Nechápu. Kol je … :-) A hlavně v seriálu nebyl snad dohromady ani hodinu. no jo no. Já bych brala Jerra a nebo Alarica. Bonnie mi ani chybět nebude,nevim,nějak jsem ji nemusela a manžu už alespoň nebudou chytat nervy když začne ,,čarovat,, To div nerozbil telku :-) Nesnášel jak to prožívala. Tak aspoň bude klid. S Alaricem v zádech by se z Damona stal totální alkáč :-) Jojo, ještě pár hodin a budeme chytřejší a taky naštvanější.
#2079 Goodies: taky koukám jako blázen! Bonnie bych ještě pochopila,ale Kola???? Ten tam opravdu byl jen do počtu…co by kdo s toho jako měl? trochu nechápu!
ten výraz Bonnie, když jí Kat řekla ať to teda udělá (to rozdrcení hlavy nebo co) – ale je to jen pocit. Bonnie by měla být nejmocnější a stejně furt nic, je to jak na houpačce – nedokážu to – nasaje nějako moc – dokážu vše – a nic#2074 lenulka73:
Bonnie jako duch už nemá žádnou moc?? to by teda v tom případě neměly mít ani ty čarodějky – těch 12, a nebo jsem to jen blbě pochopila, když Kat jen vyhrožovala. a podle toho spoileru to fakt vypadá, že Damon dostane vlkodlačí jed – na hryzanec to nevypadá, takže asi lovec nějak zaúřaduje, lék je v MF – Klaus :-)#2072 lenulka73:
#2070 kllenka: Já si taky myslím, že to tutlají a čekají na konec série. Ta informace o jejich rozchodu už proběhla celým internetem, to nebude jenom tak…
#2068 anndy: já jsem teď zase četla, že to sice vypustil, ale v jiném smyslu…a že je to fáma…myslím, že je to vše naschvál vzhledem k finálovému dílu…alespoň mě to tak připadá..
nejvíc mě v promu dostává Kol – jak moralizuje, nevím, kdo víc jak 1000 let řádil na zemi a likvidoval co chtěl (teda asi trochu míň, když hajal v rakvi)
no nevím jak to teda s tím rozchodem je – na fb bylo video z nějaké konference nebo co to bylo, a Ian tam prý říká, že není single – takže buď to byla kachna nebo už má novou
#2066 Goodies: no..tak lidi se rozchází a zase dávají dohromady…třeba si zase nějak k sobě najdou cestičku a budou si bližší :-) No ještě že v tomto ohledu jsem optimista :-)
#2065 evice: Hm, tak to mě mrzí. Pořád jsem doufala, že to nakonec nebude pravda :( No jestli k tomu i nějak upraví děj deníků, tak to fakt poserou… I když je pravda, že i já to budu vnímat jinak (pokud bude Delena), když vím, že už nejsou spolu. Kurňa, ale celé řady jsou v seriálu od sebe a chodí spolu, a teď když může konečně nastat Delena, tak se rozejdou… Tak jsou normální? :(:D
hmm tak vám nevím lidi, už cca od 2 série jsem si byla jistá, že nakonec Elena velkolepě skončí s Damonem. Přece jenom k tomu všechno směřovalo. Teď mám ale obavy, že vzhledem k rozchodu Iana a Niny, i kdyby nakonec byla Delena, tak to velkolepé nebude, protože se jim budou snažit ty scény upravit :-( Rozchod už je prý oficiální a rozešli se už někdy začátkem března – od té doby mlží a s potvrzením čekají až skončí 4. série. Jsem zvědavá s jakým důvodem vyrukují :-(
#2063 Goodies: Myslím že si zasloužime konečně slyšet El, jak říká že chce Damona! Za mě už třeba proto-že jsem přetrpěla 4 řadu chaosu a nudy…a to jen proto,že také čekám na D a E. Jestli to nebude, tak –5 řada,ať si začne třeba v prosinci…nijak mě to nezasáhne.
#2062 TNoty: Bonnie taky celkem oželím, ale i tak mi to bude dost líto. Je to jediná čarodějka, co mají. A když potřebovali pomoct s něčím fakt velkým, tak šli za ní… No jsem zvědavá, jak bez ní půjdou po Silasovi… Jinak pro mě to bez Deleny nemá vůbec smysl ta další řada, viz více v obecné diskuzi :D
Nechápu. Kol je … :-) A hlavně v seriálu nebyl snad dohromady ani hodinu. no jo no. Já bych brala Jerra a nebo Alarica. Bonnie mi ani chybět nebude,nevim,nějak jsem ji nemusela a manžu už alespoň nebudou chytat nervy když začne ,,čarovat,, To div nerozbil telku :-) Nesnášel jak to prožívala. Tak aspoň bude klid. S Alaricem v zádech by se z Damona stal totální alkáč :-) Jojo, ještě pár hodin a budeme chytřejší a taky naštvanější.
#2078 katus204: taky nechápu? jako proč mají alarick i jeremi tak málo? i tu lexi bych pochopila víc než kola!!!
