#1099 BARBARRKA: Hmmm, díky :-) To jsem ještě potřebovala Damonova smrt a super bude jestli umře už v tomto díle a nebo až ve 23 to by mě potěšilo ještě víc :-) Já už jsem z toho všeho jelen …
#1099 BARBARRKA: to jo…kam se poděla smrt Damona…to by mě zajímalo jestli to byl jen kec nebo si to nakonec Plecka rozmyslela když viděla reakce fanoušků :D
Lék nevyléčí upírství, jen přivede mrtvé zpět k životu........ říká v jednom z rozhovorů Plecka. Takže, co teď? Budou se za ním dál všichni honit? Budou (mnozí), protože chtějí přivést zpět své mrtvé: Elena Jeremyho, Jennu, Alarica, snad i rodiče, Damon přinejmenším Alarica, Stefan asi ty, které chce Elena a Lexi, Caroline svého otce, Matt svou sestru…atd.,jen Klaus by je tam asi všechny raději nechal. Jenže vědí to oni?
#1091 Goodies: jooo,ta 4 serie je fakt nějaká podivná :( taky se do toho pořád nemůžu dostat…potřebovala bych se na tu 4 serii podívat znovu(jako jsem to dělala vždycky) a všimneš si věcí,který si třeba i přehlídla…jenže problém je v tom,že vůbec nemám chuť se na to znovu koukat…až na pár scén :( a to je co říct…série před tím znám i pozpátku…já jen doufám,že ta 5 série bude lepší…
já si pořád nejsem jistá, že je silas upír (ikdyž se musel napít krve, ale třeba to bylo tím vysušením), kdyby byl jen upír, tak kolík do srdce a není co řešit (maximálně jaký strom použít, třeba tentokrát modrou břízu :-D
#1091 Goodies: upír se ti přece může dostat do hlavy, vezmi si Damona, Kat, Sage, … Spíš nechápu jak na sebe může vzít podobu někoho jiného. Nebo jim vleze do hlavy a oni pak vidí něco jiného. Jsem z toho už fakt jelen
#1088 anndy: Já myslím, že to tady nechápe nikdo… A je to opravdu smutné… Ve třetí sérii to všechno na sebe navazovalo tak nějak postupně a čím víc toho odkrývali, tím víc to dávalo smysl. Dokonce i když pak přišla ta jejich matka od původních, a přeměnila Alarica, tak to všechno bylo super promyšlené a do detailu jsem to chápala… Ale tohle kolem Silase opravdu nejsem schopná pobrat:( Čím víc toho odkrývají, tím míň to chápu. A to si nedělám srandu. Když už si myslím, že vím, o co go, tak zas odkryjou něco dalšího a mi to přestane dávat smysl! Jinak ta pětice mi taky příjde úplně zbytečná do tohodle všeho… (nebo jsem to opět nepochopila:D) A pokud ze sebe udělali S a Q nesmrtelné tím, že se stali upíry, tak jakto, že Silas má vůbec moc se dostat někomu do hlavy a vůbec jakto, že má nějaké ty schopnosti, když je teď upír? Přece i od Bonnie matka když se proměnila v upíra, tak o svoje schopnosti přišla. Nebo on je prostě tak mocný, že může být obojí? Myslela jsem, že čaroděj a upír je prostě něco neslučitelného a proti přírodě…
já už jsem z toho magor, vím že pětka už je pasé – ALE když ji vytvořila Q aby našli Silase, tak proč museli zabíjet upíry a vytvořit tetování a bla bla bla. kdo teda toho silase pohřbil? kdyby to byla Q, tak by pětku poslala rovnou tam ne? a nemuselo by to trvat X generací lovců, navíc nevím jak věděla že ester stvoří upíry, aby měli lovci co lovit – ale to už je asi dalších tisíc let mimo.
Silas je v budoucnu a třeba ještě pochopíme „co tím básník chtěl říct“, ale že nechápu ani to, co už je uzavřený – to se smutný (a nebo jsem prostě blbá :-D
#1086 Nemesis23: ano, tak nejak to je. .. Silas urcite ten lek pouzit sam na sebe nechce. Je to zbran proti nemu. Proc se ma otevrit ta druha strana taky nevim. Jediny co me ted napadlo je,ze jestli to nejak neridi ta Q podobne jako Klausovo matka ze zahrobi a nechce se ona dostat ven. Vim je to hrozna fantasmagorie, ale ja uz fakt nevim kudy kam :-)
Se Silasem je pořádnej bordel a největší bordel z toho uděli teď tou hláškou, že ten lék chce, aby umřel a byl s tou ženskou, protože to je největší krávovina.
Silas a ta Q byly čarodějové a vyrobili něco na nesmrtelnost, ale ta Q zjistila, že on to chtěl pro někoho jinýho, tak Silase pohřbila zaživa (protože už byl nesmrtelný, rozuměj upír – jinak zřejmě v týhle mytologii být nesmrtelný nejde) a dala mu tam jednu dávku léku na nesmrtelnost, aby si ho vzal a sešli se v záhrobí.
