Pokud jste fanouškem Bellarke, vstupujete do této diskuze na vlastní riziko. Pokud chcete do této diskuze přispívat, vyjadřujte se prosím k daným tématům a vyvarujte se nenávistných a provokativních komentářů.
Koukám že se máme na co těšit :-D. Proč nepustěj rovnou dvě epizody najednou. Kdo má tak dlouho čekat. To je šílený. A na tu facku jsem zvědavá :-D a mě se líbilo jak Bellamyho zmlátí Octavia. :-)
#18 iks-dee: Jo, jo.Taky jsem četla. A ještě to, že Lexa zfuckuje Bellamyho, kterej pak bude prosit Clarke, ať se vrátí do Arkadie a ta mu řekne, že Lexe nevěří, proto radši zůstane s ní, aby ju měla na očích. :D ehm ehmmm :D
Vlastně ne na co se ještě moc těším je ten souboj mezi Lexou a Roanem. Je dlouhá 2 a půl minuty a kritici to přirovnali ke GoT což GoT má úžasné bojové scény. PROČ JE 4 EPIZODA TAK DALEKOOOOOOOOOO :D NESNÁŠÍM ČEKÁNÍ.
YUP je to pravda a je to asi jediná věc z těch spoilerů na kterou se opravdu opravdu moc těším. Ten dotek = Lexa má zraněnou ruku po boji a přijde večer v pyžamu (kde ji jde vidět tetování na zádech) do Clarkčineho (nevím jak to mám vyslovit :D) pokoje v Polisu (Clarke má taky pyžamo, zřejmě ji ho půjčila Lexa). Clarke ji ošetří a je tam mnoho MNOHO sexuálního napětí.
Clexa shippers vyloženě ODPADNOU u téhle scény :D Jako já určitě protože už jen pomyšlení na to mám motýli v břiše :D
Hustý :o…Tak proto Clarke nesedí na pódiu s ostatními vůdci ale stojí bokem a kouká se. A by mě zajímalo co je pravdy na tom, že Clarke bude ošetřovat Lexu? :-)
:O My máme novou diskuzi? Suproš! :D Na Tumblr se objevil nový spoiler k epizodě 3×04 a je to dialog mezi Lexou a Clarke.
(this is confirmed from one of the screeners) Lexa: Your people are protected as i vowed they would be. Clarke: This is not just about my people. You don'f stand a chance against roan. Lexa: If you’re right, today is the day my spirit will choose it’s successor and you need to accept that. Clarke: Like hell i do. Then she yells, literally yells at Lexa saying she’s not gonna sit there and watch her die
Sice nevím jestli je pravdivý ale i přesto jsem se chtěla podělit :D
Teď ta třetí epizoda bude hodně zajímavá. V ní si to holky aspoň z části vyříkají a jsem zvědavá čím Lexa ukecá Clarke. Docela mě zajímá co ji řekne v té scéně jak ji Clarke drží ten nůž pod krkem :-) to bude název :-D
Doufám, že se tam objeví, Po té, co ji šlo o život a přesto ani nepípla si u mě získala velký obdiv. Pokud se ty 3 setkají spolu v jedné místnosti, tak to bude zajímavé :D.
#8 vevisek: Kdyby neucukla, tak by to bylo ještě hustější, ale člověk i když to čeká tak občas cukne. :D Já se spíš těšim na tu uvodní scénu z traileru, kdy Clarke jde v šatech, nebo co to je a na sobě War Paint a novej účes. :D btw (A doufám, že tu Grounder Anthem vyhodí ven).
Alycia je prostě super herečka. Tu scénu jsem si pouštěla taky několikrát, protože to bylo luxusní. To jejich setkání netrvalo ani 2 minuty, ale emocí tam bylo víc než v celém díle :-). A už jste někdo viděl ty videa a fotky z natáčení finální epizody z Vancouru?? Jak je tam Clarke s Lexou?
Koukám že se máme na co těšit :-D. Proč nepustěj rovnou dvě epizody najednou. Kdo má tak dlouho čekat. To je šílený. A na tu facku jsem zvědavá :-D a mě se líbilo jak Bellamyho zmlátí Octavia. :-)
#25 fandapcd#18 iks-dee: Jo, jo.Taky jsem četla. A ještě to, že Lexa zfuckuje Bellamyho, kterej pak bude prosit Clarke, ať se vrátí do Arkadie a ta mu řekne, že Lexe nevěří, proto radši zůstane s ní, aby ju měla na očích. :D ehm ehmmm :D
Jinak viděli jste Lexičino tetování? :D Co na něho říkáte? Fake nebo real? :D
Vlastně ne na co se ještě moc těším je ten souboj mezi Lexou a Roanem. Je dlouhá 2 a půl minuty a kritici to přirovnali ke GoT což GoT má úžasné bojové scény. PROČ JE 4 EPIZODA TAK DALEKOOOOOOOOOO :D NESNÁŠÍM ČEKÁNÍ.
