#104 Chaos14: To je podľa mňa úplne jedno čo sa tam bude diať pretože aj tak tam dajú vždy niečo nečakané, zatiaľ ma nesklamali ani jednou časťou :D Dúfam že bude ešte veľa sérií :)
Áno, linky o Arche sú veľmi nudné :D No a v ďalších sériach (dúfam že ich bude viacej :D ) sa určite stretneme z viacerými „kmeňmi“ ľudí na Zemi. Možno sa spoja práve s týmito, možno z inými, no určite tu bude ešte jedna epic vojna (okrem tejto finálovej) :D
#101 Chaos14: Ja si skor myslim že nas pripravuju nato že tieto obe skupiny sa spriatelia a budu bojovať s niečim horšim možno nie ešte v tejto serii ale :D
#101 Chaos14: tie časti o arche ma až tak nezaujímajú, oveľa lepšie a zaujímavejšie je to čo sa deje na Zemi :D a je dosť možné že máš asi aj pravdu ale to nemôžeme vedieť lebo toto je fakt jeden z mála seriálov ktoré sú nepredvídateľné :D Napr. keď zabili Wellsa, to som nečakala, on vyzeral ako dosť dôležitá postava ale veď čo už.. nejak extra mi tam nechýba :D
#100 lenla9230: LOL ľudia hovoríte mi tiež z duše :D CW je naj stanica, pozerávam Arrow, The 100, WLIIA, TTP som prestal keď som už videl že to zrušia :/ TWD tiež moja srdcovka… :D Moj odhad: ďalšia epizóda (s01e11) bude o Arche hore, 1×12 sa začne vojna, a vo finále sa dostanú na Zem a pomôžu im nejako vyhrať vojnu. Pravdaže si nemyslím že tú vojnu nejako ukončia, rozhodne to skončí cliffhangerom. :D A vo finále im pravdaže pomôže Lincoln :P
#99 MatusBeres: Určite bude s Jasperom :D šak v poslednej časti zas na seba hádzali tie pohľady :D a zas musí tam byť aj niekto kto to berie vážne ako Clarke, ja ju mám celkom rada :D ona by sa mohla dať dokopy s Bellamym <3:D Ale myslím že ju dajú zas s Finnom keď ho Raven odkopla :D
:D Bellamy pretože ostatny su ako deti nedokazali by prežit keby to on neviedol najneoblubenejšia a ešte Octavia pretože je pekna :D najneoblubenejšia je Clarke pretože sa robi mudrou a na hlavnu postavu je dost nezaživna a dalej Finn vo vesmire vypustil a premarnil niekolko dvoležiteho vzduchu ale na zemi je dosť nudny postava ktoru ked zabiju ešte im zato podakuje :D Inak skym bude Octavia :D jesper alebo Lincoln :D ked už prišla o frajera ktory zomrel hned tak neviem isto už :D
#97 MatusBeres: Určite najoblúbenejší Bellamy :D Pretože sa stará tam o nich a hlavne o Octaviu, robí všetko preto aby prežili a je proste super :D škoda že nezabil Murphyho hneď potom jak sa ako tak zotavili ostatný lebo teraz ani nezistia že to on zabil hentoho čo ho chcel obesiť -_- a najneoblúbenejšia.. to ani neviem zatiaľ :D Murphyho nemám rada ale ten tam možno dlho nebude :D tvoja najoblúbenejšia a nejneoblúbenejšia? :D
#96 lenla9230:
Hej klikneš hore na vskaznik a napišeš nick a spravu :D inak ked je to diskusia k The 100 najoblubenjšia postava a prečo a najneoblubenejšia postava :D
#94 lenla9230: :D Bohužial :D Fb som zrušil :D ale aj tu sa daju posielať spravy na edne a neboj :D tu je aj tak mrtva diskusia :D Inak AMC nema vela serialov ktore pozeram no popravde pozeram iba TWD ale serial Breaking Bad čo budem pisať najlepši serial
