Když to shrnu, 4. série teda nic moc, ikdyž se snažej a mojí pozornost si udrželi takže budu koukat dát, ale už to není ono.. U prvních serií jsem sjížděla jeden díl za druhým, tady mě kolikrát napadlo – noo tak popojedem.. Fandim Stefanovi a Eleně, ikdyž je Damon ten drsnej krasavec co si zaslouží trošku toho štěstíčka.. Nicméně doufám, že tento seriál skončí smrtí jednoho z hlavních herců a my si budeme trhat vlasy aby to stálo za to, jestli skončej všichni šťastný, s někým a spokojený tak to bude epic fail..
#2200 katus204: moc pěknej článek, hlavně ta část s návratem Ricka :D A navíc Damon s Jerem pod jednou střechou – to bude zajímavé, už aby začala 5. série :D
Jojo, těch hlášek je hodně. Na některé už si ani nevzpomenu… Teď moje nejlepší kamarádka viděla jeden díl z první série, zrovna ten včerejší a hned mi hlásila, že je to celkem nuda :D Ale že Damon to tam hezky oživuje. Jako musím se přiznat, že jsem první řadu přetrpěla jenom proto, abych se dostala k dalším… Viděla jsem totiž asi dva díly z dvojky a hrozně mě zaujal Damon :) , ale nerozuměla jsem ději, tak jsem se na to podívala zpětně od jedničky. A teď když se na to dívám s odstupem času, tak vím přesně, proč mě to nebavilo… Sorry, Steleny, ale mohla za to Elena se Stefanem. Jako já mám ráda romantiku, ale ne nic přeslazeného a oni spolu mi tam vyloženě vadili. To už na mě bylo moc… nevím jak to přesně nazvat… takové přehnaně zamilované…
takových scén je s Damonem moc, a pokaždý se u nich culím. „Ne Eleno, nepůjdu s tebou do tvé ložnice“ " upíři udělají aaaa....." „kdybys mě chtěl zabít byla bych mrtvá – jo – ale nejsem – zatím“ a pak ten jeho úsměv .......a tak se dá pokračovat díl po dílu :-D#2197 Maroola:
#2196 Goodies: Chtěla jsem zmínit naprosto stejnou scénu :D … A s Damonem mám strašně ráda všechny scény, kdy na Elenu čekal v jejím pokoji. Jednak samozřejmě tu, jak ji ovlivnil, když řekl, že ji miluje a přinesl jí přívěsek, anebo třeba tu, jak se El probudila a Damon hlásil, že se jí o něm zdálo, že to vysvětluje to slintání:D A jak jí vybíral ty spoďáry :D
#2195 TNoty: Jojo, souhlasím :D I s tím Stefanem :D A i v posledním díle byl celkem vtipný, s tím, že by si měl asi gelovat vlasy na tu promoci… Nebo jak řekl Damonovi, když se ho zeptal, jestli je opilý – Nevím, mami. Jsem? :D
holky,je pravda,že Ian má prostě nejlepší hlášky s celýho seriálu :) a moje oblíbená…milí deníčku,dneska jsem v lese potkal chipmanka. Zeptal se mě jak se jmenuji. Řekl jsem,že Joe,tahle lež mě bude pronásledovat na vždy :D (ale jo,vlastně měl i stefík jednu dobrou…stěma želvama ninja :D )
Holky, já taky miluju ty jejich scény… A stejně mě (samozřejmě krom toho polibku v hotelu ;) ) nejvíce dojímá ta scéna z Miss Mystic Falls, jak spolu tančí a jak se Elena už tenkrát na něho dívala… Tehdy jsem si řekla, že ti dva musí být spolu :) A miluju ty fan videa se všema jejich dojemnýma scénama a celým tím jejich příběhem, kolikrát mám na krajíčku…
#2187 TNoty: Právě že mě taky, vždyť říkám, že jsem dnes nějak nostalgická a sentimentální, tak jsem si to chtěla oživit............. nakonec jsem zase došla k tomu, že i scény, kde se El s Damonem hádají, ať už vážně, nebo on si ji dobírá, jsou tisíckrát zajímavější než cokoliv se Stefanem … viz : Byla s tebou větší zábava, když jsi spala ....... a nejsi ten nejhorší společník..... to když jedou do Virginie a Damon zabije Bree a pak mu El zachrání život, když ho chce upálit ten přítel Lexi … no mám dne vzpomínkovou :-)
