#400 Klaroline!!=): my víme,že ho zabil Silas :) kdyby naše drbna Caroline odešla kdo by se místo ní míchal ostatní do vztahu?? to je její parketa..moralistka jedna :)
Spoiler: Portál Zap2it potvrdil, že Daniel (Elijah) sa vráti do TVD skôr, než sa čakalo a to už v epizóde 4.18, ktorá nesie názov American Gothic. Ešte v 3. sérii sme videli, že Elijah sa tak hanbil za svojich neustále súperiacich súrodencov, že s nimi nechcel mať nič viac spoločné a odišiel. Vyzerá to však tak, že niečo ho prinútilo zmeniť názor.
Dnešní díl byl jeden z nejsilnějších dílů 4. serie-aspon podle mě…Je mi líto hlavně Eleny.Jeremy byl všechno, co jí ještě zbylo a podle mě se z tohohle- jestli fakt umře bude vyhrabávat ještě dost dlouho.Popravdě docela se mi líbí ta uvaha na bezcitnou Elenu. Bylo by to zase něco novýho......Co mě ale naštvalo byla Caroline v tomhle dílu-místo toho aby brečela že Tayler odchází, mohla jít s nim ne? na konci 3. serie přece neměla problém opustit město! Tak proč???? Chci aby byla Caroline s Klausem a v žádným případě nechci aby odešla ale.....A mimochodem Katherine nezabila Jerra – toho zabil Silas! =)
#392 xmalinka: to jsem psala jááá :) jo,už to tu psal někdo minule,že ve 4×13 to bylo vidět…já si toho všimla až teďka…podle mě je těhotná ve skutečnosti :) i celkově je taková oplácaná v obličeji…
#391 xmalinka: Podle mě jsou nějak propojení, protože jakmile začlo mizet Jeremymu tak mizelo i tomu druhém lovci, nebo se budu muset juknout na díl ještě potřetí :-)
a ozaj,, niekto vo vedľajšej diskusii písal, že Rebecka má tehotenské bruško, a že je to už na nej vidieť… mám to chápať tak, že tá herečka je v skutočnosti tehotná ?! ?!
najprv som chcela napísať, že tí lovci sú prepojení – a navzájom sa im dopĺňa tetovanie, ale to je samozrejme blbosť, lebo jeremy by mal potom väčšie to tetovanie.. ale prečo sa to tomu druhému lovcovi dokončilo.. ťažko povedať… možno len zbytočne premýšlame :) a scénaristom to tiež bolo šuma fuk :):)
#385 TNoty: Pokud Damona zabije Silas, tak ho pak těžko vrátí zpět, ale myslím si to také. Podle mě Silas nevrátí zpět nikoho .-( Že by pak Damona vrátila Bonnie
#384 anndy: s tím tetováním je to taky nějaký divný,ale myslím si,že když otevřela Bonnie tu cestu tak tetování zmizelo…a lovec byl pořád…ale proč to tetování zůstalo tomu Vagounovi(nebo jak se jmenuje?) že by protože on tu cestu neotevřel? taky mi potom nejde do hlavy jak říkal,že zabíjí upíry už hafo dlouho a tetování se mu nedokončilo a najednou samo od sebe se mu dokončilo…to protože ho dokončil Jeremy? ukázalo se všem lovcům?? :)
hele přijde ten popis na 15díl divný jenom mě?? Píšou tam když se Stefan s Elenou a Jeremym vrací zpět do MF…není to divný…když je mrvej? To mi nějak nehraje :) jestli vezou zpátky jeho tělo stejně mi to přijde divně napsaný… Jinak v popisu na 16 díl je mezi hlavní rolí Tyler…což taky nechápu když odešel… (abych byla upřímná to strašný srdceryvný loučení mě nějak nechytlo) Každopádně si myslím,že Katahrine chce lék pro Klause,ale proč by sním utíkala…ví moc dobře,že ho chtějí zničit všichni…nebo,že by byla z jiný pokrevní linie? Potom si myslím,že Damona nakonec zabije Silas :( a na co je Katahrině ten kámen? pokud ho vzala ona?
např. byl Jerr ještě lovec, když neměl tetování? potenciální byl asi už od narození a to prsten fungoval
nebo co bude dělat Kaťuša s lékem, pochybuju, že by si ho vzala a stala se tak zranitelnou, obzvlášť když má tolik nepřátel, no leda by se stala chodícím pytlíkem krve a měla Klause a hybridy jako ochránce. a taky mě zajímá co bude dělat s tím šutrem – toho indiána asi zabila ona. už vidím, jak to bude jediná věc, která Silase zastaví :-)
ale s tím Tylerem to bylo trapný – prostě jen zmizí a žádný srdceryvný „Car uteč se mnou“.
#400 Klaroline!!=): my víme,že ho zabil Silas :) kdyby naše drbna Caroline odešla kdo by se místo ní míchal ostatní do vztahu?? to je její parketa..moralistka jedna :)
Spoiler: Portál Zap2it potvrdil, že Daniel (Elijah) sa vráti do TVD skôr, než sa čakalo a to už v epizóde 4.18, ktorá nesie názov American Gothic. Ešte v 3. sérii sme videli, že Elijah sa tak hanbil za svojich neustále súperiacich súrodencov, že s nimi nechcel mať nič viac spoločné a odišiel. Vyzerá to však tak, že niečo ho prinútilo zmeniť názor.
