#2484 deppholl: Sledovanost se tu uvádí v sekci epizody.. a opravdu klesá.. ale né nijak závratně. Proti 1. sérii je to dost velký rozdíl, ale zase v porovnání se 3. tam žádný velký skok není. Byla bych pro aby to ukončili důstojně 5. sérií.
#2462 kllenka: Možná že „Stůj při mně“ bude znamenat i sbližování bratrů…třeba i podle té fotky. Vždy se mi líbilo, že i když na sebe byli sebevíc nas*aní, tak si nakonec vždy pomáhali. ;-)
#2476 anndy: …jj..koukám na to stejně, už ohledně toho názvu-tak snad Elena tím co píšou …bude při Damonovi stát a úmrtí asi bude později…nechci ani domýšlet špatný konec na konci 4×15, neboť by to bylo strašný čekat na další díl bůh ví, jak dlouho-s těma pauzama to už přehání!
vůbec mi nedávají smysl ty synopse – pokud teda Eleně přeskočí z Damonovi smrti, tak proč je v poslední větě, že Damon dělá co může, ale nakonec přijde Elena s vlastním nápadem – už je v tom fakt bordel
Stejně… Jak tak pořád uvažuju… Damonova smrt, by tak nějak všechno vysvětlila a trošku ten děj někam posunula… Jak to tu tak čtu, tak nikdo nepočítá s tím, že by byl nějaký lék (já teda rozhodně ne). A jak pak jinak vyřešit to pouto mezi Damonem a Elenou? Aby ji poslal pryč a ztratil se z děje buď on nebo Elena, je nemyslytelné… S jeho smrtí by pouto zaniklo a konečně by se vidělo, jak skutečné její city byly… Protože už teď je to pouto otravné a leze všem krkem i to, jak i všechny postavy o něm dokola mluví a řeší v každém díle… A jako natahovat to až do konce série by bylo už fakt moc:/ Teda podle mě. Jsem ale zvědavá, jaký na to mají názor scénáristé:D
ono hlavně jde o to, že deníky mají vývoj a čekáme, že to nějak vyústí a čekat 10 let by fakt nešlo, MASH ani Simpsonovi nikam nevedou,je jen díl od dílu, Simpsonovi jsou vlastně taky takoví upíři – zamrzlí v čase :-)#2454 Rozarka74:
A nevíte, proč mají ty pauzy? Byly pauzy i předtím?
#2505 Garia#2486 Garia: Jé…děkuji. Nevšimla jsme si a podívám se jak to s tou sledovaností je. A jsem pro.....důstojný konec pátou sérií by byl skvělý kompromis.
#2484 deppholl: Sledovanost se tu uvádí v sekci epizody.. a opravdu klesá.. ale né nijak závratně. Proti 1. sérii je to dost velký rozdíl, ale zase v porovnání se 3. tam žádný velký skok není. Byla bych pro aby to ukončili důstojně 5. sérií.
#2487 deppholl #2490 evice#2462 kllenka: Možná že „Stůj při mně“ bude znamenat i sbližování bratrů…třeba i podle té fotky. Vždy se mi líbilo, že i když na sebe byli sebevíc nas*aní, tak si nakonec vždy pomáhali. ;-)
Nevíte náhodou někdo, jak a kde by se dalo zjistit, zda TVD opravdu tak klesá sledovanost? Trochu mě s tím prohlášením, že TVD konči vyděsili.....
#2486 Gariajojo…proto jsme vlastně i říkali,že Damon to nebude protože ten se má vrátit…
#2476 anndy: no mě ten popis smysl dává. Podle mě ta smrt nebude jedna, ale 2 a z toho trvalá jen jedna. Mrkni do spoilerů.
ty jejich pauzy…pěkně mě s nima ser** :( kdo to má vydržet?
#2468 anndy: aha :) děkuju…
#2478 kllenka: Pauza bude 3 týdny (2 pátky vynechají), pak jsem někde četla že bude po dalších 3 dílech zase další pauza :-(
#2476 anndy: …jj..koukám na to stejně, už ohledně toho názvu-tak snad Elena tím co píšou …bude při Damonovi stát a úmrtí asi bude později…nechci ani domýšlet špatný konec na konci 4×15, neboť by to bylo strašný čekat na další díl bůh ví, jak dlouho-s těma pauzama to už přehání!
#2479 lenulka73#2476 anndy: Sama jsem z toho jelen… Tohle je ale popis k 15tému dílu a já zas všude čtu, že by měl Damon umřít v 16tém díle… Tak já už fakt nevím:D
vůbec mi nedávají smysl ty synopse – pokud teda Eleně přeskočí z Damonovi smrti, tak proč je v poslední větě, že Damon dělá co může, ale nakonec přijde Elena s vlastním nápadem – už je v tom fakt bordel
#2477 Goodies #2478 kllenka #2482 eviceStejně… Jak tak pořád uvažuju… Damonova smrt, by tak nějak všechno vysvětlila a trošku ten děj někam posunula… Jak to tu tak čtu, tak nikdo nepočítá s tím, že by byl nějaký lék (já teda rozhodně ne). A jak pak jinak vyřešit to pouto mezi Damonem a Elenou? Aby ji poslal pryč a ztratil se z děje buď on nebo Elena, je nemyslytelné… S jeho smrtí by pouto zaniklo a konečně by se vidělo, jak skutečné její city byly… Protože už teď je to pouto otravné a leze všem krkem i to, jak i všechny postavy o něm dokola mluví a řeší v každém díle… A jako natahovat to až do konce série by bylo už fakt moc:/ Teda podle mě. Jsem ale zvědavá, jaký na to mají názor scénáristé:D
po přečtení spoilerů je mi nějak ousko, takže něco na zlepšení nálady – úsměv zaručen
http://www.facebook.com/photo.php?…
#2472 Goodies: Raději to dávám tam, každý to nechce vidět dopředu :-)
Kukněte na promo fotku, co někdo přidal do spoilerů!!!
#2473 lenulka73jen pro Deleny:
http://www.facebook.com/photo.php?…
#2465 evice: Už kvůli tomu názvu „Stefanovy deníky“ bych to nečetla:D:D:D
ono hlavně jde o to, že deníky mají vývoj a čekáme, že to nějak vyústí a čekat 10 let by fakt nešlo, MASH ani Simpsonovi nikam nevedou,je jen díl od dílu, Simpsonovi jsou vlastně taky takoví upíři – zamrzlí v čase :-)#2454 Rozarka74: