Tady se titulky nepřekládají. Překládá je cwzone. Tam se taky můžeš podívat na odhadovaný čas dokončení. Pokud ti to vadí, tak s tím já nic neudělám.#84 Zdeur:
Tak si stáhni titulky z ulozto už tam jsou sice ne od cwzone, ale od tv guru a jsou dobré už tam jsou titulky ještě i z dalšího zdroje – jednoho blogu.. stačí hledat #84 Zdeur:
Keci o ničem stranou?! Klasický dotaz na titulkáře – kdy budou?! A nezajímá jí mne kecy tipu – „mistrovství světa“… buď je děláte pro lidi nebo si kecy odpustˇťte a napište „pravdu kdy budou“…pak si je popřípadě stáhnu odjinud, pokud budou…a nezajímá mne vše okolo toho „tipu – děláme to dobtrovolně a podobně“!… pak to dělejte zodpovědně nebo vůbec – a stačí informovat a nikdo vás nebude pak otravovat-. TAk asi tak díky za jakékoli duchapřítomné inoi k titulkám ze strany titulkířů"…Na ostatní kašlu…
Tohle mě taky napadlo, že se možná vrátí s těmi lidmi ze severního pobřeží ( nebo kam to šel) On by tam podle mě Octavii jen tak nenechal, na to ji moc miluje :)#82 lencha:
Tak ze synopsí na další díl vyplývá, že Abby zůstala na Arše, ale nevím jak. JInak s emi taky líbí pár Lincoln + Octavia a Clarke od druhého dílu nesnáším, což se s každým dílem jen stupňuje.
No tak taky vybuch prezit :D… dost odveci ale asi to tak bude.. ale nechapem jak je to mozne. Je jasne ze by si len tak nezabili zapletku ako dojde diana a pokusi sa o prevrat a potom nasledne neskor dojde aj jaha (Ale asi az 2.seria).. Takze asi to nejak preziju no.. A inak dufam ze sa lincolnovi nic nestane!… Octavia + Lincoln musia zit!! LINTAVIA FTW!!!!!
Tady se titulky nepřekládají. Překládá je cwzone. Tam se taky můžeš podívat na odhadovaný čas dokončení. Pokud ti to vadí, tak s tím já nic neudělám.#84 Zdeur:
Tak si stáhni titulky z ulozto už tam jsou sice ne od cwzone, ale od tv guru a jsou dobré už tam jsou titulky ještě i z dalšího zdroje – jednoho blogu.. stačí hledat #84 Zdeur:
Keci o ničem stranou?! Klasický dotaz na titulkáře – kdy budou?! A nezajímá jí mne kecy tipu – „mistrovství světa“… buď je děláte pro lidi nebo si kecy odpustˇťte a napište „pravdu kdy budou“…pak si je popřípadě stáhnu odjinud, pokud budou…a nezajímá mne vše okolo toho „tipu – děláme to dobtrovolně a podobně“!… pak to dělejte zodpovědně nebo vůbec – a stačí informovat a nikdo vás nebude pak otravovat-. TAk asi tak díky za jakékoli duchapřítomné inoi k titulkám ze strany titulkířů"…Na ostatní kašlu…
#85 Hanatko #86 topr harleyTohle mě taky napadlo, že se možná vrátí s těmi lidmi ze severního pobřeží ( nebo kam to šel) On by tam podle mě Octavii jen tak nenechal, na to ji moc miluje :) #82 lencha:
Lincoln se musí vrátit. Nebo možná ani neodejde a jeho „kolegové“ pomůžou našim děckám proti těm mužům z hor. ;-) Což? :-)
#83 HanatkoTaky doufám, že se vrátí, jejich dějová linka mi příjde jedna z nejlepších #79 Berux21:
#79 Berux21: Nemyslim si, že by to jen tak utnuli…v dalších dílech má bejtt…
#108 LumickoJako to posraly stou Octavii a Lincolnem-__- , jejich vztah tam byl dost zajímavý a oni je rozdělí:/
#80 wee_n #81 HanatkoOpět parádní díl… :D
Titulky jsou již na ulozto.cz =)
#75 Gappo: Uvidíme, co si pro nás připravili :D
#74 wee_n: to je pravda :) Hlavně u serialů .. člověk si myslí, že je to hotová věc a v dalším díle je všechno jinak :D
#76 wee_n#73 Gappo: S jistotou nevíš nic :D
#75 Gappoa vime s jistotou, že to byla ta loď ? Nemohl to být nějaký kus co se oddělil od Archy ? :D … hmm. ale to je asi blbost :D
#74 wee_n#68 Jess-ica: To já taky..protože tohle fakt nechápu :D
Tak ze synopsí na další díl vyplývá, že Abby zůstala na Arše, ale nevím jak. JInak s emi taky líbí pár Lincoln + Octavia a Clarke od druhého dílu nesnáším, což se s každým dílem jen stupňuje.
Třeba to přežije ta její matka a někteří ostatní tak, že bude na pokraji smrti, zajmou je zemšťani, a uzdraví je…a budou je mít jako rukojmí :-D
No tak taky vybuch prezit :D… dost odveci ale asi to tak bude.. ale nechapem jak je to mozne. Je jasne ze by si len tak nezabili zapletku ako dojde diana a pokusi sa o prevrat a potom nasledne neskor dojde aj jaha (Ale asi az 2.seria).. Takze asi to nejak preziju no.. A inak dufam ze sa lincolnovi nic nestane!… Octavia + Lincoln musia zit!! LINTAVIA FTW!!!!!
#67 wee_n: V tom případě jsem zvědavá, jak vysvětlí, že přežila výbuch, který přežít nemohla :D
#72 wee_n#66 Jess-ica: Jenže na the100.wikia píšou, že v dalších dílech má Abby bejt..tak nevim..takže to asi přežila.. :D
#68 Jess-ica