hmm, tak po opakovaném shlédnutí mi přijde, že Katherine neměla tucha, že Jerremy je lovec a proto nezabila Vaughna, ale Jerremyho. A Jerremy je tentokrát podle mě opravdu už mrtvej i přes prsten, a kdyby náhodou ne, tak ho v příštím dílu zabije oživenej Silas.
WOW, WOW, WOW, tak tenhle díl byl pro mě zatím nejlepší ze 4. série a tímhle se podle mě vrátili k tomu jak to fungovalo u předchozích sérií. Seděla jsem u TV jak zhypnotizovaná, a když to skončilo tak jsem si říkala :„cože už“. A napadla mě miliarda otázek a variant jak to bude pokračovat :-D Ať už je tu další díl!!!! Podle mě je Jerremy fakt mrtvej a je to ta trvalá smrt o které Plecka mluvila. Z Katherine jsem byla nadšená, tak ví kdy se má objevit! A upřímně jsem nečekala, že se objeví :-) Ohledně léku, taky překvápko veliké. Opravdu je :-) Katherine člověk? Nemyslím si, spíš ho dá Klausovi. Jak pak ale obejdou lovcovu kletbu?
aspoň to jde dobře zamaskovat, a ne jak Beckham v té nové reklamě na spodky, chudák kaskadér byl jak omalovánky a stejně šlo poznat, že to není originál :-)#371 TNoty:
myslím, že ta můra (Plecka) chce aspoň nějaký team trochu uspokojit, na začátku Steleny, pak Deleny a teď Klaroline. ani by mi nevadilo trochu Berremy (nebo jako má zkratku Bonnie a Jerr) nebo třeba Stebekah :-) a chudák Matt je zase sám – kdo ví, kde je konec April#363 Garia:
Všichni to asi berem tak, že je to myšleno jako že Klaus je hybrid, tak kvůli němu hybridí… Z druhé strany.. nebylo by to prvně, co by na nás Plecka přichystala nějakej chyták ;)
tak pokud prsten nefunguje na dvojnici, tak na lovce asi taky bohužel nee :-(
#380 evice: ale Jeremyho zabil Silas, Katherine ho jen kousla a Silas mu zlomil vaz
#383 evicehmm, tak po opakovaném shlédnutí mi přijde, že Katherine neměla tucha, že Jerremy je lovec a proto nezabila Vaughna, ale Jerremyho. A Jerremy je tentokrát podle mě opravdu už mrtvej i přes prsten, a kdyby náhodou ne, tak ho v příštím dílu zabije oživenej Silas.
#381 lenulka73Teda holky a kluci uz jsem se lekla, ze nam Stefka zapomene pripomenout pouto;-) skoro bych na to zapomela :-P
líbí se mi toto shrnutí na FB na Deleně:
So 4×14 was:
díl jsem ještě neviděla, ale zvědavost zvítězila a tak čtu
jsem ráda, že jsem se trefila a ten očekávaný velký návrat byla Katuška :-) jinak chudák Jerr a jsem ještě víc napnutá
s takovou jim tam žádní herci nezůstanou
WOW, WOW, WOW, tak tenhle díl byl pro mě zatím nejlepší ze 4. série a tímhle se podle mě vrátili k tomu jak to fungovalo u předchozích sérií. Seděla jsem u TV jak zhypnotizovaná, a když to skončilo tak jsem si říkala :„cože už“. A napadla mě miliarda otázek a variant jak to bude pokračovat :-D Ať už je tu další díl!!!! Podle mě je Jerremy fakt mrtvej a je to ta trvalá smrt o které Plecka mluvila. Z Katherine jsem byla nadšená, tak ví kdy se má objevit! A upřímně jsem nečekala, že se objeví :-) Ohledně léku, taky překvápko veliké. Opravdu je :-) Katherine člověk? Nemyslím si, spíš ho dá Klausovi. Jak pak ale obejdou lovcovu kletbu?
ÁÁÁÁÁÁÁÁ.......ty nám zase dávaj :-( ,ale jinak super díl :-)
http://vampire-diaries.4fan.cz/…ystic-falls/#…
pro ty, kteří žerou Klause......
a taky by mohli dohodit někoho šerifce, je tam tak sama chudina. všechny starší postavy pozabíjeli (teda starší vzhledově, ne rokama)#370 TNoty:
aspoň to jde dobře zamaskovat, a ne jak Beckham v té nové reklamě na spodky, chudák kaskadér byl jak omalovánky a stejně šlo poznat, že to není originál :-)#371 TNoty:
#367 anndy: takový pidi tetováníčko :)
#372 anndy#365 anndy: to jo…April a Matt jsou tam do počtu…tak by se k sobě hodili :D
#373 anndy#368 anndy: tuhle fotku jsem hledala, ale nějak se mi nepodařilo
Ian’s ink reads hic et nunc, a Latin phrase that means “here and now.”
#369 lenulka73#362 TNoty:
http://www.google.cz/imgres?…'s%2Btattoo%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=ian+somerhalder's+tattoo&usg=__-ughcXFheImKWsH_YFEBZmrElc4=&docid=eV0ZE-miKbKhXM&hl=cs&sa=X&ei=bQkdUcCXDoeN4ASy_4Bg&ved=0CDYQ9QEwAw&dur=359
doufám, že tohle už bude fungovat
#371 TNotyhttp://www.google.cz/imgres?…'s%2Btattoo%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=ian+somerhalder's+tattoo&usg=__jMDa27Ij-pqjUNPYHKK-38_BQEo=&docid=6vFdEvJaV1QT7M&hl=cs&sa=X&ei=bQkdUcCXDoeN4ASy_4Bg&ved=0CC0Q9QEwAA&dur=559[24504]
myslím, že ta můra (Plecka) chce aspoň nějaký team trochu uspokojit, na začátku Steleny, pak Deleny a teď Klaroline. ani by mi nevadilo trochu Berremy (nebo jako má zkratku Bonnie a Jerr) nebo třeba Stebekah :-) a chudák Matt je zase sám – kdo ví, kde je konec April#363 Garia:
#370 TNoty#362 TNoty: http://www.facebook.com/photo.php?…
Všichni to asi berem tak, že je to myšleno jako že Klaus je hybrid, tak kvůli němu hybridí… Z druhé strany.. nebylo by to prvně, co by na nás Plecka přichystala nějakej chyták ;)
#365 anndy