Dnešní díl byl jeden z nejsilnějších dílů 4. serie-aspon podle mě…Je mi líto hlavně Eleny.Jeremy byl všechno, co jí ještě zbylo a podle mě se z tohohle- jestli fakt umře bude vyhrabávat ještě dost dlouho.Popravdě docela se mi líbí ta uvaha na bezcitnou Elenu. Bylo by to zase něco novýho......Co mě ale naštvalo byla Caroline v tomhle dílu-místo toho aby brečela že Tayler odchází, mohla jít s nim ne? na konci 3. serie přece neměla problém opustit město! Tak proč???? Chci aby byla Caroline s Klausem a v žádným případě nechci aby odešla ale.....A mimochodem Katherine nezabila Jerra – toho zabil Silas! =)
#402 TNoty#398 lenulka73: aha…tak to jsem nějak nepostřehla :) se na to potom musím kouknout ještě jednou…
#396 TNoty: představit si můžeme cokoliv :-) ale asi je myšleno že ještě není dospělý, přece říkali dítě a čarodějku
#399 TNotyno ten rozkvet – to som sa aj ja pobavila.. keby viete, čo mňa všetko v ten moment napadlo :) :)
#394 lenulka73: lovec v rozkvětu :) co si mam pod tím představit? :D
#398 lenulka73#392 xmalinka: to jsem psala jááá :) jo,už to tu psal někdo minule,že ve 4×13 to bylo vidět…já si toho všimla až teďka…podle mě je těhotná ve skutečnosti :) i celkově je taková oplácaná v obličeji…
Jo a Klaus říkal, že je zapotřebí lovec v rozkvětu, takže to mohl asi dokončit pouze Jeremy
#396 TNoty#391 xmalinka: Podle mě jsou nějak propojení, protože jakmile začlo mizet Jeremymu tak mizelo i tomu druhém lovci, nebo se budu muset juknout na díl ještě potřetí :-)
a ozaj,, niekto vo vedľajšej diskusii písal, že Rebecka má tehotenské bruško, a že je to už na nej vidieť… mám to chápať tak, že tá herečka je v skutočnosti tehotná ?! ?!
#395 TNotynajprv som chcela napísať, že tí lovci sú prepojení – a navzájom sa im dopĺňa tetovanie, ale to je samozrejme blbosť, lebo jeremy by mal potom väčšie to tetovanie.. ale prečo sa to tomu druhému lovcovi dokončilo.. ťažko povedať… možno len zbytočne premýšlame :) a scénaristom to tiež bolo šuma fuk :) :)
#393 lenulka73#385 TNoty: Pokud Damona zabije Silas, tak ho pak těžko vrátí zpět, ale myslím si to také. Podle mě Silas nevrátí zpět nikoho .-( Že by pak Damona vrátila Bonnie
#385 TNoty: něco podobného jsem před chvílí psala vedle :-)
#386 xmalinka: jako vždycky :)
#384 anndy: s tím tetováním je to taky nějaký divný,ale myslím si,že když otevřela Bonnie tu cestu tak tetování zmizelo…a lovec byl pořád…ale proč to tetování zůstalo tomu Vagounovi(nebo jak se jmenuje?) že by protože on tu cestu neotevřel? taky mi potom nejde do hlavy jak říkal,že zabíjí upíry už hafo dlouho a tetování se mu nedokončilo a najednou samo od sebe se mu dokončilo…to protože ho dokončil Jeremy? ukázalo se všem lovcům?? :)
sa nám nejak vynorila viacej otázok ako odpovedí…
#388 TNotyhele přijde ten popis na 15díl divný jenom mě?? Píšou tam když se Stefan s Elenou a Jeremym vrací zpět do MF…není to divný…když je mrvej? To mi nějak nehraje :) jestli vezou zpátky jeho tělo stejně mi to přijde divně napsaný… Jinak v popisu na 16 díl je mezi hlavní rolí Tyler…což taky nechápu když odešel… (abych byla upřímná to strašný srdceryvný loučení mě nějak nechytlo) Každopádně si myslím,že Katahrine chce lék pro Klause,ale proč by sním utíkala…ví moc dobře,že ho chtějí zničit všichni…nebo,že by byla z jiný pokrevní linie? Potom si myslím,že Damona nakonec zabije Silas :( a na co je Katahrině ten kámen? pokud ho vzala ona?
#389 lenulka73 #390 lenulka73ach jo, zase samý otázky
např. byl Jerr ještě lovec, když neměl tetování? potenciální byl asi už od narození a to prsten fungoval
nebo co bude dělat Kaťuša s lékem, pochybuju, že by si ho vzala a stala se tak zranitelnou, obzvlášť když má tolik nepřátel, no leda by se stala chodícím pytlíkem krve a měla Klause a hybridy jako ochránce. a taky mě zajímá co bude dělat s tím šutrem – toho indiána asi zabila ona. už vidím, jak to bude jediná věc, která Silase zastaví :-)
ale s tím Tylerem to bylo trapný – prostě jen zmizí a žádný srdceryvný „Car uteč se mnou“.
#387 TNoty#381 lenulka73: jsem já to ale trubka :-) Si asi musím pořídit silnější dioptrie :-D