Tak mě napadlo, jak tady Garia v tom popisu zmínila Elijaha…On je takový empatický, třeba by mohl z pozice Původního Eleně „pomoct“ od těch ošklivých vzpomínek. Vzhledem k tomu, že od Rebeky a Klause se nic takového čekat nedá…
American gothic: Elena a Rebekah odchází hledat Katherin a ocitnou se v malém městě v Pensylvánii, kde se Elena překvapivě setká s jiným starým známým – Elijahem. Stefan a Damon sou znepokojení Eleniným psychickým stavem a rozhodnutí udělat, co je pro ní nejlepší, ale ona jim dá jasně najevo, že pomoc jí bude složité. Damon neví jak zareagovat, když Stefan odhalí svůj nečekaný plán do budoucnosti. Mezitím v Mystic Falls, Klaus obdrží neochotnou pomoc od Caroline a přichází na nové porozumění Silasových sil.
#696 pussycat: no já bych spíše využila PL Černovice :-) ale to nám přece nemůžou udělat, to by byly hodně krušné 4 měsíce a nejsem si jistá jestli bych měla chuť pak koukat na 5.sérii :-( Jinak myslím, že to bude Car nebo Tyler, ale to nezmění TVD navždy, takže jako druhá smrt někdo z hlavních ?
#695 lenulka73: Tak koho? Jestli krouhnou v posledním díle Damona tak už mám naplánovanou trasu http://www.plbohnice.cz/…dostanete/cz . Elena ani svatý Štěpán to nebudou a kdo teda Bonny? No to bude blbý,ale kdo tam sakra zbyde? Car? Ta to má u mě nahnutý,ale kdo tam pak bude prudit? No já nevím …
SPOILERS, IF YOU DON'T WANT TO KNOW, DON'T READ AFTER THIS!
Stefan and Caroline will try to ally with Klaus to search for Silas
Elena and Caroline's friendship will be shaken
There will be a big fight between Damon and Elena on a roof but will end up being in bed togther after words
Everyone might be giving up on Elena but Damon will be there for her.
There will be 2 deaths which will be surprising and with change The vampire Diaries forever.
No hlavně ten poslední bod mě děsí, já si totiž pořád myslím, že smrt Jeremyho není ta hlavní, ale smrt jedné ze 3 hlavních postav změní deníky navždy, mám stále obavu o Damona :-(
#691 Maroola: no Stefík tam hraje děsnýho blba…takže bohužel straším…v tomto serialu už čekám raději to nejhorší ohledně deleny......Zvlášť po tom co jsem se tolikrát těšila a pak delena fuč…(začalo to poutem.)…jsem raději připravená
#688 Maroola: no… jen aby přímočará a upřímná neznamenalo-chci tebe a teď…jelikož píšou o scénách jak s Damonem tak se Stefanem-v tom se má vrátit Elena jako na začátku serie, jen je jiná......a to směřuje i k tomu co jsem psala…
#687 kllenka: V tomhle spoléhám na spoilerovou zmínku o tom, že zatímco Katherine všechno bere přes sex, tak Elena bude v podstatě „jen“ upřímná, přímočará a tím pádem snad i bezelstná. Doufáááám! :)
#681 Maroola: no, tak mě zase straší v hlavě.....když má Elena vyplé city…že J.P.....ji připravila na to, že teď může chrápat se Stefíkem nebo Damonem.....bez zábran…tak jsem zvědavá zda to k tomu směřuje ......a tím mě J.P. odrovná!
mě se líbil Damon ve 3 sérii když s Jeremym a Elenou přivolávali Rose…No tak Rose…ukaž se…víme,že si po mě celá žhavá :D …jim to slušelo. když umírala strašně jsem u toho brečela :( to bylo vážně smutný…
Já to sem dala a pak na to koukla znovu a došlo mi,že už jsem to někde viděla :-( No a pak jsem zkoukla par dílů z 2S když tam byla Rose a hodně mě to bavilo :-)
#700 Garia: klasika…někdo není nadšený s plánu co někdo vymyslel…to píšou po každý :D
#703 pussycatTak mě napadlo, jak tady Garia v tom popisu zmínila Elijaha…On je takový empatický, třeba by mohl z pozice Původního Eleně „pomoct“ od těch ošklivých vzpomínek. Vzhledem k tomu, že od Rebeky a Klause se nic takového čekat nedá…
#717 anndyAmerican gothic: Elena a Rebekah odchází hledat Katherin a ocitnou se v malém městě v Pensylvánii, kde se Elena překvapivě setká s jiným starým známým – Elijahem. Stefan a Damon sou znepokojení Eleniným psychickým stavem a rozhodnutí udělat, co je pro ní nejlepší, ale ona jim dá jasně najevo, že pomoc jí bude složité. Damon neví jak zareagovat, když Stefan odhalí svůj nečekaný plán do budoucnosti. Mezitím v Mystic Falls, Klaus obdrží neochotnou pomoc od Caroline a přichází na nové porozumění Silasových sil.
