Je to pravděpodobnější než ta teorie o mořské panně, no.. :) Ale jo, líbí se mi to. Zajímalo by mě, jak nechají Elenu, aby se popasovala s Bonniinou smrtí..
Někde jsem četla, že Bonnie a Lexi zjistí, že je Stefan uvězněný pod vodou,Bonnie to řekne Jeremymu a on ho zachrání , ale nejsem si jistá, jestli je to pravda,
to je škoda, jestli je to lež, bylo by to zajímavý, jak sex po telefonu, tak záchrana od „Ariel“, ale je tam dost věcí, který jsou tak logický, že se tomu dá lehce uvěřit – že se Tyler odmítne vrátit, Damon a Jerr, i to jak Elena dá Kat vše sežrat, tak uvidíme. A jméno té scénáristky je reálný? nějak se mi nechce věřit, že by plecka někomu pustila první díl
Tak to zní zajímavě, jenom mne trochu děsí ta „mořská víla“, nic proti novým rasám, ale to jako bude mít ploutev :D ? Jinak vypadá to, že Stefan se dostane ven rychle. A chudák Katharina :D.
četly jste? Série 5, Epizoda 1 SPOILER! „Natáčení 5.série The Vampire Diaries je oficiálně odstartováno! Měli jsme přístup k jednomu z největších myslitelů, kteří stojí za vytvoření scénáře pro první epizodu, spisovatelce a producentce Caroline Dries. V premiéře nám slibuje akci, romantiku a celý nový svět možností pro naše nadpřirozené hrdiny. Vypadá to, že Katherine se konečně chystá platit za všechny krutosti z minulosti, Elena se rozhodne dát její lidský stín a donutit ji chodit do školy: "Bude to tak zábavné vidět Elenu nutit Katherine udělat vše,domácí úkol, učit se na zkoušky výměnou za ochranu, teď když je nejstarší dvojník a je slabá a vyděšená! "říká Dries. Bude to taky velká změna pro Damona. Našeho oblíbeného upíra Damona a jeho nového spolubydlícího Jeremyho spojuje láska k videohrám a láska k Eleně. Budou společně chránit město před nadpřirozeným nebezpečím, které přicházejí a tím pádem přichází i nová překážka pro Damona a Elenu. Překážkou je samozřejmě i vzdálenost mezi univerzitou a Mystic Falls. "Samozřejmě, že Damon není hodný kluk, takže můžeme očekávat sex po telefonu a překvapení na univerzitě,“ zajišťuje Caroline Dries. Naše upíří barbie Caroline bude zničená, když se Tyler odmítne vrátit zpět do města a když zjistí, že Klaus bude tatínek. Ale brzy se zotaví a rozhodne se, že kamarádi jsou nejlepší lék na zlomené srdce. Ale je to Stefan, který bude šokovat diváky. Zatímco Silas bude předstírat, že je on i s psaním deníků, bude Stefan zachráněn někým koho byste nečekali. Dozvíme se, že nadpřirozené bytosti ovládnout svět pod vodou i když krásná a „záhadná mořská víla“ zachrání Stefana z jeho klece ponořené. Najde Stefan nový epos a svou vodní lásku? Vy si budete muset počkat do října, aby jste to zjistili. já už se tak strašně těším :) nejvíc na Katharinu,Damona,Elenu a Jeremyho :)