#92 lenla9230: Arrow je moja srdcovka a Supernatural to iste proste mam rad ked je v seriali aj sranda a Supernatural to splna Arrow dalši super serial v ktorom sa každou seriov odkryva pribeh mam tam ale aj postavy ktore nemam rad Laurel :D bohužial na Flash sa velmy tešim bojim sa ale superschopnosti napr Arrow tam bolo najsilnejšie Mirakuru zatial čo Flash tam maju byť postavy ktore budu mať superschopnosti čiže taky Arrow by bol proti nim slaby.The 100 sa mi pači hlavne to napr na začiatku kde som považoval toho kamarata Clarke za hlavnu postavu a oni ho nechali zabiť :D WTF boli moje prve dojmi a ešte ho zabila psychicky narušena .Niečo podobne ako The Walking Dead neviem či to pozeraš tak nechcem napisať velky spoiler
#91 MatusBeres: Och ty si môj človek :D Hart and Dixie sa mi zdá ako úplna blbosť vildea som jednu časť vôbec to nie je zaujímavé… A tiež od nich pozerám asi najviac, všetky tie čo aj ty :D na Flash-a sa teším, spin-off k arrow čo viac si môžeme želať :3 :D mňa bavilo celkom ešte aj Star-Crossed ale radšej nech nechajú zrušené to ako keby mali zrušiť The 100 :D a TTP je škoda, to som mala tiež fakt rada
#90 lenla9230: 2 seria je potvrdena takže serial sa od dielu k dielu zlepšuje The Tomorrow People mohli pokračovat nechapem krok CW ked ho zrušili hlavne že obnovili Hart and Dixie čo je uplny nezmysel pravda je že od CW pozeram najviac serialov je to mala stanica ale sadla mi Arrow ,Flash,Supernatural,The 100, proste dobre seriali
Tak ale keď zrušili The Tomorrow People tak som bola fakt prekvapená lebo to bol jeden z fakt dobrých a zaujímavých seriálov :) to ma dosť šokovalo potom takže teraz sa bojím o všetky seriály ktoré mám rada :D A The 100 mám úplne že mega rada :3 :D Ale zas na fb na ich oficiálnej stránke sa dosť sťažujú niektorí.. #89 MatusBeres:
Takže Clarke je premna jedna z najnesympativckejšich postav serialu.Octavia nič ine neroby len plače a stažuje sa.Bellamy Blake je postava jedina schopna ktorá serial drži aspon tak.Finn je mierotvorca nevadi ani keby zabili všetkych jeho priatelov zemstania ešte by im podakoval že to nebola ich vina že zomreli.Jasper je niekto kto sa snaži byť cool je to ale nemehlo ktore chce len jedno :D Dufam že všetci na tej lodi zomreli takato linia sa mi nechce pozerať.Zhrnutie 100 deti pristane na planete ktora bola zničena jadrovymi zbranami a tak nemali vobec žit pretože rozpad a cistenie takto zamoreneho prostredia je niekolko 100 rokov ked nie tisic ked sa to vyčisti tak že tam bude možno žit videl som už vela hnusnych žien ale postava ženy ktora vladne zemstanom je fakt hnusna fuj až mi bolo zle .A tie vztahy ach dalšia telenovela Lincolna mali už davno zabiť tak ako všetkych zemstanou ktory chcu bojavať oštepmi a lukmi proti zbraniam dufamže prijdu posili z archy a vyhladia ich všetkych a tu vladkinu zemstanou znasilnia alebo radšej mala by hnusne deti fujjjjjjjjj
Z tých nových seriálov ktoré teraz boli (Star-Crossed, The Tomorrow People,..) je The 100 TOP! Som strašne rada že bude aj druhá séria pretože ten seriál má asi úplne najlepšiu dejovú líniu. V každej časti sa deje niečo nové a napínavé, nie je to vôbec tak že by sme dopredu vedeli čo sa stane alebo kto prežije :D Toto sa mi strašne páči takéto nepredvídateľné seriály :3 napríklad aj TWD :) Takže mi zostáva už len modliť sa aby z tohto spravili ešte veľa sérií a dúfam že aj také s dvadsiatimi časťami lebo tento seriál úplne zbožňujem :3 :D Už nech je štvrtok!
