#937 kráska: no,my si tady povidame a kritizujem Stefana, protoze tady zadna Stelena neni :-) A my ho ani tak nekritizujeme- jen probirame fakta :-) A to se neda nic delat kdyz je Damon lepsi a co naplat i hrozne sexualne pritazlivej ;-)
#937 kráska: Však tady nikdo nikoho neuráží, vždyť se Stefan v poslední epizodě skoro nevyskytoval o-O… Ale vzhledem k tomu, že Stelenu musela většina z nás přetrpět 3 řady, máme my – Deleny, snad taky právo na svoji chvilku radosti, ne? ;)
#935 pussycat: Prej BLB :D … a manžel ještě žije? :D#936 Goodies: Tak zrovna do ložnice nemám odvahu ho pověsit, ještě by mi chudák Ian způsobil rozvrat manželství :D Mám tenhle, takže jsem v podstatě majitelkou skoro metrové Damonovy hlavy :D… ale ve skutečnosti je teda mnohem hezčí, zatmavenější, takže působí pěkně temně :-* http://nd05.jxs.cz/…08663_o2.jpg
Jsem tu jako total zástupce týmu Stelena už mně unavuje jak deleny všychny uraži a mysli že nakonec delena budou spolu . Kdo bude spolu a kdo ne ví jenom réžišeři. Neříkam nefandit ale vše s mirou !AT ŽIJE STELENA !!
#933 pussycat: Tak ten můj ani nemusel odhadovat, protože mám Iana na ploše :) Ale ještě chudák neví, že jsem od kámošky dostala Damonův poster v nadživotní velikosti. Sbírám odvahu, kam si ho pověsit :D
Dnešní díl se mi líbil, Eleně to straaaašně seklo a líbila se mi i Rebeca hlavně ten její výraz když šla Elena na střechu s Damonem…:D :D Tak nějak mi přišlo divný, že by Klaus v tý poslední scéně Caroline utěšoval…Ale ten jeho ůsměv byl stejně best!!! :D:D Těším se na Elijahe jako nikdy předtim, na tý fotce mu to fakt sluší!!! A jestli je opravdu pravda, že políbí Elenu, tak bude mít další díl přesně to, co chci!!Mimochodem, taky se vám zdá, že s Klause udělali…no takovýho špatně řečeno ubožáka? Bonnie ho uvěznila v domě, ten mu ještě nakopal zadek ten Silas…Plecka nejspíš už směřuje k jeho odchodu a to dost tvrdě. jsem jeho fanynka!! Béééé!! :D:D:D
tak po shlédnutí.....E je na chlup podobná Kat.....nuda…nuda…nuda…a myslím že to bude pokračovat i nadále.....ty tu 4 řadu dokopali…tak ať ž tu je závěr této řady, protože se na to nedá koukat. Uvidíme jak to utnou, ale E bez citů-nebaví, nejlepší na tom bylo spojenectví E a R.....a D je nádherný :o)…
#925 lenulka73: holky ted jsem si to pustila na velky telce v hd a nemuzu se dostat pres ten zacatek kdyz D vycucne ty dva – tam je tak sexy jak si olizne ty rty – a ty oci óóó muj boze (Janice z Pratel :-) )
#922 Goodies: sem to říkala,že je nějaká divná…nedala se na nějaký prášky?? :D jojo,taky se mi líbilo s celýho dílu asi nejvíc jak jí Klaus setřel…to jí patří!
#922 Goodies: Chvíli jsem si myslela, že Klaus „změkne“ a bude ji utěšovat, ale byl správně kamenej :) Myslím, že to byl nejlepší okamžik nejen z dnešního dílu, ale minimálně z několika posledních :) … Třeba Caro vypadá takhle schválně, aby nám jako naznačili, jak strašně trpí z odchodu Tylere :D
#938 Maroola: megazavist :-) !!!
