#2458 TNoty: Knížky s názvem „upíří deníky“ tvoří předlohu pro seriál a je jich zatím 13 dílů, ale možná to není konečné číslo. Já četla všechny knížky kromě 13 dílu. Rozhodně si je nekupuj, za ty peníze to nestojí! Pro lidi nad 15 let to není dobrá četba. Až na pár dílů co se dají číst :-) Lepší je si to půjčit z knihovny. Knížky s názvem „Stefanovy deníky“ vysvětlují minulost Stefana a Damona v čase mezi tím kdy se stali upíry a kdy potkali Elenu. Tyhle knížky navazují na seriál, proto je i na obalu Ian, Nina a Paul. Ale taky bych si to nekoupila, je to vcelku o ničem, a vyznívá z toho že Stefan je světec :-(
#2462 kllenka: :) jak jsem četla že Elena vyplne tu lidskost když umře Damon tak mě to přesvědčilo o tom,že Elena a Damon budou na konci spolu…už jen proto,že to tak Plecka natahuje…takže děj se co děj pořád budu optimista :) )
#2460 TNoty: jj…uvidíš. jinak k epizodě 4×15…pokud se jmenuje ..stůj při mě…chápu to tak, že Elena by měla stát při Damonovi…nechám se překvapit, či nasr..... uvidím
#2459 kllenka: a který si četla?? já si koupím asi ty deníky probuzení…néé Stefanovi…hele za tu knížky chtějí asi 150kč maximálně…takže mě to nezrujnuje :D i když to bude blbost… :) věřím,že to bude takový čtení co jde samo :)
#2458 TNoty: tak já ke knížkám…četla, že by měl skončit D a E spolu, ale pak chtěli pokračování aby to tak nebylo…a pokračování prý psal někdo jiný.....takže do knížek se nehrnu…četla jsem něco na netu…a přišlo mi to ujetý, nedalo se to číst(osobně můj názor)
akorát koukám na ty knížky…a ono jich je víc? jsou upíří deníky-Stefanovi deníky…a na obale je fotka Paula,Niny a Iana…a potom jsou jen upíří deníky probuzení…co jste četli vy??
Osobně si myslím, že žádný lék není, že je to jen habaďůra aby byl osvoboený Silas, pokud tedy existuje a není za tím ještě něco jiného
A k těm seriálům – Simpsonovi jsou dobrý pořád, MASH dělali 10 let a byl taky dobrý, ikdy na konci byl samozřejmě jiný – ale pořád dobrý!!. Dovede si představit 10 let s Upíříma deníkama?? :-)
#2448 Rozarka74: …no mě spíš napadlo…Ian-režisér, pokud nám J.P. zkazí fázi D a E, mohl by nám něco šoupnout Ian s Ninou, asi by se fanoušci složili na pěkný konec :o) a J.P. by si tu její ságu mohla strčit někam… :o)
#2446 TNoty: No ja taky nemyslela, ze zlomeni vazu Damona ovlivni serii, spis jestli to nevypustitli jen tak, kvuli fanouskum. Jestli neudelali z komara velblouda.
#2447 Rozarka74: tak nějak to také cítím.....docela jsem zklamaná…a myslím,že ani další díl nic nepřinese.....možná ta 4×15, pokud bude vůbec stát za to.....a pak pokud bude dobrá, máme pauzu......takže…ufffffff
kámoš, míněno Rick#2451 TNoty:
#2480 TNotyNapodobne :-)#2462 kllenka:
To by mohlo byt zajimave :-) #2464 Rozarka74:
#2458 TNoty: Knížky s názvem „upíří deníky“ tvoří předlohu pro seriál a je jich zatím 13 dílů, ale možná to není konečné číslo. Já četla všechny knížky kromě 13 dílu. Rozhodně si je nekupuj, za ty peníze to nestojí! Pro lidi nad 15 let to není dobrá četba. Až na pár dílů co se dají číst :-) Lepší je si to půjčit z knihovny. Knížky s názvem „Stefanovy deníky“ vysvětlují minulost Stefana a Damona v čase mezi tím kdy se stali upíry a kdy potkali Elenu. Tyhle knížky navazují na seriál, proto je i na obalu Ian, Nina a Paul. Ale taky bych si to nekoupila, je to vcelku o ničem, a vyznívá z toho že Stefan je světec :-(
#2470 GoodiesTak na Elenu s vypnutou lidskostí se těším :-D.
