#479 anndy: Jj, já si taky myslím spíše tohle. Damon si zřejmě ani neuvědomuje, jak to formuloval, bylo to v zápalu emocí… Taky mi připadá, že se drží zpátky proto, že si myslel, že si Elena vezme ten lék a poběží za Stefanem, tak aby mu to pak neublížilo ještě víc. Jako by se na to připravoval, že ho opustí…
no podle mě se Klaus ptal, co D řekl E, protože myslel, že právě ta její „náklonnost“ nemůže být jen poutem. navíc mu odpouštěla i před tím. Damon se asi drží zpátky, protože kdyby se do toho naplno pustil a pak by se zjistilo, že to vše bylo fakt jen poutem, asi by to už nevydržel. už tak dost trpí a je to občas znát na jeho humoru :-(#478 lenulka73:
Ještě jsem tak přemýšlela s tím jak utnuli Delenu se nám to možná zdá. Ona mu řekla že ho miluje, ale on šel do toho baru za Klausem, pak už zachraňoval Jeremyho, pak ho ovlivnil Kol. Pak ho hlídal Klaus, který se ho ptal co Eleně řekl, že jen tím poutem to být nemůže. Je možné a zdálo se mi že ano, že si Damon uvědomil tu osudnou větu – Přál bych si abys mě milovala i bez toho pouta, nebo tak nějak to bylo. Pak už se držel hodně zpátky. Samozřejmě mi tam do toho nesedí chování Eleny v minulém díle, vůbec nevypadala že ho miluje natož že je připoutaná. Nebo mi něco uniklo?
Toto jsem našla na FB: Carina said that Elena will not become a ripper but more dark n despressed. That is a huge similarity with her n Damon. When Stefan goes ‚no humanity‘ he rips people apart n lives up to his ‚ripper‘ status. But when Damon goes all ‚no humanity‘ he becomes more darker and that is exactly what will happen to Elena. Because Elena n Damon in one way or the other are very much alike. This is actually a beautiful way to show how similar they are, in good and bad times. And Damon saving Elena through all this will be very poetic because when he was lost, Elena saved him n his humanity and now that Elena has lost hers, he will be the one to get it back because their love is that strong. It'll come full circle n provide another irrefutable argument for how these two are made for each other n why they are endgame.
ale zrovna jeho postava se vyvíjela, ne jak např. Matt nebo šerifka nebo April, která asi ještě pořád hledá připínáčky a papírky na poznámky pro Beku. navíc musel získat tuny fanynek – když se poslední dobou pořád svlíkal#475 TNoty:
těch Damonových 12 obětí bylo asi jen pro to, aby se k té magii dostala ta čarodějka (a aby zase udělali z Damona bestii). A Hayley měl Shane k tomu, aby mu pomohla přimět někoho k oběti, když si sám nechtěl špinit ruce. Asi mu vyzvonila o Tylerovi a hybridech a jejich poutu a on to vzal jako dobrý nápad na další mrtvoly. Kam pak zmizela to fakt netuším – byla mi dost nesympatická.
je tam opravdu plno bludů – a tím největším je to pouto – je silný jen když se jim to hodí (nebo spíš nehodí z pohledu Deleny) a pak je najednou Elena volná a dělá si co chce, vůbec se o D nebojí a radši cvrliká se S
mě furt nejde dohromady jak do toho zapadají ty oběti co pozabíjel už tenkrát Damon když si myslel,že tam zruší to pouto se Charlotte…a jak Shane říkal Hayley,že ty její rodiče jsou mrtví,ale můžou je přivést zpět…myslel toho Silase,že je přivede,ale má to jako něco znamenat? je tam tolik věcí co nejdou dohromady :( jinak…tohle by prý měl být Silas :D jsem čuměla jako vyvoraná myš :D takovej kus :D:D a prej je to pravda,že je to on http://www.facebook.com/photo.php?…
#477 lenulka73: Kurňa, co se tu píše?:D
#479 anndy: Jj, já si taky myslím spíše tohle. Damon si zřejmě ani neuvědomuje, jak to formuloval, bylo to v zápalu emocí… Taky mi připadá, že se drží zpátky proto, že si myslel, že si Elena vezme ten lék a poběží za Stefanem, tak aby mu to pak neublížilo ještě víc. Jako by se na to připravoval, že ho opustí…
#479 anndy: Ano! Život stojí za prd.....sežeň si helmu! To je hláška měsíce :D Ale taky u ní dost zamrazí.....