#938 Maroola: no jasne,ze zije :-) jsem rada,ze ho mam a, ze to se mnou vydrzi :-)
#937 kráska: no,my si tady povidame a kritizujem Stefana, protoze tady zadna Stelena neni :-) A my ho ani tak nekritizujeme- jen probirame fakta :-) A to se neda nic delat kdyz je Damon lepsi a co naplat i hrozne sexualne pritazlivej ;-)
#944 Goodies#937 kráska: Však tady nikdo nikoho neuráží, vždyť se Stefan v poslední epizodě skoro nevyskytoval o-O… Ale vzhledem k tomu, že Stelenu musela většina z nás přetrpět 3 řady, máme my – Deleny, snad taky právo na svoji chvilku radosti, ne? ;)
#935 pussycat: Prej BLB :D … a manžel ještě žije? :D #936 Goodies: Tak zrovna do ložnice nemám odvahu ho pověsit, ještě by mi chudák Ian způsobil rozvrat manželství :D Mám tenhle, takže jsem v podstatě majitelkou skoro metrové Damonovy hlavy :D… ale ve skutečnosti je teda mnohem hezčí, zatmavenější, takže působí pěkně temně :-* http://nd05.jxs.cz/…08663_o2.jpg
#941 pussycat #942 pussycatJsem tu jako total zástupce týmu Stelena už mně unavuje jak deleny všychny uraži a mysli že nakonec delena budou spolu . Kdo bude spolu a kdo ne ví jenom réžišeři. Neříkam nefandit ale vše s mirou !AT ŽIJE STELENA !!
#939 Maroola #940 pussycat #943 pussycat #953 ljarosova99#934 Maroola: :-O Já chci takyyy, klidně by šel do obýváku:D Nebo nad postel:D:D:D
#938 MaroolaNo,to uz jsem taky slysela :-) prej kde bude ten blb viset? ja zatim zadny plakat nemam jen plochu na telefonu :-)
#938 Maroola#933 pussycat: Tak ten můj ani nemusel odhadovat, protože mám Iana na ploše :) Ale ještě chudák neví, že jsem od kámošky dostala Damonův poster v nadživotní velikosti. Sbírám odvahu, kam si ho pověsit :D
#936 Goodies#931 Maroola: no, toho meho by asi kleplo ;-) uz takhle ma reci. Presne odhadl kvuli cemu(komu) na to koukam :-)
#934 MaroolaDnešní díl se mi líbil, Eleně to straaaašně seklo a líbila se mi i Rebeca hlavně ten její výraz když šla Elena na střechu s Damonem…:D :D Tak nějak mi přišlo divný, že by Klaus v tý poslední scéně Caroline utěšoval…Ale ten jeho ůsměv byl stejně best!!! :D :D Těším se na Elijahe jako nikdy předtim, na tý fotce mu to fakt sluší!!! A jestli je opravdu pravda, že políbí Elenu, tak bude mít další díl přesně to, co chci!!Mimochodem, taky se vám zdá, že s Klause udělali…no takovýho špatně řečeno ubožáka? Bonnie ho uvěznila v domě, ten mu ještě nakopal zadek ten Silas…Plecka nejspíš už směřuje k jeho odchodu a to dost tvrdě. jsem jeho fanynka!! Béééé!! :D :D :D
#926 TNoty: Upíří Brufen :D …Hele, holky, ještě že to tady nečtou naši chlapi, co? :D
#933 pussycat#928 pussycat: Přesně na to jsem se zaměřila:D Tam vypadá nejlíp… Málem jsem z toho začátku odpadla:D
tak po shlédnutí.....E je na chlup podobná Kat.....nuda…nuda…nuda…a myslím že to bude pokračovat i nadále.....ty tu 4 řadu dokopali…tak ať ž tu je závěr této řady, protože se na to nedá koukat. Uvidíme jak to utnou, ale E bez citů-nebaví, nejlepší na tom bylo spojenectví E a R.....a D je nádherný :o)…
#925 lenulka73: holky ted jsem si to pustila na velky telce v hd a nemuzu se dostat pres ten zacatek kdyz D vycucne ty dva – tam je tak sexy jak si olizne ty rty – a ty oci óóó muj boze (Janice z Pratel :-) )
#930 Goodiesmě se líbil Damon…si berete moje auto? E: jasně,přeci nepojedeme autobusem :D …ale díl tak normální :) už tu byli i horší :)
#922 Goodies: sem to říkala,že je nějaká divná…nedala se na nějaký prášky?? :D jojo,taky se mi líbilo s celýho dílu asi nejvíc jak jí Klaus setřel…to jí patří!
#931 Maroola#924 Maroola: asi jo, když je někdo v depresi a navíc i pije tak se moc nestará jak vypadá. V příštím díle ale na fotkách vypadá dobře.
#928 pussycat#922 Goodies: Chvíli jsem si myslela, že Klaus „změkne“ a bude ji utěšovat, ale byl správně kamenej :) Myslím, že to byl nejlepší okamžik nejen z dnešního dílu, ale minimálně z několika posledních :) … Třeba Caro vypadá takhle schválně, aby nám jako naznačili, jak strašně trpí z odchodu Tylere :D
#925 lenulka73Já jsem ráda,že se tam něco děje… pro mě bylo hrozný sledovat ty díly kolem ostrova – to mě vyloženě nebavilo…