#2466 pussycat#2462 kllenka: :) jak jsem četla že Elena vyplne tu lidskost když umře Damon tak mě to přesvědčilo o tom,že Elena a Damon budou na konci spolu…už jen proto,že to tak Plecka natahuje…takže děj se co děj pořád budu optimista :) )
#2460 TNoty: jj…uvidíš. jinak k epizodě 4×15…pokud se jmenuje ..stůj při mě…chápu to tak, že Elena by měla stát při Damonovi…nechám se překvapit, či nasr..... uvidím
#2463 TNoty #2467 pussycat #2485 depphollStáhla jsem si knížky do mobilu, ale nechtěla jsem si kazit filmové deníky těmi psanými, když mají jiný děj… Ale asi si je teď budu muset přečíst.
#2459 kllenka: a který si četla?? já si koupím asi ty deníky probuzení…néé Stefanovi…hele za tu knížky chtějí asi 150kč maximálně…takže mě to nezrujnuje :D i když to bude blbost… :) věřím,že to bude takový čtení co jde samo :)
#2462 kllenka#2458 TNoty: tak já ke knížkám…četla, že by měl skončit D a E spolu, ale pak chtěli pokračování aby to tak nebylo…a pokračování prý psal někdo jiný.....takže do knížek se nehrnu…četla jsem něco na netu…a přišlo mi to ujetý, nedalo se to číst(osobně můj názor)
#2460 TNotyakorát koukám na ty knížky…a ono jich je víc? jsou upíří deníky-Stefanovi deníky…a na obale je fotka Paula,Niny a Iana…a potom jsou jen upíří deníky probuzení…co jste četli vy??
#2459 kllenka #2465 evicetaky si myslím,že žádný lék nebude :)
tedy…jakmile je tam zamotaná láska a tak dlouho na to kvůli tomu koukám…narovinu, nemůžu se dočkat konce… :o)
#2454 Rozarka74: neumím…čekám na dobrý konec, jak na smilování boží :o)
Osobně si myslím, že žádný lék není, že je to jen habaďůra aby byl osvoboený Silas, pokud tedy existuje a není za tím ještě něco jiného
A k těm seriálům – Simpsonovi jsou dobrý pořád, MASH dělali 10 let a byl taky dobrý, ikdy na konci byl samozřejmě jiný – ale pořád dobrý!!. Dovede si představit 10 let s Upíříma deníkama?? :-)
#2455 kllenka #2469 anndy#2452 kllenka: :-D :-D
#2448 Rozarka74: …no mě spíš napadlo…Ian-režisér, pokud nám J.P. zkazí fázi D a E, mohl by nám něco šoupnout Ian s Ninou, asi by se fanoušci složili na pěkný konec :o) a J.P. by si tu její ságu mohla strčit někam… :o)
#2453 Rozarka74#2445 anndy: hezký :) ale co znamená buddy? :D
#2468 anndy#2446 TNoty: No ja taky nemyslela, ze zlomeni vazu Damona ovlivni serii, spis jestli to nevypustitli jen tak, kvuli fanouskum. Jestli neudelali z komara velblouda.
#2447 Rozarka74: tak nějak to také cítím.....docela jsem zklamaná…a myslím,že ani další díl nic nepřinese.....možná ta 4×15, pokud bude vůbec stát za to.....a pak pokud bude dobrá, máme pauzu......takže…ufffffff