#2185 TNoty: Jj..byl ho pěkný kousek ......... a když pak jako lovec říkal, že musí El zabít i kdyby při tom měl sám umřít, znělo to tak přesvědčivě, až z toho mrazilo :-( Já si pořád nemohla vzpomenout, ve kterém díle se El vyspala se Stefanem (je to 1/11) .......... a tam se mi hrozně líbilo, jak ji Damon pak tahal z toho nabouraného auta, když po ní šel tem upír v kapuci … jak kolem ní kmital tou svou upíří rychlostí ::-) a nemáš nic zlomené … hou Eleno ty omdléváš ..... to mě bere víc než El se Stefem :-)
#2184 BARBARRKA: já zase koukala na 3 sérii a jak se líbala Elena s Damonem v tom motelu…Rose jim to přeje,ale nemohla chvíli počkat a hnedka musela otravovat,že ví kde je Mary :) a Jeremy to musel zkazit :D nad čím člověk už nepřemýšlí :)…ale je fakt,že Jeremy byl v první sériii nebo aspoň v první půlce hroznej smrad! I když zjistil,že Elena chtěla aby ho Damon ovlivnil…(aby zapomněl co se stalo Vicky) Elena to myslela jen dobře vůči němu a jak jí řekl,ať táhne k čertu…parchant jeden ;)
Začala jsem si nostalgicky přehrávat 1. sérii a mimo jiné jsem si zase připomněla, jak se El a Jeremy ( v tom jeho špatném období) vysloveně nesnášeli...... ona ho hlídala a umravňovala a on ji posílal někam ..... i později se projevoval jeho sklon stavět se na zadní. A přece ji jeho ztráta zlomila a on by pro ni taky položil život . Je zajímavé se občas podívat na začátek a uvědomit si, čím vším všichni prošli a jak je to poznamenalo............. no nic jsem dnes nějak sentimentální, či co :-)
Když to shrnu, 4. série teda nic moc, ikdyž se snažej a mojí pozornost si udrželi takže budu koukat dát, ale už to není ono.. U prvních serií jsem sjížděla jeden díl za druhým, tady mě kolikrát napadlo – noo tak popojedem.. Fandim Stefanovi a Eleně, ikdyž je Damon ten drsnej krasavec co si zaslouží trošku toho štěstíčka.. Nicméně doufám, že tento seriál skončí smrtí jednoho z hlavních herců a my si budeme trhat vlasy aby to stálo za to, jestli skončej všichni šťastný, s někým a spokojený tak to bude epic fail..
#2203 Goodies#2200 katus204: moc pěknej článek, hlavně ta část s návratem Ricka :D A navíc Damon s Jerem pod jednou střechou – to bude zajímavé, už aby začala 5. série :D
Něco o Bonnie a Jeremym http://theoriginalscw.com/…ries-finale/
#2201 DadlaaaJojo, těch hlášek je hodně. Na některé už si ani nevzpomenu… Teď moje nejlepší kamarádka viděla jeden díl z první série, zrovna ten včerejší a hned mi hlásila, že je to celkem nuda :D Ale že Damon to tam hezky oživuje. Jako musím se přiznat, že jsem první řadu přetrpěla jenom proto, abych se dostala k dalším… Viděla jsem totiž asi dva díly z dvojky a hrozně mě zaujal Damon :) , ale nerozuměla jsem ději, tak jsem se na to podívala zpětně od jedničky. A teď když se na to dívám s odstupem času, tak vím přesně, proč mě to nebavilo… Sorry, Steleny, ale mohla za to Elena se Stefanem. Jako já mám ráda romantiku, ale ne nic přeslazeného a oni spolu mi tam vyloženě vadili. To už na mě bylo moc… nevím jak to přesně nazvat… takové přehnaně zamilované…
takových scén je s Damonem moc, a pokaždý se u nich culím. „Ne Eleno, nepůjdu s tebou do tvé ložnice“ " upíři udělají aaaa....." „kdybys mě chtěl zabít byla bych mrtvá – jo – ale nejsem – zatím“ a pak ten jeho úsměv .......a tak se dá pokračovat díl po dílu :-D#2197 Maroola:
#2196 Goodies: Chtěla jsem zmínit naprosto stejnou scénu :D … A s Damonem mám strašně ráda všechny scény, kdy na Elenu čekal v jejím pokoji. Jednak samozřejmě tu, jak ji ovlivnil, když řekl, že ji miluje a přinesl jí přívěsek, anebo třeba tu, jak se El probudila a Damon hlásil, že se jí o něm zdálo, že to vysvětluje to slintání:D A jak jí vybíral ty spoďáry :D
