#1998 lenulka73: No já jsem totiž tak nějak předpokládala, že ty mrtvoly mají nějaké schopnosti navíc, že by prostě Silase poznaly, i kdyby byl v jiném těle. Ale asi máš pravdu a jsou to…prostě jenom mrtvoly :D … Nepřišla vám dneska Katuš nějaká bez jiskry? Mívá větší šmrnc.
#1997 Maroola: Oni se na něj vyptávají, ale on vlastně nikdo neví jak vypadá. Koukala jsem tedy, že ani Bonnie to nevěděla, tak jsem zvědavá jestli ve finále uvidíme jeho pravou tvář :-)
#1994 anndy: Jj, je to tak, jak říkáš. Tomu, že opravdu zkameněli Silase, napovídá i to, jak se na něj v promu všichni lovci vyptávají. A u Damona lék moc v bezpečí není, za prvé ho chce dát Eleně (taky proč by mu ho Silas dával s tím „Get the girl“, to by bylo divný), pak ho chce Beka, ta by Damona složila levou zadní… No, jsem zvědavá, jak to teda všechno dopadne.
#1994 anndy: Já nevím, jen mi to tak přišlo a netvrdím, že mám 100% pravdu :-) Ale Rick se jako duch taky něco po MF nachodil a když se tam dostal nějak Damon, tak mohl Rick taky. Každopádně za týden uvidíme :-) Do té doby nás napadnou další miliony teorií :D:D:D
rick a D a loučili u školy ne? pak mu damon říká, že strávil v tunelech víc času než chtěl, ale ze školy by se do tunelu nedostal – a tak poznal, že je to silas, ne?? asi se na to kouknu ještě jednou#1993 lenulka73:
No Damon skočil po Rickovi a nevíme jestli to byl on nebo Silas. Rick jako Silas od Bonnie odešel, ona pak byla s babičkou. Nemyslím, že by se zvládl v průběhu kouzla přeměnit, ale spíš že Damon narazil v jeskyni na pravého Ricka.
já chci Ricka, Bonnie je fajn, ale nechyběla by mi. Ale pokud je Rick fakt SIlas, tak nebylo by jednoduší radši o léku mlčet, než ho dát Damonovi – no nevím jestli zrovna u něj je to pod kontrolou, známe Damona. nějak prostě nechápu jak by se stihl převtělit když celý „tvrdnul“#1990 lenulka73:
Teď mi došlo, že i když Bonnie Silase zkameněla, pokud je to tedy on a ne Rick, tak Qeytsilah (či jak se to píše) pošle další a další lovce aby ho našli, oživili a zabili. Takže lovci půjdou v první řadě hlavně po léku, který má teď Damon. No dobře si to Silas vymyslel a schoval si ho k němu. A to je taky odpověď na otázku proč by dával Silas Damonovi lék, možná chce lovce z nějakého důvodu zdržet do úplňku. Chudák Damon :-( Docela to sedí na Plecku, má ráda takové zvraty.
#1975 anndy: Na fotkách Bonnie je, opona je ještě otevřená a jsou tam i jiní duchové :) Tak nějak tipuji, že ona bude ta o které Plecka mluvila, že se jeden duch vrátí zpět. Naposledy jsem tedy četla, že se vrátí 1–2 duchové :-)
#1987 anndy: no právě a bloudili tam oba Rick i Silas :) Dívala jsem znovu a ta bunda nezkameněla, tak uvidíme :-) Promo vypadá na pořádný mazec, tipuji, že Damona zraní sám Rik (Silas) a nebo Kol při obraně Eleny.
#1984 anndy: A proč by mu ho nedal když je pořád s ním a má lék i Damona pod kontrolou. Není mi jasné jak by ho jinak šacoval a taky proč to nenapadlo nikoho jiného?
#1983 lenulka73: Tak to mě ani nenapadlo :( Ale zase si myslím, že Silas by nedal jen tak Damonovi ten lék.. Napadá mě, co je teď s Kat, když byli s Bonnie spojené
Tak to byl mazec, chudák Bonnie a Beka :-( Nemůžu se zbavit dojmu, že zkameněli pravého Rika a s Damonem je Silas :-( Nemyslím, že by bylo tak jednoduché se ho zbavit.
já si zas všimla, jak Silas říkal, že přemohl lovcovu kletbu za minutku :-D a my jsem tak přemýšlely, jak to s tou kletbou bude :-D
#2003 lenulka73#1999 lenulka73: Nojo, čoveče, nevšimla! … Třeba bude Beka chtít, aby její Ex žárlil…a Matt se bude zase tvářit jako jouda :D
#1998 lenulka73: No já jsem totiž tak nějak předpokládala, že ty mrtvoly mají nějaké schopnosti navíc, že by prostě Silase poznaly, i kdyby byl v jiném těle. Ale asi máš pravdu a jsou to…prostě jenom mrtvoly :D … Nepřišla vám dneska Katuš nějaká bez jiskry? Mívá větší šmrnc.