Jenže Silas jí tu radost udělat nechtěl,tak si lék nevzal!!! a radší tam tisícelet hnil…
Q proto vytvořila Pětici, aby Silase našli a ten lék mu narvali do krku a zabili. Aby se sešli, tak vytvořila nějakou tu druhou stranu, kde všechny nadpřirozený musej zůsta.
TAkže teď je Silas venku a měl by otevřít tu drhou stranu (nevim proč? pořád mleli o pekle na zemi,tak snad aby se pobavil,nebo nevim…) Ale proč by jako chtěl ten lék aby chcíp? když ho měl ty tisícelet u sebe a nechtěl ho,právě proto, že nechtěl za tou Q!!!
Holky o Silasovi a Q je clanek v uvodu, ale stejne tomu moc nerozumim. Podle toho je na te druhe strane Q, ale s tou on byt nechtel. Myslim,ze upirem se stal jako Puvodni kouzlem. Jinak nevim. Zkusim to az mi prcek usne nekde najit :-)
A ještě jedna věc…:D Vím, že toho je hodně, ale já se z toho vážně nemůžu vymotat… Když je ta jeho ženská mrtvá, tak proč si vlastně nevzal ten lék sám a raději zůstal uvězněný? Ona je na té straně s těma příšerama? Ona byla taky nadpřirozená? Chápu alespoň toto správně?:D
#1080 BARBARRKA: A jak mohl požít ten lék? Však ta čarodějka přece vyrobila jenom jednu dávku, aby si ji mohl vzít a nakonec umřít, ne? Ale on ji vypekl a raději zůstal uvězněný. Nebo to myslíš jinak?
#1099 BARBARRKA: Hmmm, díky :-) To jsem ještě potřebovala Damonova smrt a super bude jestli umře už v tomto díle a nebo až ve 23 to by mě potěšilo ještě víc :-) Já už jsem z toho všeho jelen …
#1098 anndy: mě z předchozích sérií bavilo dá se říct všechno,ale teď :( …
#1099 BARBARRKA: to jo…kam se poděla smrt Damona…to by mě zajímalo jestli to byl jen kec nebo si to nakonec Plecka rozmyslela když viděla reakce fanoušků :D
Ake můžeme tomu věřit, když také říká, že Damon zemře v 16. epizodě a uvidíme jak přechází na druhou stranu a potkává tam Alarica? Blbost!
#1100 TNoty #1102 pussycatjsem na tom stejně, u předchozích sérií jsem se dívala třeba jen delena scény, ale teď je jich tak málo, že se mi do toho nechce#1095 TNoty:
#1101 TNotyLék nevyléčí upírství, jen přivede mrtvé zpět k životu........ říká v jednom z rozhovorů Plecka. Takže, co teď? Budou se za ním dál všichni honit? Budou (mnozí), protože chtějí přivést zpět své mrtvé: Elena Jeremyho, Jennu, Alarica, snad i rodiče, Damon přinejmenším Alarica, Stefan asi ty, které chce Elena a Lexi, Caroline svého otce, Matt svou sestru…atd.,jen Klaus by je tam asi všechny raději nechal. Jenže vědí to oni?
#1093 anndy: já si myslím,že je to čaroděj…který má něco málo z upíra…prostě absolutní blbost :D
#1116 kráska#1091 Goodies: jooo,ta 4 serie je fakt nějaká podivná :( taky se do toho pořád nemůžu dostat…potřebovala bych se na tu 4 serii podívat znovu(jako jsem to dělala vždycky) a všimneš si věcí,který si třeba i přehlídla…jenže problém je v tom,že vůbec nemám chuť se na to znovu koukat…až na pár scén :( a to je co říct…série před tím znám i pozpátku…já jen doufám,že ta 5 série bude lepší…
#1098 anndysouhlas, i když ti obyčejní to umí asi jen když ten druhý spí#1092 lenulka73:
já si pořád nejsem jistá, že je silas upír (ikdyž se musel napít krve, ale třeba to bylo tím vysušením), kdyby byl jen upír, tak kolík do srdce a není co řešit (maximálně jaký strom použít, třeba tentokrát modrou břízu :-D
#1096 TNoty#1091 Goodies: upír se ti přece může dostat do hlavy, vezmi si Damona, Kat, Sage, … Spíš nechápu jak na sebe může vzít podobu někoho jiného. Nebo jim vleze do hlavy a oni pak vidí něco jiného. Jsem z toho už fakt jelen