#2207 TNoty: To by pak ale ani ta její odpověď nepasovala, i kdyby to mělo být jako ironicky… Ptal se jí, proč ho nemá ráda a ona mu řekla něco ve smyslu, jestli se někdy viděl, že není moc milý nebo tak něco… Natlačili to tam úplně zbytečně, že s ní něco měl. Proč ji zabil bylo vysvětleno hned jak to udělal. Takže to trapné vysvětlení v téhle sérii, že ji zabil, aby mu nepřipomínala, co jí udělal? A vrazit tam takovou zbytečnou „zápletku“, aby Eleně vysvětlil, že se dají emoce zapnout i takto? To mohli teda vymyslet něco lepšího :/
dost věcí tam nesedí – možná je to díky vymýšlení za pochodu nebo tím, že to píše víc lidí – ale snad není takový problém vědět co se tam děje a nevymýšlet blbosti. ono stačí to, co má být „hlavní zápletka“ v každé sérii
#2205 TNoty: To opravdu ne… Mě zase irituje to s Lexi… Jak teď najednou vymysleli, že s ní něco měl. A přitom, jak přijela za Stefanem na ty jeho narozeniny, tak Damon s Lexi leželi vedle sebe v té posteli a bavili se něco v tom smyslu, proč ho ona nemá ráda, tak asi kdyby už tenkrát věděl, co jí udělal, tak by se jí tak blbě neptal, že… :D To zas hrozně nepasovalo mně :/
koukám teďka na 4 sérii…něco mi nejde do hlavy…v těch pohledech do minulosti Damon necítil vůči Stefíkovi takovou zášť..když chtěl D odjet do té války se S a nakonec mu Lexi řekla aby nejezdil,že to Stefíkovi neprospěje tak říkal,že nechce být sám(Damon)… najednou se po letech ukáže v MF a chce Stefíkovi zničit život že ho nenávidí…to trochu nechápu…proč tak najednou!? ale asi není dobrý se v tom tak rýpat co?? :)
#2202 Nikol23: Smrtí jednoho z hlavních herců? Jako Damon, Elena, Stefan? Tak to nevím teda… To mi nepříjde jako moc pěkný závěr… Tak jak je to teď, je to naprosto vyhovující. Ať najdou ještě někoho Stefanovi a je to.
http://www.the-vampirediaries.cz/…ry-k-5-serii Tady jsou zas nějaké další spoilery :) Beka a Matt v Praze? :D
#2224 anndyJe to pravděpodobnější než ta teorie o mořské panně, no.. :) Ale jo, líbí se mi to. Zajímalo by mě, jak nechají Elenu, aby se popasovala s Bonniinou smrtí..
Někde jsem četla, že Bonnie a Lexi zjistí, že je Stefan uvězněný pod vodou,Bonnie to řekne Jeremymu a on ho zachrání , ale nejsem si jistá, jestli je to pravda,
to je škoda, jestli je to lež, bylo by to zajímavý, jak sex po telefonu, tak záchrana od „Ariel“, ale je tam dost věcí, který jsou tak logický, že se tomu dá lehce uvěřit – že se Tyler odmítne vrátit, Damon a Jerr, i to jak Elena dá Kat vše sežrat, tak uvidíme. A jméno té scénáristky je reálný? nějak se mi nechce věřit, že by plecka někomu pustila první díl
#2225 I like Stefan #2230 ksandinkaNo já jsem četl na ťech slovenských stránkách, že to je lež. Ale kdo to sakra ví :D . Je to stejně krutý dělat si s nás srandu co.
#2216 I like Stefan: jako ten spoiler,že není pravdivej?? :( to se omlouvám…to jsem nevěděla :( potom má člověk nečemu věřit!
No tak teď jsem zjistil, že to je asi fake a je docela trapný že jsem tomu uvěřil co?:D
#2217 TNotyTak to zní zajímavě, jenom mne trochu děsí ta „mořská víla“, nic proti novým rasám, ale to jako bude mít ploutev :D ? Jinak vypadá to, že Stefan se dostane ven rychle. A chudák Katharina :D.