no podle mě se Klaus ptal, co D řekl E, protože myslel, že právě ta její „náklonnost“ nemůže být jen poutem. navíc mu odpouštěla i před tím. Damon se asi drží zpátky, protože kdyby se do toho naplno pustil a pak by se zjistilo, že to vše bylo fakt jen poutem, asi by to už nevydržel. už tak dost trpí a je to občas znát na jeho humoru
#480 deppholl #481 Goodies:-(#478 lenulka73:
Ještě jsem tak přemýšlela s tím jak utnuli Delenu se nám to možná zdá. Ona mu řekla že ho miluje, ale on šel do toho baru za Klausem, pak už zachraňoval Jeremyho, pak ho ovlivnil Kol. Pak ho hlídal Klaus, který se ho ptal co Eleně řekl, že jen tím poutem to být nemůže. Je možné a zdálo se mi že ano, že si Damon uvědomil tu osudnou větu – Přál bych si abys mě milovala i bez toho pouta, nebo tak nějak to bylo. Pak už se držel hodně zpátky. Samozřejmě mi tam do toho nesedí chování Eleny v minulém díle, vůbec nevypadala že ho miluje natož že je připoutaná. Nebo mi něco uniklo?
#479 anndyToto jsem našla na FB: Carina said that Elena will not become a ripper but more dark n despressed. That is a huge similarity with her n Damon. When Stefan goes ‚no humanity‘ he rips people apart n lives up to his ‚ripper‘ status. But when Damon goes all ‚no humanity‘ he becomes more darker and that is exactly what will happen to Elena. Because Elena n Damon in one way or the other are very much alike. This is actually a beautiful way to show how similar they are, in good and bad times. And Damon saving Elena through all this will be very poetic because when he was lost, Elena saved him n his humanity and now that Elena has lost hers, he will be the one to get it back because their love is that strong. It'll come full circle n provide another irrefutable argument for how these two are made for each other n why they are endgame.
#482 Goodies #488 depphollale zrovna jeho postava se vyvíjela, ne jak např. Matt nebo šerifka nebo April, která asi ještě pořád hledá připínáčky a papírky na poznámky pro Beku. navíc musel získat tuny fanynek – když se poslední dobou pořád svlíkal#475 TNoty:
#474 Goodies: není divu…asi sám poznal,že TVD jdou do kopru :D
#476 anndy#472 lenulka73: Však už se dávno psalo, že ta smrt bude trvalá. Navíc jsem někde na fb četla, že už v TVD nechtěl hrát.
#475 TNoty#471 TNoty: Takový mladý žabák?:-O
Já myslím, že Bonnie Jeremyho nepřivede zpět. Když se pomocí exprese pokusila „Šejnova“ žena oživit syna, tak u toho zemřela :-( Bude mi chybět.
#474 Goodies#468 anndy: taky mi Hayley byla fakt nesympatická…prrr…
#473 Goodies#469 Goodies: http://www.facebook.com/photo.php?…
#468 anndy: Jojo, s tím poutem máš svatou pravdu.
#467 TNoty: A co to je za herce? Teda taky jsem popravdě čekala něco jiného… Nebo spíš někoho jiného:D
#471 TNotytakový ucho? čekala jsem něco staršího#467 TNoty:
těch Damonových 12 obětí bylo asi jen pro to, aby se k té magii dostala ta čarodějka (a aby zase udělali z Damona bestii). A Hayley měl Shane k tomu, aby mu pomohla přimět někoho k oběti, když si sám nechtěl špinit ruce. Asi mu vyzvonila o Tylerovi a hybridech a jejich poutu a on to vzal jako dobrý nápad na další mrtvoly. Kam pak zmizela to fakt netuším – byla mi dost nesympatická.
je tam opravdu plno bludů – a tím největším je to pouto – je silný jen když se jim to hodí (nebo spíš nehodí z pohledu Deleny) a pak je najednou Elena volná a dělá si co chce, vůbec se o D nebojí a radši cvrliká se S
#470 Goodies #471 TNotymě furt nejde dohromady jak do toho zapadají ty oběti co pozabíjel už tenkrát Damon když si myslel,že tam zruší to pouto se Charlotte…a jak Shane říkal Hayley,že ty její rodiče jsou mrtví,ale můžou je přivést zpět…myslel toho Silase,že je přivede,ale má to jako něco znamenat? je tam tolik věcí co nejdou dohromady :( jinak…tohle by prý měl být Silas :D jsem čuměla jako vyvoraná myš :D takovej kus :D:D a prej je to pravda,že je to on http://www.facebook.com/photo.php?…
#468 anndy #469 Goodiesto je smutný#462 iKanks:
asi jo, ale proč teda 2×12 ? to taky nestačilo jen pár – doufám, že to nějak vysvětlí. ten první ještě dejme tomu, ale ti hybridi#464 AnitkaO:
No třeba se neměl odehrát žádný další masakr ale jen oběť pro Silase v podobě krve čarodějky a lovce?
#465 anndyhttp://www.youtube.com/watch?…