#1517 lenulka73: Ano, je to opravdu moc krásná fotka, vyvolává zvláštní atmosféru, což je asi cílené............ strávila jsem opět delší čas hlavou dolů a ze všeho nejvíc mi ta dívka připomíná jednu mou spolužačku :-) kdoví, kdo se z ní nakonec vyklube, ale nám známé tváře asi můžeme vyloučit, takže nás třeba čeká nový objev … a možná zrovna ta Silasova láska
A ani za sebou nemá žádnou velkou kariéru, jen epizdní roli v jednom seriálu…myslím, že ho obsadili schválně jako neprofláknutou tvář .....a stejně ho prý takhle uvidíme minimálně, když pořád mění podobu......
#1508 Péťa: Nic moc :/ Ale na druhou stranu má ten typ obličeje, se kterým může hrát jak kladnýho ťunťu (chce se mi dodat – jako je Stefan :D ), tak sériovýho vraha (proč se mi chce znovu dodat – jako je Stefan??? :D )
knížky jsem nečetla, jen 1. díl – strašně mě štvalo, jaká je tam Elena …blbaňa :-) když už je číst, tak si nepřipouštět, že je i seriál. Jen jsme někde na FB viděla úryvek, a trochu se to podobalo to „fámě“.
já teda deníky nečtu,protože si nechci kazit požitek ze seriálu :-) když jsem si v knihkupectví pročítala jeden díl,tak mě vážně odradilo :-) a pletu si to s něčím, nebo to jsou právě deníky, kde autorku vyšoupli a teď už to píše dávno někdo jinej, akorát to pořád vydávají pod jejím jménem? to je taky dost napalici.
#1504 deppholl: A jo vlastně, motel! To byla boží scéna, jak v knize, tak v seriále. <3 Akorát je škoda, že mu pak tu vzpomínku vzal Šiniči… :( Mám všech 12. dílů (a čekám na další) a Elena mu to ještě neřekla… Jinak Damon se mi jeví v knize fakt sexy :) a líbí se mi, jak v prvních dílech všechy vysával. :D
Tak za mě…tahle zápletka by mě hoodně bavila!!! Doufám že to tak bude! Ke knížkám…já jsem u osmého dílu, k požití léku zatím nedošlo. Ale musím říct, že z knížek čerpají opravdu hodně. Né úplně děj, ale spousta zvratů a taky prostředí kde se to stalo. Třeba Elena se „spustila“ s Damonem taky v motelu…a podobně.
#1496 TNoty: V knize se Damon stal člověkem, protože si přičichl k růži, která patřila původně Stefanovi. Stefanovi dal tu růži hodný kitsune a Damon k ní právě přičichl… Když se Damon probral jako člověk, všechno si pamatoval…
Tady je odkaz na knížky TVD… [http://www.upiri-deniky.cz/]… jsou tam popisy a další knihy, co napsala, L.J. Smith.
#1510 Maroola: Stefan neni tunťa ale je sympatyčtejši a drsnej (rozparovač) a ne jako ten dědek !!…
#1524 TNoty #1535 Maroola#1508 Péťa: Nevypada že by to měl být zabijak a napul čaroděj......
holky,taky se mi nějak nezdá,ale třeba nás mile překvapí :) dejte mu šanci :)
#1523 BARBARRKA#1502 TNoty: všichni ne :-P
#1517 lenulka73: Ano, je to opravdu moc krásná fotka, vyvolává zvláštní atmosféru, což je asi cílené............ strávila jsem opět delší čas hlavou dolů a ze všeho nejvíc mi ta dívka připomíná jednu mou spolužačku :-) kdoví, kdo se z ní nakonec vyklube, ale nám známé tváře asi můžeme vyloučit, takže nás třeba čeká nový objev … a možná zrovna ta Silasova láska
#1516 BARBARRKA: je to moc krásná a zvláštní fotka, trošku mi připomíná Vicky, možná Elenu a nebo je to ta Silasova kočena
#1518 BARBARRKA#1515 lenulka73: Krása. Málem jsem si vyvrátila krk, abych identifikovala dotyčnou ........:-)
#1517 lenulka73Viděli jste tohle? http://www.facebook.com/photo.php?…
#1516 BARBARRKATak se omlouvám, křivdila jsem mu má za sebou nějaké role…http://www.imdb.com/name/nm2679713/
A ani za sebou nemá žádnou velkou kariéru, jen epizdní roli v jednom seriálu…myslím, že ho obsadili schválně jako neprofláknutou tvář .....a stejně ho prý takhle uvidíme minimálně, když pořád mění podobu......
Přesně holky, mě se taky nelíbí :D Silase jsem si představovala úplně jinak, a tento se moc na tu roli nehodí :D „obtloustlý pantáta“ :D :D
No to teda fakt nic moc…co je to za obtloustlýho pantátu????? Ten mě má děsit v roli největšího zla? To abych se začala bý Joeiho z Přátel.......
#1508 Péťa: Nic moc :/ Ale na druhou stranu má ten typ obličeje, se kterým může hrát jak kladnýho ťunťu (chce se mi dodat – jako je Stefan :D ), tak sériovýho vraha (proč se mi chce znovu dodat – jako je Stefan??? :D )
#1522 kráskano teda nic moc, to ten původní byl lepší, ikdyž zajíc. ale zato tvoje ikonka je k sežrání :-D#1508 Péťa:
Tak Silase bude pravděpodobně hrát Scott Parks. http://www.facebook.com/photo.php?…
#1509 anndy #1510 Maroola #1521 kráskaknížky jsem nečetla, jen 1. díl – strašně mě štvalo, jaká je tam Elena …blbaňa :-) když už je číst, tak si nepřipouštět, že je i seriál. Jen jsme někde na FB viděla úryvek, a trochu se to podobalo to „fámě“.
já teda deníky nečtu,protože si nechci kazit požitek ze seriálu :-) když jsem si v knihkupectví pročítala jeden díl,tak mě vážně odradilo :-) a pletu si to s něčím, nebo to jsou právě deníky, kde autorku vyšoupli a teď už to píše dávno někdo jinej, akorát to pořád vydávají pod jejím jménem? to je taky dost napalici.
#1504 deppholl: A jo vlastně, motel! To byla boží scéna, jak v knize, tak v seriále. <3 Akorát je škoda, že mu pak tu vzpomínku vzal Šiniči… :( Mám všech 12. dílů (a čekám na další) a Elena mu to ještě neřekla… Jinak Damon se mi jeví v knize fakt sexy :) a líbí se mi, jak v prvních dílech všechy vysával. :D
Tak za mě…tahle zápletka by mě hoodně bavila!!! Doufám že to tak bude! Ke knížkám…já jsem u osmého dílu, k požití léku zatím nedošlo. Ale musím říct, že z knížek čerpají opravdu hodně. Né úplně děj, ale spousta zvratů a taky prostředí kde se to stalo. Třeba Elena se „spustila“ s Damonem taky v motelu…a podobně.
#1505 DS1648#1496 TNoty: V knize se Damon stal člověkem, protože si přičichl k růži, která patřila původně Stefanovi. Stefanovi dal tu růži hodný kitsune a Damon k ní právě přičichl… Když se Damon probral jako člověk, všechno si pamatoval…
Tady je odkaz na knížky TVD… [http://www.upiri-deniky.cz/]… jsou tam popisy a další knihy, co napsala, L.J. Smith.