#2079 Goodies: taky koukám jako blázen! Bonnie bych ještě pochopila,ale Kola???? Ten tam opravdu byl jen do počtu…co by kdo s toho jako měl? trochu nechápu!
#2078 katus204: Alaric má tak málo jo? :-O A proč chcou všichni proboha zpátky toho Kola? Ten tam byl celkem snad v pěti dílech…
#2080 TNotyhttp://theoriginalscw.com/…ire-diaries/ dole hlasujte
#2079 Goodies #2081 Nemesis23z FB – nevím co je na tom pravdy
#2075 anndy: aha to myslíš, mě to přišlo jako že do toho přišli lidi, tak nemohla nic udělat a Kat se mezitím zdejchla :)
ten výraz Bonnie, když jí Kat řekla ať to teda udělá (to rozdrcení hlavy nebo co) – ale je to jen pocit. Bonnie by měla být nejmocnější a stejně furt nic, je to jak na houpačce – nedokážu to – nasaje nějako moc – dokážu vše – a nic#2074 lenulka73:
#2076 lenulka73#2073 anndy: Kde to vidíš, že nemá moc? Mě to podle proma přijde, že ty čarodějky mají až moc moci :-(
#2075 anndyBonnie jako duch už nemá žádnou moc?? to by teda v tom případě neměly mít ani ty čarodějky – těch 12, a nebo jsem to jen blbě pochopila, když Kat jen vyhrožovala. a podle toho spoileru to fakt vypadá, že Damon dostane vlkodlačí jed – na hryzanec to nevypadá, takže asi lovec nějak zaúřaduje, lék je v MF – Klaus :-)#2072 lenulka73:
#2074 lenulka73Promo a webclipy http://www.the-vampire-diaries.org/…-itv2-promo/ to promo vypadá drsně :-( http://www.the-vampire-diaries.org/…ion-webclip/ a http://www.the-vampire-diaries.org/…n-webclip-2/ a spoiler http://www.the-vampire-diaries.org/…tv-guide-19/ uffffff
#2073 anndy#2070 kllenka: Já si taky myslím, že to tutlají a čekají na konec série. Ta informace o jejich rozchodu už proběhla celým internetem, to nebude jenom tak…
#2068 anndy: já jsem teď zase četla, že to sice vypustil, ale v jiném smyslu…a že je to fáma…myslím, že je to vše naschvál vzhledem k finálovému dílu…alespoň mě to tak připadá..
#2071 Goodiesnejvíc mě v promu dostává Kol – jak moralizuje, nevím, kdo víc jak 1000 let řádil na zemi a likvidoval co chtěl (teda asi trochu míň, když hajal v rakvi)
no nevím jak to teda s tím rozchodem je – na fb bylo video z nějaké konference nebo co to bylo, a Ian tam prý říká, že není single – takže buď to byla kachna nebo už má novou
#2070 kllenka#2066 Goodies: no..tak lidi se rozchází a zase dávají dohromady…třeba si zase nějak k sobě najdou cestičku a budou si bližší :-) No ještě že v tomto ohledu jsem optimista :-)
#2065 evice: Hm, tak to mě mrzí. Pořád jsem doufala, že to nakonec nebude pravda :( No jestli k tomu i nějak upraví děj deníků, tak to fakt poserou… I když je pravda, že i já to budu vnímat jinak (pokud bude Delena), když vím, že už nejsou spolu. Kurňa, ale celé řady jsou v seriálu od sebe a chodí spolu, a teď když může konečně nastat Delena, tak se rozejdou… Tak jsou normální? :( :D
#2067 kllenkahmm tak vám nevím lidi, už cca od 2 série jsem si byla jistá, že nakonec Elena velkolepě skončí s Damonem. Přece jenom k tomu všechno směřovalo. Teď mám ale obavy, že vzhledem k rozchodu Iana a Niny, i kdyby nakonec byla Delena, tak to velkolepé nebude, protože se jim budou snažit ty scény upravit :-( Rozchod už je prý oficiální a rozešli se už někdy začátkem března – od té doby mlží a s potvrzením čekají až skončí 4. série. Jsem zvědavá s jakým důvodem vyrukují :-(
#2066 Goodies#2063 Goodies: Myslím že si zasloužime konečně slyšet El, jak říká že chce Damona! Za mě už třeba proto-že jsem přetrpěla 4 řadu chaosu a nudy…a to jen proto,že také čekám na D a E. Jestli to nebude, tak –5 řada,ať si začne třeba v prosinci…nijak mě to nezasáhne.
#2062 TNoty: Bonnie taky celkem oželím, ale i tak mi to bude dost líto. Je to jediná čarodějka, co mají. A když potřebovali pomoct s něčím fakt velkým, tak šli za ní… No jsem zvědavá, jak bez ní půjdou po Silasovi… Jinak pro mě to bez Deleny nemá vůbec smysl ta další řada, viz více v obecné diskuzi :D
#2064 kllenka