četly jste? Série 5, Epizoda 1 SPOILER! „Natáčení 5.série The Vampire Diaries je oficiálně odstartováno! Měli jsme přístup k jednomu z největších myslitelů, kteří stojí za vytvoření scénáře pro první epizodu, spisovatelce a producentce Caroline Dries. V premiéře nám slibuje akci, romantiku a celý nový svět možností pro naše nadpřirozené hrdiny. Vypadá to, že Katherine se konečně chystá platit za všechny krutosti z minulosti, Elena se rozhodne dát její lidský stín a donutit ji chodit do školy: "Bude to tak zábavné vidět Elenu nutit Katherine udělat vše,domácí úkol, učit se na zkoušky výměnou za ochranu, teď když je nejstarší dvojník a je slabá a vyděšená! "říká Dries. Bude to taky velká změna pro Damona. Našeho oblíbeného upíra Damona a jeho nového spolubydlícího Jeremyho spojuje láska k videohrám a láska k Eleně. Budou společně chránit město před nadpřirozeným nebezpečím, které přicházejí a tím pádem přichází i nová překážka pro Damona a Elenu. Překážkou je samozřejmě i vzdálenost mezi univerzitou a Mystic Falls. "Samozřejmě, že Damon není hodný kluk, takže můžeme očekávat sex po telefonu a překvapení na univerzitě,“ zajišťuje Caroline Dries. Naše upíří barbie Caroline bude zničená, když se Tyler odmítne vrátit zpět do města a když zjistí, že Klaus bude tatínek. Ale brzy se zotaví a rozhodne se, že kamarádi jsou nejlepší lék na zlomené srdce. Ale je to Stefan, který bude šokovat diváky. Zatímco Silas bude předstírat, že je on i s psaním deníků, bude Stefan zachráněn někým koho byste nečekali. Dozvíme se, že nadpřirozené bytosti ovládnout svět pod vodou i když krásná a „záhadná mořská víla“ zachrání Stefana z jeho klece ponořené. Najde Stefan nový epos a svou vodní lásku? Vy si budete muset počkat do října, aby jste to zjistili. já už se tak strašně těším :) nejvíc na Katharinu,Damona,Elenu a Jeremyho :)
#2212 anndy: do tý doby se asi zblánim…a potom bude jeden díl a zase samí pauzy mezi dílama… :D
a 11. října první díl (u nás) – to si ještě počkáme :-(#2211 katus204:
#2213 TNotyNa nějaké stránce jsem četla, že 11. července opět začíná natáčení, tak už budou možná i nějaké spoilery.
#2212 anndy#2209 Goodies: proto říkám,že není dobrý do toho moc šťourat :)
#2207 TNoty: To by pak ale ani ta její odpověď nepasovala, i kdyby to mělo být jako ironicky… Ptal se jí, proč ho nemá ráda a ona mu řekla něco ve smyslu, jestli se někdy viděl, že není moc milý nebo tak něco… Natlačili to tam úplně zbytečně, že s ní něco měl. Proč ji zabil bylo vysvětleno hned jak to udělal. Takže to trapné vysvětlení v téhle sérii, že ji zabil, aby mu nepřipomínala, co jí udělal? A vrazit tam takovou zbytečnou „zápletku“, aby Eleně vysvětlil, že se dají emoce zapnout i takto? To mohli teda vymyslet něco lepšího :/
#2210 TNotydost věcí tam nesedí – možná je to díky vymýšlení za pochodu nebo tím, že to píše víc lidí – ale snad není takový problém vědět co se tam děje a nevymýšlet blbosti. ono stačí to, co má být „hlavní zápletka“ v každé sérii
#2206 Goodies: jestli se to nedá brát tak,že to Damon myslel ironicky .)
#2209 Goodies#2205 TNoty: To opravdu ne… Mě zase irituje to s Lexi… Jak teď najednou vymysleli, že s ní něco měl. A přitom, jak přijela za Stefanem na ty jeho narozeniny, tak Damon s Lexi leželi vedle sebe v té posteli a bavili se něco v tom smyslu, proč ho ona nemá ráda, tak asi kdyby už tenkrát věděl, co jí udělal, tak by se jí tak blbě neptal, že… :D To zas hrozně nepasovalo mně :/
#2207 TNotykoukám teďka na 4 sérii…něco mi nejde do hlavy…v těch pohledech do minulosti Damon necítil vůči Stefíkovi takovou zášť..když chtěl D odjet do té války se S a nakonec mu Lexi řekla aby nejezdil,že to Stefíkovi neprospěje tak říkal,že nechce být sám(Damon)… najednou se po letech ukáže v MF a chce Stefíkovi zničit život že ho nenávidí…to trochu nechápu…proč tak najednou!? ale asi není dobrý se v tom tak rýpat co?? :)
#2206 Goodies#2203 Goodies: no pro Stefíka to moc vyhovující není bych typla :D ten moc nadšenej nebude! :D
#2202 Nikol23: Smrtí jednoho z hlavních herců? Jako Damon, Elena, Stefan? Tak to nevím teda… To mi nepříjde jako moc pěkný závěr… Tak jak je to teď, je to naprosto vyhovující. Ať najdou ještě někoho Stefanovi a je to.
#2204 TNoty