Dnešní díl opravdu mazec! Taky jsem půlku probulela, nejvíc mě dostala scéna Damona s Rickem, jak mu dával ten lék, a řekl „Get the girl“ :) A pak scéna Lexi se Stefanem :)
tak jsem se právě dočetla, že v posledním díle si Elena opravdu jednoho z bratrů vybere, ale ten druhý prý toho bude mít moc na práci, že to sotva zaregistruje – no uvidíme. ale podle synopse by ten zaměstnaný mohl být Stefan, když objeví tajemství okolo Silase. No a nebo to bude tak, jak tu píšete – Damon si veme lék a tím pádem ho E a S nebudou v tu chvíli zajímat.
Člověk fakt neví, oni to vlastně ani nejsou duchové v pravém smyslu, jsou zhmotnění, nebo co :/ Já myslím, že se ještě další „lidi“ budou objevovat v průběhu příštího dílu. Škoda jen, že Alaric byl první, který se objevil, myslela jsem, že budu nejvíc bulet zrovna u jeho setkání s Damonem, ale nakonec jsem asi nejvíc obrečela Lexi a Stefana, to byla moc hezká scéna :)
zabít asi zrovna ne, ale trochu zneškodnit nebo zpomalit jo – viz Kol. Navíc, naštvaná by měla být Beka, to on ju zradil a probodl. Ale vrátili hodně „lidí“ zpět, a to se mluvilo jen o 4.#1976 Maroola:
#1975 anndy: To je fakt. Tak jedině, že by duchové těch mrtvých čarodějek nějak zařídily, aby se vrátila zpátky. Anebo bude prostě maturovat jako duch :D … Joo, rozzlobenej ex není nic moc. A když je to navíc lovec a ještě si přivede kámoše, tak to jí fakt není co závidět. Doufám, že ji nenechají umřít, docela se mi vývoj její postavy začal líbit. Že by se nakonec Klaus vrátil ne kvůli Car, ale kvůli ségře?… Docela by mě zajímalo, jestli se ti duchové dají nějak zabít? Podle mne je může poslat pryč zase jenom kouzlo…
no Bonnie bude nějak fungovat, když je na fotkách k dalšímu dílu, ale jak se z toho dostane Beka to jsem zvědavá – třeba jí pomůže Klaus. #1974 Maroola:
díl i bez titulků byl skvělý, dojemný, napínavý. chudák Beka na konci. nemůžu se dočkat titulků a dalšího dílu. Jen ta Elena pořád vysílá podivný signály.
OMG, tak to byl teda nářez ! o-O A tipla jsem to správně, půlku dílu jsem probulela, moc pěkné a moc smutné :(…Každopádně teda budou mít v MF hodně co na práci :P
asi jsem už z té Deleny tak zmagořelá, že by mi snad i udělalo větší radost, kdyby se vrátil Rick – aspoň by měl Damon kámoše, když holka je na baterky#1969 Maroola:
a jak Lexi nenápadně naznačovala, že by se Stefan s Car k sobě hodili.
Dnešní díl opravdu mazec! Taky jsem půlku probulela, nejvíc mě dostala scéna Damona s Rickem, jak mu dával ten lék, a řekl „Get the girl“ :) A pak scéna Lexi se Stefanem :)
tak jsem se právě dočetla, že v posledním díle si Elena opravdu jednoho z bratrů vybere, ale ten druhý prý toho bude mít moc na práci, že to sotva zaregistruje – no uvidíme. ale podle synopse by ten zaměstnaný mohl být Stefan, když objeví tajemství okolo Silase. No a nebo to bude tak, jak tu píšete – Damon si veme lék a tím pádem ho E a S nebudou v tu chvíli zajímat.
to já měla slzy na krajíčku, když Elena chytla Jerra za ruku#1978 Maroola:
Člověk fakt neví, oni to vlastně ani nejsou duchové v pravém smyslu, jsou zhmotnění, nebo co :/ Já myslím, že se ještě další „lidi“ budou objevovat v průběhu příštího dílu. Škoda jen, že Alaric byl první, který se objevil, myslela jsem, že budu nejvíc bulet zrovna u jeho setkání s Damonem, ale nakonec jsem asi nejvíc obrečela Lexi a Stefana, to byla moc hezká scéna :)
#1979 anndyzabít asi zrovna ne, ale trochu zneškodnit nebo zpomalit jo – viz Kol. Navíc, naštvaná by měla být Beka, to on ju zradil a probodl. Ale vrátili hodně „lidí“ zpět, a to se mluvilo jen o 4.#1976 Maroola:
#1975 anndy: To je fakt. Tak jedině, že by duchové těch mrtvých čarodějek nějak zařídily, aby se vrátila zpátky. Anebo bude prostě maturovat jako duch :D … Joo, rozzlobenej ex není nic moc. A když je to navíc lovec a ještě si přivede kámoše, tak to jí fakt není co závidět. Doufám, že ji nenechají umřít, docela se mi vývoj její postavy začal líbit. Že by se nakonec Klaus vrátil ne kvůli Car, ale kvůli ségře?… Docela by mě zajímalo, jestli se ti duchové dají nějak zabít? Podle mne je může poslat pryč zase jenom kouzlo…
#1977 anndyno Bonnie bude nějak fungovat, když je na fotkách k dalšímu dílu, ale jak se z toho dostane Beka to jsem zvědavá – třeba jí pomůže Klaus. #1974 Maroola:
#1976 Maroola #1990 lenulka73#1973 anndy: Copak Beka, ale Bonnie :/ …ale někdo tady tipoval takovýhle konec, že jo?
#1975 anndydíl i bez titulků byl skvělý, dojemný, napínavý. chudák Beka na konci. nemůžu se dočkat titulků a dalšího dílu. Jen ta Elena pořád vysílá podivný signály.
#1974 MaroolaOMG, tak to byl teda nářez ! o-O A tipla jsem to správně, půlku dílu jsem probulela, moc pěkné a moc smutné :(…Každopádně teda budou mít v MF hodně co na práci :P
#1970 anndy: A víš, že já taky? A úplně ideální stav pro Damona by byl, kdyby se vrátil Rick a Rose :-*
asi jsem už z té Deleny tak zmagořelá, že by mi snad i udělalo větší radost, kdyby se vrátil Rick – aspoň by měl Damon kámoše, když holka je na baterky#1969 Maroola:
#1971 MaroolaHolky, já budu bulet jako želva :( http://24.media.tumblr.com/…m3o1_500.gif
#1970 anndystejně to bude Damon :) kdo by si ho nevybral :D
#1962 TNoty: No však jo, právě že jsem ráda, že si konečně vybere. Ale vybrat si má až v posledním díle. Tak jsem zvědavá, na to velké finále ;)
#1964 TNoty: no tak to netuším :D :D
#1962 TNoty: ne až ve finále, to se za ten týden ještě uspekulujeme .D :D :D
#1963 lenulka73: člověče usneš s toho dneska vůbec :D:D:D;)
#1966 lenulka73Ještě mě napadlo, že Silas dá lék z nějakého důvodu Stefanovi, on má přece podle oficiální synopse mít něco ze Silasem, teď si to nevybavuju přesně
#1964 TNoty