#1094 anndy#1088 anndy: Já myslím, že to tady nechápe nikdo… A je to opravdu smutné… Ve třetí sérii to všechno na sebe navazovalo tak nějak postupně a čím víc toho odkrývali, tím víc to dávalo smysl. Dokonce i když pak přišla ta jejich matka od původních, a přeměnila Alarica, tak to všechno bylo super promyšlené a do detailu jsem to chápala… Ale tohle kolem Silase opravdu nejsem schopná pobrat:( Čím víc toho odkrývají, tím míň to chápu. A to si nedělám srandu. Když už si myslím, že vím, o co go, tak zas odkryjou něco dalšího a mi to přestane dávat smysl! Jinak ta pětice mi taky příjde úplně zbytečná do tohodle všeho… (nebo jsem to opět nepochopila:D) A pokud ze sebe udělali S a Q nesmrtelné tím, že se stali upíry, tak jakto, že Silas má vůbec moc se dostat někomu do hlavy a vůbec jakto, že má nějaké ty schopnosti, když je teď upír? Přece i od Bonnie matka když se proměnila v upíra, tak o svoje schopnosti přišla. Nebo on je prostě tak mocný, že může být obojí? Myslela jsem, že čaroděj a upír je prostě něco neslučitelného a proti přírodě…
#1092 lenulka73 #1095 TNoty#1088 anndy: napodobne :-) maji uz jen par dilu – snad nam to vysvetli do konce serie :-(
#1088 anndy: Nebyli to spíš potomci té Q. kdo vytvořil pětici, protože jinak by to byl opravdu nesmysl, mohla je tam poslat rovnou
já už jsem z toho magor, vím že pětka už je pasé – ALE když ji vytvořila Q aby našli Silase, tak proč museli zabíjet upíry a vytvořit tetování a bla bla bla. kdo teda toho silase pohřbil? kdyby to byla Q, tak by pětku poslala rovnou tam ne? a nemuselo by to trvat X generací lovců, navíc nevím jak věděla že ester stvoří upíry, aby měli lovci co lovit – ale to už je asi dalších tisíc let mimo.
Silas je v budoucnu a třeba ještě pochopíme „co tím básník chtěl říct“, ale že nechápu ani to, co už je uzavřený – to se smutný (a nebo jsem prostě blbá :-D
#1089 lenulka73 #1090 pussycat #1091 Goodies#1086 Nemesis23: ano, tak nejak to je. .. Silas urcite ten lek pouzit sam na sebe nechce. Je to zbran proti nemu. Proc se ma otevrit ta druha strana taky nevim. Jediny co me ted napadlo je,ze jestli to nejak neridi ta Q podobne jako Klausovo matka ze zahrobi a nechce se ona dostat ven. Vim je to hrozna fantasmagorie, ale ja uz fakt nevim kudy kam :-)
#1104 ljarosova99Se Silasem je pořádnej bordel a největší bordel z toho uděli teď tou hláškou, že ten lék chce, aby umřel a byl s tou ženskou, protože to je největší krávovina.
#1087 pussycatSilas a ta Q byly čarodějové a vyrobili něco na nesmrtelnost, ale ta Q zjistila, že on to chtěl pro někoho jinýho, tak Silase pohřbila zaživa (protože už byl nesmrtelný, rozuměj upír – jinak zřejmě v týhle mytologii být nesmrtelný nejde) a dala mu tam jednu dávku léku na nesmrtelnost, aby si ho vzal a sešli se v záhrobí.
Jenže Silas jí tu radost udělat nechtěl,tak si lék nevzal!!! a radší tam tisícelet hnil…
Q proto vytvořila Pětici, aby Silase našli a ten lék mu narvali do krku a zabili. Aby se sešli, tak vytvořila nějakou tu druhou stranu, kde všechny nadpřirozený musej zůsta.
TAkže teď je Silas venku a měl by otevřít tu drhou stranu (nevim proč? pořád mleli o pekle na zemi,tak snad aby se pobavil,nebo nevim…) Ale proč by jako chtěl ten lék aby chcíp? když ho měl ty tisícelet u sebe a nechtěl ho,právě proto, že nechtěl za tou Q!!!
Holky o Silasovi a Q je clanek v uvodu, ale stejne tomu moc nerozumim. Podle toho je na te druhe strane Q, ale s tou on byt nechtel. Myslim,ze upirem se stal jako Puvodni kouzlem. Jinak nevim. Zkusim to az mi prcek usne nekde najit :-)
A ještě jedna věc…:D Vím, že toho je hodně, ale já se z toho vážně nemůžu vymotat… Když je ta jeho ženská mrtvá, tak proč si vlastně nevzal ten lék sám a raději zůstal uvězněný? Ona je na té straně s těma příšerama? Ona byla taky nadpřirozená? Chápu alespoň toto správně?:D
#1080 BARBARRKA: A jak mohl požít ten lék? Však ta čarodějka přece vyrobila jenom jednu dávku, aby si ji mohl vzít a nakonec umřít, ne? Ale on ji vypekl a raději zůstal uvězněný. Nebo to myslíš jinak?