiná nová postava?? Prej má nějaká umřít.
#35 Nina317#32 Rinky: To my rádi. :D
Ahoj, nedávno jsem se znovu registrovala, už jsem to nemohla vydržet THE 100 je prostě to nejlepší!!!! :) A CLEXA no OMG skoro nemůžu spát jak o tom pořád přemýšlím. Ale holky si to musí vyřešit a být konečně spolu!!! :D taky jsem hledala nějaké info, ale bohužel anglicky moc neumím a rozumím sotva 1/3 toho co si přečtu a dát to do překladače je na houby, tak radši chodím sem a jsem ráda, že mi tahle pomáháte s infem :D
#33 fandapcdJá jenom koukám… kam chodíte na ty info? =)
No právě se ptám co je na tom pravdy. V jednu chvíli jsem doufala že by to mohla být pravda, ale když jsem to viděla znova tak mi to přišlo divné :-D. Proto jsem chtěla vědět tu krutou pravdu :-)
#27 LCEM: V pohodě :D Ty titulky k videu jsou blbost. :D Ledaže by někdo uměl odezírat ze rtů. :D
#21 iks-dee: Proč jsem to jenom četla..teď neusnu :D
Pardon moje chyba :-D teď když jsem si to přečetla znova tak mi to došlo :-D#25 fandapcd:
Teď jsem narazila na tohle míní video moc se mi líbilo, ale nevím jestli ty titulky u toho jsou pravdivé. Ten dialog mezi Lexou a Clarke není moc zřetelný :-D https://mobile.twitter.com/…9776/video/1
#29 fandapcd#20 iks-dee: Wou :O, tak to se tedy hezky čte, co čeká Clexu :3. Teď se těším ještě více než předtím a to jsem netušila, že to ještě jde :D!
#24 LCEM: Nejde o facku zfuckuje jakože, zfakuje, taky jsem to mohla napsat takhle, sorry. :D Jinak Na Octavii mlátící Bellamyho se těšim jako sviň. :D
#27 LCEM