#702 TNoty#698 pussycat: jj, psali, ale vše co píšou beru s rezervou a stejně tak i toto
Ja to mam bliz do Bohnic :-) Nemyslim si,ze to bude nekdo z trojky. A vubec nedavno psali,ze nikdo dalsi neumre. ?
#699 lenulka73#696 pussycat: no já bych spíše využila PL Černovice :-) ale to nám přece nemůžou udělat, to by byly hodně krušné 4 měsíce a nejsem si jistá jestli bych měla chuť pak koukat na 5.sérii :-( Jinak myslím, že to bude Car nebo Tyler, ale to nezmění TVD navždy, takže jako druhá smrt někdo z hlavních ?
#695 lenulka73: Tak koho? Jestli krouhnou v posledním díle Damona tak už mám naplánovanou trasu http://www.plbohnice.cz/…dostanete/cz . Elena ani svatý Štěpán to nebudou a kdo teda Bonny? No to bude blbý,ale kdo tam sakra zbyde? Car? Ta to má u mě nahnutý,ale kdo tam pak bude prudit? No já nevím …
#697 lenulka73#694 pussycat: to nejspíš ano, ale to nezmění TVD navždy
#696 pussycatJa myslim,ze se tam objevi Taylor a pujde do kyticek…
#695 lenulka73SPOILERS, IF YOU DON'T WANT TO KNOW, DON'T READ AFTER THIS!
No hlavně ten poslední bod mě děsí, já si totiž pořád myslím, že smrt Jeremyho není ta hlavní, ale smrt jedné ze 3 hlavních postav změní deníky navždy, mám stále obavu o Damona :-(
#691 Maroola: no Stefík tam hraje děsnýho blba…takže bohužel straším…v tomto serialu už čekám raději to nejhorší ohledně deleny......Zvlášť po tom co jsem se tolikrát těšila a pak delena fuč…(začalo to poutem.)…jsem raději připravená
#690 kllenka: Nestraš :( Pevně věřím, že už by ji ani Stefan po tom všem nechtěl zpátky
#692 kllenka#688 Maroola: no… jen aby přímočará a upřímná neznamenalo-chci tebe a teď…jelikož píšou o scénách jak s Damonem tak se Stefanem-v tom se má vrátit Elena jako na začátku serie, jen je jiná......a to směřuje i k tomu co jsem psala…
#691 Maroola#685 TNoty: ten dil se celkove povedl :-) DE predvedli nejsmyslnejsi scenu z celeho serialu a opet nastoupila Plecka a poslala to do kopru :-(
#687 kllenka: V tomhle spoléhám na spoilerovou zmínku o tom, že zatímco Katherine všechno bere přes sex, tak Elena bude v podstatě „jen“ upřímná, přímočará a tím pádem snad i bezelstná. Doufáááám! :)
#690 kllenka#681 Maroola: no, tak mě zase straší v hlavě.....když má Elena vyplé city…že J.P.....ji připravila na to, že teď může chrápat se Stefíkem nebo Damonem.....bez zábran…tak jsem zvědavá zda to k tomu směřuje ......a tím mě J.P. odrovná!
#688 Maroola#685 TNoty: To je jedna z mých nejoblíbenějších scén v celém seriálu. Strašně smutná, ale zároveň strašně lidská :)
mě se líbil Damon ve 3 sérii když s Jeremym a Elenou přivolávali Rose…No tak Rose…ukaž se…víme,že si po mě celá žhavá :D …jim to slušelo. když umírala strašně jsem u toho brečela :( to bylo vážně smutný…
#686 Maroola #689 pussycat#681 Maroola: ja nechci mit po ptakach :'(
Já to sem dala a pak na to koukla znovu a došlo mi,že už jsem to někde viděla :-( No a pak jsem zkoukla par dílů z 2S když tam byla Rose a hodně mě to bavilo :-)