Ehm, napadlo mě, že by bylo nejlepší, kdyby udělali nějakou hru jako The Sims, akorát že ve stylu Upířích deníků a se všemi postavami. To by se mi asi líbilo nejvíc. Každý bysme si mohli udělat svojí hru, natočit to přesně jako si svoje hry natáčí Minecrafáci a pak si to dávat na Youtube :-D
Mimochodem našla jsem na českém trhu aspoň solečenskou hru Upíří deníky. Je zoufalé, že tady v ČR žádná mediální podpora Upířích deníků není, už to tu někdo taky psal…
#2444 Goodies: No, já scénáristům hodně odpouštěla, ale asi to bylo tím, že jsem ten seriál viděla spíš jako film, takže spoustu věcí jsem až do toho vánočního dílu 4 série řešit nemusela nebo jsem si je domyslela. Ale teď, když vidím jeden díl za týden… to se nedá. Asi Deníky opustím a zkouknu je pak až najednou. :-/
Ale mám pocit, že někde ztratili scénář nebo to píše úplně někdo jiný. Čekala bych víc scén Damona s Elenou, víc jiskření mezi Stefanem a Rebekou, Klaus a Caroline tam byli tentokrát jen asi proto, aby nějak zaplnili čas nebo to byla příprava na drama v dalším díle? Asi jsem byla natěšená z minulého dílu, tak doufám, že ten další díl bude stát za to.
Možná bysme si mohly natočit vlastní série?? Když nám pořád píší Sorry, this content is not available in your location :-D:-D.
#2438 Rozarka74: tak to bývá u každýho seriálu…čím víc serií tím to potom stojí víc za prd… Jinak nemyslím si,že ta velká smrt co ovlivní celej seriál bylo tohle zlomení vazu Damona :D ten bude za půl hoďky zase ok :)
#2442 Rozarka74: Hm, nevím, pro mě je Damon pořád Damon. Buď je sarkastický nebo takhle krutě upřímný a „nepříčetný“, takže pro mě normálka.
Ale díl mě taky nenadchnul, myslím, že teď to bude trošku nuda, než zjistí něco víc o tom léku, nebo o tom, že žádný lék není…
A jinak, takové drobnosti neřeším, protože tam jsou větší věci, co nesedí a co mě ruší než to, že z toho ohně, nevznikl požár:D Jak už tu někdo zmiňoval, na začátku v té chatce u jezera Shane vykládal ten příběh o Silasovi jinak než v tomhle díle… To, jak na férovku zabili Kola a přitom celou trojku řešili, že vlastně neví, kdo stvořil jejich linii, to taky do dneška nechápu…
Taky mě absolutně otravovala scéna s Caroline a Klausem. I z toho důvodu, že už ji jednou zachraňoval, když ji kvůli němu pokousal Tyler, takže pro mě trapná „recyklace“. Už tehdy ji nemohl nechat umřít, za mě teda žádné napětí. Po druhém shlédnutí, jsem scény s nimi přetáčela:D
tak si stahuju písničky z deníků a překlady k tomu, a když si vybavím ty scény, tak ty slova k tomu většinou krásně sedí, někdo si dal asi záležet, škoda že se plecka nepoučí. nikdy jsem nepátrala po tom jak vypadá, až omylem na youtube, no to je teda pecka ta Plecka :-D
#2439 Goodies: Já nevím, možná je to tou situací ve které je, ale čekala bych, že mu ještě trocha vtipu zbyde, i když se situace nevyvíjí v jeho prospěch. Chybí mi to, jeho ironické poznámky, čekalal bych že Rebce něco vtipného odpoví na její poznámku o tom jeho hezkém zadku. Jako kdyby ztratil jiskru.
A jedna dost nelogická scéna, která v tomhle díle absolutně nemusela být – proč si u ohně povídají rebeka a Stefan o tom, proč si chtějí vzít ten lék, když se už o tom dřív bavili??? Tohle tam vůbec nemuseli dávat a mohli dát místo ní něco lepšího :-D . Jo a dělat v lese cestičku k někomu z ohně- to je pěkná ptákovina, doufám, že to nikdo nehodlá zkoušet. Čekala jsem, že se aspoň rozšíří plameny, ale nic… tohle mi přišlo jako naprosto zbytečná pakárna, která navíc končila bez těch plamenů vynořením se Bonnie z temného lesa. Tenhle díl mi přijde horší než minulý a celkově mě zklamal, na to jakej jsem fanda Deníků. :-/
#2438 Rozarka74: Ježiš marjááá tím že mu zlomil vaz ho fakt strašně zabil no :D:D:D J nevím no, já bych v zimních hadrech těhotnou ženskou nepoznala :)
#2437 Goodies: Jj, ten vaz. Jinak je ale Damon divný a jiný než dřív. #2436 kofinka: Taky jsem si všimla že je Rebeka kulatější, ale bříška jsem si nevšimla. Elena má zase občas silnější nohy, tak to může být přirozený nárůst hmoty :-D
Čekala jsem, že tenhle díl bude víc dramatický, nějak mě to zklamalo. Přijde mi, že Deníky už nejsou co bývaly.
