Co nás čeká v 1.-3. díle páté řady?

Co nás čeká v 1.-3. díle páté řady?

17.4.2018 9:25


Čeká nás již avizované shledání Caroline a Klause. Představení nového, pohledného, upířího spolužáka Hope – Romana. A v neposlední řadě se dozvíme, jaký je Elijahův život, když nemusí dávat pozor na Klause.


1. Where You Left Your Heart

Datum premiéry: 18.4.2018

Začátek konce… V zoufalé snaze, vidět po sedmi letech svého otce Klause, se Hope uchýlí k drastickým opatřením, aby svého otce přivedla zpět do New Orleans. Hayley se pokouší snížit dopad Hopiných akcí, ale nedaří se jí to dříve, než se zprávy o jejích činech proženou městem. Mezitím se Freya trápí nad tím, že nedokázala dát rodinu opět dohromady, což zasahuje i do jejího štěstí s Keelin. Rebekah má problém se plně odevzdat Marcelovi. Klaus, bez Elijaha po boku, se vydává na vražedné řádění napříč Evropou, kde ho čeká nečekané shledání s Caroline Forbesovou.

2. One Wrong Turn On Bourbon

Datum premiéry: 25.4.2018

Návrat do New Orleans… Záhadná zmizení přivedou Klause zpět do New Orleans a Hope se těší, že bude mít možnost znovu vidět svého otce. Nicméně, když se temná síla, která je rozdělila, začne projevovat velmi nebezpečným způsobem napříč městem, Vincent se obrátí s prosbou o radu na Ivy, aby řekla, co to znamená. Mezitím se do New Orleans vrací i Marcel, zrovna v době, kdy je mezi jednotlivými nadpřirozeným frakcemi zvýšené napětí. Freya dospěje k rozhodnutí ohledně své budoucnosti s Keelin. A v neposlední řadě Romanova překvapivá návštěva rodinného sídla Mikaelsonů přinutí Hope prozradit temné skutečnosti ohledně její rodiny.

3. Ne Me Quitte Pas

Datum premiéry: 2.5.2018

Kdo je Elijah Mikaelson? Hned poté, co je mu Marcelem vymazána paměť, se Elijah probouzí uprostřed ničeho a nemá nejmenší tušení kdo nebo co je. Neschopen ovládat své přirozené upíří touhy, Elijah narazí na Antoinette, krásnou volnomyšlenkářskou upírku, která mu pomůže s jeho novým životem. Nicméně setkání s Klausem ohrožuje mír, který konečně našel.

Zajímavost: Tuto epizodu režíroval Joseph Morgan , představitel Klause.


Jít na The Originals | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!