jinak já prostě nevěřím,že by mohla být Stelena! Už jednou si vybrala a kdyby odmítla zase Damona tak bych Plecce snad napsala i výhružný dopis!! :) Ať kouknu na jakékoliv video vždycky ale vždycky si řeknu,že jinak to dopadnout nemůže! Když řekl Ian na bloody night,že miluje Damon Elenu víc než Stefan,věřím,že nám chtěl naznačit,že to tak dopadne…Damon a Elena :) jiný konec prostě neberu! Na finále se moc těším. Jestli budu Bonnie mrtvá na dobro mě nějak strašně nezasáhne,nejspíš mi to bude jedno :( tahle postava mi nikdy nepřirostla k srdci :(
I když Elenu zrovna nemiluju, tak se jí musím trochu zastat. Vím, že každému z postav někdo umřel, ale ona přišla úplně o všechny… Být to na ni, tak by nedovolila ani aby umřel někdo blízký jejím přátelům. A že ji každý brání a bojuje za ni, za to snad nemůže ne… Dělají to z vlastní vůle. Ona za své přátele bojuje taky. Hold má to štěstí, že ji milujou hned dva chlapi najednou no.
A podle promo fotek ten maturitní mumraj taky zřejmě neproběhne zrovna poklidně ..... Bonnie to absolvuje jako duch a ty záběry naznačují pěkně husté drámo…
#2057 Maroola: Nechci být hnusná, ale ten, kdo dostane Elenu, ji dostane za trest ....... a to nepřeju ani jednomu z chlapců Salvatorů. Oba si zaslouží něco lepšího, ale to by byl jiný seriál, že jo…:-)
Doufám, že Elenu dostane ten, který si ji zaslouží (jakkoliv mám k charakteru její postavy velké výhrady). A každý kdo má trochu soudnost musí vidět, že Stefan si ji zasloužil maximálně tak v první sérii…
A nemuseli nás celou sérii nudit lékem a poutem, aby pak z jednoho posledního dílu udělali velkou show. Já bych klidně přežila normální konec, ale za to celou napínavou sérii, tak nějak rovnoměrně… No jsem na ty jejich zvraty zvědavá teda…
#2052 kllenka: Jenom ne zvraty… :( Nechci Stelenu, prosííííím!!! Bojím se, že tím, jak jsme všichni říkali, že Stelena už nedává smysl, vzhledem k tomu, co všechno už se stalo, tak to bude nakonec jeden z těch zvratů…
http://vampire-diaries.4fan.cz/ Tak tady se píše, že Bonie je opravdu mrtvá…atd. (i když maturuje)…A Elena si má vybrat. A jsem tedy zvědavá na ty dějové zvraty......pokud to ovšem nebude znamenat že se to vrátí do starých unavujících kolejí…viz. El spustí- Stefan jedině Stefan .. ..brrr
No a nebo to bude nakonec rebeka :-) je vidět jen v promu,na fotkách skoro nikde neni. Na těch maturitních už vubec ne,vim že to neni hlavní postava ale poslední dobou byla hodně vidět a ted nějak nic. Třeba to nebude Lexi kdo jde po damonovi ale nakonec beka kvuli léku :-)
jinak já prostě nevěřím,že by mohla být Stelena! Už jednou si vybrala a kdyby odmítla zase Damona tak bych Plecce snad napsala i výhružný dopis!! :) Ať kouknu na jakékoliv video vždycky ale vždycky si řeknu,že jinak to dopadnout nemůže! Když řekl Ian na bloody night,že miluje Damon Elenu víc než Stefan,věřím,že nám chtěl naznačit,že to tak dopadne…Damon a Elena :) jiný konec prostě neberu! Na finále se moc těším. Jestli budu Bonnie mrtvá na dobro mě nějak strašně nezasáhne,nejspíš mi to bude jedno :( tahle postava mi nikdy nepřirostla k srdci :(
#2063 Goodies#2060 Goodies: hlavně má štěstí u Iana…Stefíka bych i oželila ;) .....