Teda..já nevim, ale já mam Clarke ráda :D A rozhodně jsem pro Bellarke! :D
#107 lenla9230#104 Chaos14: To je podľa mňa úplne jedno čo sa tam bude diať pretože aj tak tam dajú vždy niečo nečakané, zatiaľ ma nesklamali ani jednou časťou :D Dúfam že bude ešte veľa sérií :)
Áno, linky o Arche sú veľmi nudné :D No a v ďalších sériach (dúfam že ich bude viacej :D ) sa určite stretneme z viacerými „kmeňmi“ ľudí na Zemi. Možno sa spoja práve s týmito, možno z inými, no určite tu bude ešte jedna epic vojna (okrem tejto finálovej) :D
#105 lenla9230#101 Chaos14: Ja si skor myslim že nas pripravuju nato že tieto obe skupiny sa spriatelia a budu bojovať s niečim horšim možno nie ešte v tejto serii ale :D
#101 Chaos14: tie časti o arche ma až tak nezaujímajú, oveľa lepšie a zaujímavejšie je to čo sa deje na Zemi :D a je dosť možné že máš asi aj pravdu ale to nemôžeme vedieť lebo toto je fakt jeden z mála seriálov ktoré sú nepredvídateľné :D Napr. keď zabili Wellsa, to som nečakala, on vyzeral ako dosť dôležitá postava ale veď čo už.. nejak extra mi tam nechýba :D
#100 lenla9230: LOL ľudia hovoríte mi tiež z duše :D CW je naj stanica, pozerávam Arrow, The 100, WLIIA, TTP som prestal keď som už videl že to zrušia :/ TWD tiež moja srdcovka… :D Moj odhad: ďalšia epizóda (s01e11) bude o Arche hore, 1×12 sa začne vojna, a vo finále sa dostanú na Zem a pomôžu im nejako vyhrať vojnu. Pravdaže si nemyslím že tú vojnu nejako ukončia, rozhodne to skončí cliffhangerom. :D A vo finále im pravdaže pomôže Lincoln :P
#102 lenla9230 #103 MatusBeres#99 MatusBeres: Určite bude s Jasperom :D šak v poslednej časti zas na seba hádzali tie pohľady :D a zas musí tam byť aj niekto kto to berie vážne ako Clarke, ja ju mám celkom rada :D ona by sa mohla dať dokopy s Bellamym <3 :D Ale myslím že ju dajú zas s Finnom keď ho Raven odkopla :D
#101 Chaos14:D Bellamy pretože ostatny su ako deti nedokazali by prežit keby to on neviedol najneoblubenejšia a ešte Octavia pretože je pekna :D najneoblubenejšia je Clarke pretože sa robi mudrou a na hlavnu postavu je dost nezaživna a dalej Finn vo vesmire vypustil a premarnil niekolko dvoležiteho vzduchu ale na zemi je dosť nudny postava ktoru ked zabiju ešte im zato podakuje :D Inak skym bude Octavia :D jesper alebo Lincoln :D ked už prišla o frajera ktory zomrel hned tak neviem isto už :D
#100 lenla9230#97 MatusBeres: Určite najoblúbenejší Bellamy :D Pretože sa stará tam o nich a hlavne o Octaviu, robí všetko preto aby prežili a je proste super :D škoda že nezabil Murphyho hneď potom jak sa ako tak zotavili ostatný lebo teraz ani nezistia že to on zabil hentoho čo ho chcel obesiť -_- a najneoblúbenejšia.. to ani neviem zatiaľ :D Murphyho nemám rada ale ten tam možno dlho nebude :D tvoja najoblúbenejšia a nejneoblúbenejšia? :D
#96 lenla9230:
#98 lenla9230Hej klikneš hore na vskaznik a napišeš nick a spravu :D inak ked je to diskusia k The 100 najoblubenjšia postava a prečo a najneoblubenejšia postava :D
#95 MatusBeres: tu sa dajú posielať správy? O.o :D :D
#97 MatusBeres#94 lenla9230: :D Bohužial :D Fb som zrušil :D ale aj tu sa daju posielať spravy na edne a neboj :D tu je aj tak mrtva diskusia :D Inak AMC nema vela serialov ktore pozeram no popravde pozeram iba TWD ale serial Breaking Bad čo budem pisať najlepši serial
#96 lenla9230#93 MatusBeres: to je jasné že pozerám TWD :D ďalší super seriál :3 nemáš náhodou fb alebo niečo? :D nechcem to tu spamovať kopou iných seriálov :D