#28 vevisek#19 LCEM: Když už jsme u těch spoilerů..
YUP je to pravda a je to asi jediná věc z těch spoilerů na kterou se opravdu opravdu moc těším. Ten dotek = Lexa má zraněnou ruku po boji a přijde večer v pyžamu (kde ji jde vidět tetování na zádech) do Clarkčineho (nevím jak to mám vyslovit :D) pokoje v Polisu (Clarke má taky pyžamo, zřejmě ji ho půjčila Lexa). Clarke ji ošetří a je tam mnoho MNOHO sexuálního napětí.
Clexa shippers vyloženě ODPADNOU u téhle scény :D Jako já určitě protože už jen pomyšlení na to mám motýli v břiše :D
#26 Just a GIrlHustý :o…Tak proto Clarke nesedí na pódiu s ostatními vůdci ale stojí bokem a kouká se. A by mě zajímalo co je pravdy na tom, že Clarke bude ošetřovat Lexu? :-)
#20 iks-dee:O My máme novou diskuzi? Suproš! :D Na Tumblr se objevil nový spoiler k epizodě 3×04 a je to dialog mezi Lexou a Clarke.
(this is confirmed from one of the screeners) Lexa: Your people are protected as i vowed they would be. Clarke: This is not just about my people. You don'f stand a chance against roan. Lexa: If you’re right, today is the day my spirit will choose it’s successor and you need to accept that. Clarke: Like hell i do. Then she yells, literally yells at Lexa saying she’s not gonna sit there and watch her die
Sice nevím jestli je pravdivý ale i přesto jsem se chtěla podělit :D
#23 fandapcd#13 LCEM: Já též.
#15 vevisek: Právě že ne. :D ještě na mě díky bohu nikdo zatím neplivnul a ani já na nikoho, zatím. :D
#11 Nina317: Podľa toho, čo som čítala, mala by sa ešte objaviť niekedy (tuším, že v 11tej časti) ? Ale neviem to 100 % :P
#10 fandapcd: Vypadá to,že s těma plivancema máš nějaké zkušenosti. :D
#17 fandapcdTeď ta třetí epizoda bude hodně zajímavá. V ní si to holky aspoň z části vyříkají a jsem zvědavá čím Lexa ukecá Clarke. Docela mě zajímá co ji řekne v té scéně jak ji Clarke drží ten nůž pod krkem :-) to bude název :-D
#7 fandapcd: to si piš že dávají větší smysl a hlavně už se na to těším :-D
#17 fandapcdDoufám, že se tam objeví, Po té, co ji šlo o život a přesto ani nepípla si u mě získala velký obdiv. Pokud se ty 3 setkají spolu v jedné místnosti, tak to bude zajímavé :D.
Myslite si,ze sa tam este vrati Nylah a zamota to tam medzi Lexou a Clarke?:D Kedze sa o nej hovorilo ako o novom objekte pre Clarke :D
#16 LadyJane69#8 vevisek: Kdyby neucukla, tak by to bylo ještě hustější, ale člověk i když to čeká tak občas cukne. :D Já se spíš těšim na tu uvodní scénu z traileru, kdy Clarke jde v šatech, nebo co to je a na sobě War Paint a novej účes. :D btw (A doufám, že tu Grounder Anthem vyhodí ven).
#15 vevisekDoufám, že to holky mezi sebou rychle urovnají. Těším se na jejich spolupráci :3!
#5 fandapcd: Toho jsem si všimla hned napoprvé..to jsem ani přes krásný obličej Alycie nepřehlédla! :D
#10 fandapcd#6 LCEM: Yup, a taky ti ty scény dávaj větší smysl po druhým díle, že? :D
#13 LCEMAlycia je prostě super herečka. Tu scénu jsem si pouštěla taky několikrát, protože to bylo luxusní. To jejich setkání netrvalo ani 2 minuty, ale emocí tam bylo víc než v celém díle :-). A už jste někdo viděl ty videa a fotky z natáčení finální epizody z Vancouru?? Jak je tam Clarke s Lexou?
#7 fandapcd#4 vevisek: Jsi byla tak oslněná, žes neviděla letícího kemříka do výstřihu. :D
#8 vevisek