Jinak všimli jste si taky v promu Rebeky a Matta?
#2001 Maroola#1997 Maroola: Oni se na něj vyptávají, ale on vlastně nikdo neví jak vypadá. Koukala jsem tedy, že ani Bonnie to nevěděla, tak jsem zvědavá jestli ve finále uvidíme jeho pravou tvář :-)
#2000 Maroola#1994 anndy: Jj, je to tak, jak říkáš. Tomu, že opravdu zkameněli Silase, napovídá i to, jak se na něj v promu všichni lovci vyptávají. A u Damona lék moc v bezpečí není, za prvé ho chce dát Eleně (taky proč by mu ho Silas dával s tím „Get the girl“, to by bylo divný), pak ho chce Beka, ta by Damona složila levou zadní… No, jsem zvědavá, jak to teda všechno dopadne.
#1998 lenulka73 #2019 Ivčíno já asi spíš hlavně nechci, aby ta tvá teorie byla pravda :-)#1995 lenulka73:
#1994 anndy: Já nevím, jen mi to tak přišlo a netvrdím, že mám 100% pravdu :-) Ale Rick se jako duch taky něco po MF nachodil a když se tam dostal nějak Damon, tak mohl Rick taky. Každopádně za týden uvidíme :-) Do té doby nás napadnou další miliony teorií :D :D :D
#1996 anndyrick a D a loučili u školy ne? pak mu damon říká, že strávil v tunelech víc času než chtěl, ale ze školy by se do tunelu nedostal – a tak poznal, že je to silas, ne?? asi se na to kouknu ještě jednou#1993 lenulka73:
#1995 lenulka73 #1997 MaroolaNo Damon skočil po Rickovi a nevíme jestli to byl on nebo Silas. Rick jako Silas od Bonnie odešel, ona pak byla s babičkou. Nemyslím, že by se zvládl v průběhu kouzla přeměnit, ale spíš že Damon narazil v jeskyni na pravého Ricka.
#1994 anndyjá chci Ricka, Bonnie je fajn, ale nechyběla by mi. Ale pokud je Rick fakt SIlas, tak nebylo by jednoduší radši o léku mlčet, než ho dát Damonovi – no nevím jestli zrovna u něj je to pod kontrolou, známe Damona. nějak prostě nechápu jak by se stihl převtělit když celý „tvrdnul“#1990 lenulka73:
Teď mi došlo, že i když Bonnie Silase zkameněla, pokud je to tedy on a ne Rick, tak Qeytsilah (či jak se to píše) pošle další a další lovce aby ho našli, oživili a zabili. Takže lovci půjdou v první řadě hlavně po léku, který má teď Damon. No dobře si to Silas vymyslel a schoval si ho k němu. A to je taky odpověď na otázku proč by dával Silas Damonovi lék, možná chce lovce z nějakého důvodu zdržet do úplňku. Chudák Damon :-( Docela to sedí na Plecku, má ráda takové zvraty.
#1975 anndy: Na fotkách Bonnie je, opona je ještě otevřená a jsou tam i jiní duchové :) Tak nějak tipuji, že ona bude ta o které Plecka mluvila, že se jeden duch vrátí zpět. Naposledy jsem tedy četla, že se vrátí 1–2 duchové :-)
#1992 anndy#1987 anndy: no právě a bloudili tam oba Rick i Silas :) Dívala jsem znovu a ta bunda nezkameněla, tak uvidíme :-) Promo vypadá na pořádný mazec, tipuji, že Damona zraní sám Rik (Silas) a nebo Kol při obraně Eleny.
#1987 anndy: Ajo :) To mi nějak nedošlo.. :D Jdu na to kouknout ještě jednou a s titilkama
už spojené nebyly – to řekla i Bonnie Car (silasovi)#1985 Péťa:
kromě Bonnie, která je mimo provoz u toho nikdo nebyl. ale je fakt, že kameň by se šacoval těžko
#1988 Péťa #1989 lenulka73#1986 lenulka73:
#1984 anndy: A proč by mu ho nedal když je pořád s ním a má lék i Damona pod kontrolou. Není mi jasné jak by ho jinak šacoval a taky proč to nenapadlo nikoho jiného?
#1987 anndy#1983 lenulka73: Tak to mě ani nenapadlo :( Ale zase si myslím, že Silas by nedal jen tak Damonovi ten lék.. Napadá mě, co je teď s Kat, když byli s Bonnie spojené
#1987 anndya proč by potom dával Silas Damonovi lék??? spíš lovci dají Silasovi krev – tím ho „oživí“ a pak se ho budou chtít zbavit#1983 lenulka73:
#1986 lenulka73Tak to byl mazec, chudák Bonnie a Beka :-( Nemůžu se zbavit dojmu, že zkameněli pravého Rika a s Damonem je Silas :-( Nemyslím, že by bylo tak jednoduché se ho zbavit.
#1984 anndy #1985 Péťa