#95 MatusBeres#92 lenla9230: Arrow je moja srdcovka a Supernatural to iste proste mam rad ked je v seriali aj sranda a Supernatural to splna Arrow dalši super serial v ktorom sa každou seriov odkryva pribeh mam tam ale aj postavy ktore nemam rad Laurel :D bohužial na Flash sa velmy tešim bojim sa ale superschopnosti napr Arrow tam bolo najsilnejšie Mirakuru zatial čo Flash tam maju byť postavy ktore budu mať superschopnosti čiže taky Arrow by bol proti nim slaby.The 100 sa mi pači hlavne to napr na začiatku kde som považoval toho kamarata Clarke za hlavnu postavu a oni ho nechali zabiť :D WTF boli moje prve dojmi a ešte ho zabila psychicky narušena .Niečo podobne ako The Walking Dead neviem či to pozeraš tak nechcem napisať velky spoiler
#94 lenla9230#91 MatusBeres: Och ty si môj človek :D Hart and Dixie sa mi zdá ako úplna blbosť vildea som jednu časť vôbec to nie je zaujímavé… A tiež od nich pozerám asi najviac, všetky tie čo aj ty :D na Flash-a sa teším, spin-off k arrow čo viac si môžeme želať :3 :D mňa bavilo celkom ešte aj Star-Crossed ale radšej nech nechajú zrušené to ako keby mali zrušiť The 100 :D a TTP je škoda, to som mala tiež fakt rada
#93 MatusBeres#90 lenla9230: 2 seria je potvrdena takže serial sa od dielu k dielu zlepšuje The Tomorrow People mohli pokračovat nechapem krok CW ked ho zrušili hlavne že obnovili Hart and Dixie čo je uplny nezmysel pravda je že od CW pozeram najviac serialov je to mala stanica ale sadla mi Arrow ,Flash,Supernatural,The 100, proste dobre seriali
#92 lenla9230Tak ale keď zrušili The Tomorrow People tak som bola fakt prekvapená lebo to bol jeden z fakt dobrých a zaujímavých seriálov :) to ma dosť šokovalo potom takže teraz sa bojím o všetky seriály ktoré mám rada :D A The 100 mám úplne že mega rada :3 :D Ale zas na fb na ich oficiálnej stránke sa dosť sťažujú niektorí.. #89 MatusBeres:
#91 MatusBeres#87 lenla9230: O tento serial sa nebojim ak prezil Hart and Dixie tak toto bude mať 100 serii
#90 lenla9230Takže Clarke je premna jedna z najnesympativckejšich postav serialu.Octavia nič ine neroby len plače a stažuje sa.Bellamy Blake je postava jedina schopna ktorá serial drži aspon tak.Finn je mierotvorca nevadi ani keby zabili všetkych jeho priatelov zemstania ešte by im podakoval že to nebola ich vina že zomreli.Jasper je niekto kto sa snaži byť cool je to ale nemehlo ktore chce len jedno :D Dufam že všetci na tej lodi zomreli takato linia sa mi nechce pozerať.Zhrnutie 100 deti pristane na planete ktora bola zničena jadrovymi zbranami a tak nemali vobec žit pretože rozpad a cistenie takto zamoreneho prostredia je niekolko 100 rokov ked nie tisic ked sa to vyčisti tak že tam bude možno žit videl som už vela hnusnych žien ale postava ženy ktora vladne zemstanom je fakt hnusna fuj až mi bolo zle .A tie vztahy ach dalšia telenovela Lincolna mali už davno zabiť tak ako všetkych zemstanou ktory chcu bojavať oštepmi a lukmi proti zbraniam dufamže prijdu posili z archy a vyhladia ich všetkych a tu vladkinu zemstanou znasilnia alebo radšej mala by hnusne deti fujjjjjjjjj
Z tých nových seriálov ktoré teraz boli (Star-Crossed, The Tomorrow People,..) je The 100 TOP! Som strašne rada že bude aj druhá séria pretože ten seriál má asi úplne najlepšiu dejovú líniu. V každej časti sa deje niečo nové a napínavé, nie je to vôbec tak že by sme dopredu vedeli čo sa stane alebo kto prežije :D Toto sa mi strašne páči takéto nepredvídateľné seriály :3 napríklad aj TWD :) Takže mi zostáva už len modliť sa aby z tohto spravili ešte veľa sérií a dúfam že aj také s dvadsiatimi časťami lebo tento seriál úplne zbožňujem :3 :D Už nech je štvrtok!
#89 MatusBeres