#2198 anndy#2195 TNoty: Jojo, souhlasím :D I s tím Stefanem :D A i v posledním díle byl celkem vtipný, s tím, že by si měl asi gelovat vlasy na tu promoci… Nebo jak řekl Damonovi, když se ho zeptal, jestli je opilý – Nevím, mami. Jsem? :D
#2197 Maroolaholky,je pravda,že Ian má prostě nejlepší hlášky s celýho seriálu :) a moje oblíbená…milí deníčku,dneska jsem v lese potkal chipmanka. Zeptal se mě jak se jmenuji. Řekl jsem,že Joe,tahle lež mě bude pronásledovat na vždy :D (ale jo,vlastně měl i stefík jednu dobrou…stěma želvama ninja :D )
#2196 Goodies#2192 Goodies: :-) :-)
#2181 I like Stefan: Zajímavý vývoj, třeba se bude Plecce zdát něco podobného :-)
#2190 BARBARRKA: Musela jsem… Zrovna tohle si pamatuju, ze kterýho je dílu… To je prostě reflex :D
#2194 BARBARRKAHolky, já taky miluju ty jejich scény… A stejně mě (samozřejmě krom toho polibku v hotelu ;) ) nejvíce dojímá ta scéna z Miss Mystic Falls, jak spolu tančí a jak se Elena už tenkrát na něho dívala… Tehdy jsem si řekla, že ti dva musí být spolu :) A miluju ty fan videa se všema jejich dojemnýma scénama a celým tím jejich příběhem, kolikrát mám na krajíčku…
#2189 Goodies: Díky ........ spletla jsem se :-)
#2192 Goodies#2186 BARBARRKA: 1/10 ;)
#2190 BARBARRKA#2187 TNoty: Právě že mě taky, vždyť říkám, že jsem dnes nějak nostalgická a sentimentální, tak jsem si to chtěla oživit............. nakonec jsem zase došla k tomu, že i scény, kde se El s Damonem hádají, ať už vážně, nebo on si ji dobírá, jsou tisíckrát zajímavější než cokoliv se Stefanem … viz : Byla s tebou větší zábava, když jsi spala ....... a nejsi ten nejhorší společník..... to když jedou do Virginie a Damon zabije Bree a pak mu El zachrání život, když ho chce upálit ten přítel Lexi … no mám dne vzpomínkovou :-)
#2186 BARBARRKA: mě berou veškerý scény Eleny s Damonem víc než Eleny se Stefíkem :D
#2188 BARBARRKA#2185 TNoty: Jj..byl ho pěkný kousek ......... a když pak jako lovec říkal, že musí El zabít i kdyby při tom měl sám umřít, znělo to tak přesvědčivě, až z toho mrazilo :-( Já si pořád nemohla vzpomenout, ve kterém díle se El vyspala se Stefanem (je to 1/11) .......... a tam se mi hrozně líbilo, jak ji Damon pak tahal z toho nabouraného auta, když po ní šel tem upír v kapuci … jak kolem ní kmital tou svou upíří rychlostí ::-) a nemáš nic zlomené … hou Eleno ty omdléváš ..... to mě bere víc než El se Stefem :-)
#2187 TNoty #2189 Goodies#2184 BARBARRKA: já zase koukala na 3 sérii a jak se líbala Elena s Damonem v tom motelu…Rose jim to přeje,ale nemohla chvíli počkat a hnedka musela otravovat,že ví kde je Mary :) a Jeremy to musel zkazit :D nad čím člověk už nepřemýšlí :)…ale je fakt,že Jeremy byl v první sériii nebo aspoň v první půlce hroznej smrad! I když zjistil,že Elena chtěla aby ho Damon ovlivnil…(aby zapomněl co se stalo Vicky) Elena to myslela jen dobře vůči němu a jak jí řekl,ať táhne k čertu…parchant jeden ;)
#2186 BARBARRKAZačala jsem si nostalgicky přehrávat 1. sérii a mimo jiné jsem si zase připomněla, jak se El a Jeremy ( v tom jeho špatném období) vysloveně nesnášeli...... ona ho hlídala a umravňovala a on ji posílal někam ..... i později se projevoval jeho sklon stavět se na zadní. A přece ji jeho ztráta zlomila a on by pro ni taky položil život . Je zajímavé se občas podívat na začátek a uvědomit si, čím vším všichni prošli a jak je to poznamenalo............. no nic jsem dnes nějak sentimentální, či co :-)
#2185 TNoty#2182 TNoty: Jojo, to znám, mě už se zdá o Deníkách snad každou noc :) Především teda o Damonovi :D Pak mě vždy naštve, když zazvoní budíček… :-/