I když Elenu zrovna nemiluju, tak se jí musím trochu zastat. Vím, že každému z postav někdo umřel, ale ona přišla úplně o všechny… Být to na ni, tak by nedovolila ani aby umřel někdo blízký jejím přátelům. A že ji každý brání a bojuje za ni, za to snad nemůže ne… Dělají to z vlastní vůle. Ona za své přátele bojuje taky. Hold má to štěstí, že ji milujou hned dva chlapi najednou no.
#2061 TNotyA podle promo fotek ten maturitní mumraj taky zřejmě neproběhne zrovna poklidně ..... Bonnie to absolvuje jako duch a ty záběry naznačují pěkně husté drámo…
#2057 Maroola: Nechci být hnusná, ale ten, kdo dostane Elenu, ji dostane za trest ....... a to nepřeju ani jednomu z chlapců Salvatorů. Oba si zaslouží něco lepšího, ale to by byl jiný seriál, že jo…:-)
Doufám, že Elenu dostane ten, který si ji zaslouží (jakkoliv mám k charakteru její postavy velké výhrady). A každý kdo má trochu soudnost musí vidět, že Stefan si ji zasloužil maximálně tak v první sérii…
#2058 BARBARRKA#2055 kráska: A proč bysme nemohli doufat? Ty zas nedoufej ve Stelenu, když se stát může cokoliv.
#2053 Goodies: Nedoufejte tak v Delenu muže se stát cokoliv a samozřejmě i Stelena :-D
#2056 GoodiesA nemuseli nás celou sérii nudit lékem a poutem, aby pak z jednoho posledního dílu udělali velkou show. Já bych klidně přežila normální konec, ale za to celou napínavou sérii, tak nějak rovnoměrně… No jsem na ty jejich zvraty zvědavá teda…
#2052 kllenka: Jenom ne zvraty… :( Nechci Stelenu, prosííííím!!! Bojím se, že tím, jak jsme všichni říkali, že Stelena už nedává smysl, vzhledem k tomu, co všechno už se stalo, tak to bude nakonec jeden z těch zvratů…
#2055 kráskahttp://vampire-diaries.4fan.cz/ Tak tady se píše, že Bonie je opravdu mrtvá…atd. (i když maturuje)…A Elena si má vybrat. A jsem tedy zvědavá na ty dějové zvraty......pokud to ovšem nebude znamenat že se to vrátí do starých unavujících kolejí…viz. El spustí- Stefan jedině Stefan .. ..brrr
#2053 GoodiesNo a nebo to bude nakonec rebeka :-) je vidět jen v promu,na fotkách skoro nikde neni. Na těch maturitních už vubec ne,vim že to neni hlavní postava ale poslední dobou byla hodně vidět a ted nějak nic. Třeba to nebude Lexi kdo jde po damonovi ale nakonec beka kvuli léku :-)
#2049 anndy: Děkuji:) No tak to jsem fakt zvědavá, kdo si ho nakonec veme. A jestli to bude opravdu Elena, tak mě klepne :(
že si Damon neveme lék#2048 Goodies:
#2050 Goodies#2044 anndy: Co to znamená?
#2049 anndymezitím jsem si to našla, ale stejně dík#2045 lenulka73:
A ještě fotky z webclipu 4×23 http://www.the-vampire-diaries.org/…lip-screens/
#2043 anndy: Tady je s překladem, už jsem ho sem dávala :-) http://www.the-vampire-diaries.org/…tion-promos/ Je to to vrchní a přeložené je to pod tím :D
#2047 anndya ještě jsem našla tohle, ale co je na tom pravdy nevím
“Here’s what I can tell you, Damon does NOT get the cure.”
síla, škoda, že to nemá titulky :-( Damona by fakt měla držet pod krkem Lexi – aspoň podle fotek na FB#2042 katus204:
Ten Kol je fakt kretén, nikdy mi nebyl sympatický, ale tohle už přehání
#2045 lenulka73