#2435 Rozarka74: Ty si myslíš, že to jak ten lovec Damonovi zlomil vaz, že to jako měla být ta smrt, jo?:D:D:D To má teprve nastat někdy v patnáctém nebo 16tém díle. Ale není vůbec jisté, že to bude Damon…
No, tak Damon opravdu umřel, jak slibovali, akorát že naštěstí jen na chvilku. . Oni vždycky něco vypustí, jenže lidi si to vyloží jinak, než jak to nakonec dopadne. A taky si myslím, že Shane je navedený do Silase a žádné vracení mrtvých nebude. Jen mi ještě chybí těch posledních 12 obětí (pokud to nesou ti lidé, vykrvácení na ostrově). Kde najednou Shane těch 12 mrtvých vezme? A doufám, že deníky neskončí už 4 sérií.
#2431 TNoty: No to snad ne! I když trochu logiky by to přece jenom mělo…podle mě ten Silas nebude slabý kafe(což bylo jasný už od začátku).......A možná je to dobrá příležitost jak nějak ukončit deníky s dramatickým koncem..=)
Ať to bude cokoliv, jen se bojím, ať se deníky nezvrhnou úplně v něco jiného, než jsme do teď zvyklí… Tak jak to bylo od jedničky do trojky, to bylo super. Každá série gradovala a pokaždé, když něco odhalili, tak jsem si říkala, týýý jo, dobrý. Všechno krásně navazovalo a vždycky to dávalo smysl, i s ohledem na předchozí série… Obdivovala jsem, jak je to super vymyšlené a jak to všechno dává smysl. A musím se přiznat, že v téhle sérii v tom mám docela maglajz, a nejsem si teda vůbec jistá, jestli to všechno chápu…:/
Ehm, napadlo mě, že by bylo nejlepší, kdyby udělali nějakou hru jako The Sims, akorát že ve stylu Upířích deníků a se všemi postavami. To by se mi asi líbilo nejvíc. Každý bysme si mohli udělat svojí hru, natočit to přesně jako si svoje hry natáčí Minecrafáci a pak si to dávat na Youtube :-D
Mimochodem našla jsem na českém trhu aspoň solečenskou hru Upíří deníky. Je zoufalé, že tady v ČR žádná mediální podpora Upířích deníků není, už to tu někdo taky psal…
#2452 kllenka#2444 Goodies: No, já scénáristům hodně odpouštěla, ale asi to bylo tím, že jsem ten seriál viděla spíš jako film, takže spoustu věcí jsem až do toho vánočního dílu 4 série řešit nemusela nebo jsem si je domyslela. Ale teď, když vidím jeden díl za týden… to se nedá. Asi Deníky opustím a zkouknu je pak až najednou. :-/
Ale mám pocit, že někde ztratili scénář nebo to píše úplně někdo jiný. Čekala bych víc scén Damona s Elenou, víc jiskření mezi Stefanem a Rebekou, Klaus a Caroline tam byli tentokrát jen asi proto, aby nějak zaplnili čas nebo to byla příprava na drama v dalším díle? Asi jsem byla natěšená z minulého dílu, tak doufám, že ten další díl bude stát za to.
Možná bysme si mohly natočit vlastní série?? Když nám pořád píší Sorry, this content is not available in your location :-D :-D.
#2449 kllenka#2438 Rozarka74: tak to bývá u každýho seriálu…čím víc serií tím to potom stojí víc za prd… Jinak nemyslím si,že ta velká smrt co ovlivní celej seriál bylo tohle zlomení vazu Damona :D ten bude za půl hoďky zase ok :)
#2450 Rozarka74http://www.facebook.com/photo.php?…
:-D
#2451 TNoty#2442 Rozarka74: Hm, nevím, pro mě je Damon pořád Damon. Buď je sarkastický nebo takhle krutě upřímný a „nepříčetný“, takže pro mě normálka.
Ale díl mě taky nenadchnul, myslím, že teď to bude trošku nuda, než zjistí něco víc o tom léku, nebo o tom, že žádný lék není…
A jinak, takové drobnosti neřeším, protože tam jsou větší věci, co nesedí a co mě ruší než to, že z toho ohně, nevznikl požár:D Jak už tu někdo zmiňoval, na začátku v té chatce u jezera Shane vykládal ten příběh o Silasovi jinak než v tomhle díle… To, jak na férovku zabili Kola a přitom celou trojku řešili, že vlastně neví, kdo stvořil jejich linii, to taky do dneška nechápu…
Taky mě absolutně otravovala scéna s Caroline a Klausem. I z toho důvodu, že už ji jednou zachraňoval, když ji kvůli němu pokousal Tyler, takže pro mě trapná „recyklace“. Už tehdy ji nemohl nechat umřít, za mě teda žádné napětí. Po druhém shlédnutí, jsem scény s nimi přetáčela:D
#2447 Rozarka74tak si stahuju písničky z deníků a překlady k tomu, a když si vybavím ty scény, tak ty slova k tomu většinou krásně sedí, někdo si dal asi záležet, škoda že se plecka nepoučí. nikdy jsem nepátrala po tom jak vypadá, až omylem na youtube, no to je teda pecka ta Plecka :-D
#2439 Goodies: Já nevím, možná je to tou situací ve které je, ale čekala bych, že mu ještě trocha vtipu zbyde, i když se situace nevyvíjí v jeho prospěch. Chybí mi to, jeho ironické poznámky, čekalal bych že Rebce něco vtipného odpoví na její poznámku o tom jeho hezkém zadku. Jako kdyby ztratil jiskru.
A jedna dost nelogická scéna, která v tomhle díle absolutně nemusela být – proč si u ohně povídají rebeka a Stefan o tom, proč si chtějí vzít ten lék, když se už o tom dřív bavili??? Tohle tam vůbec nemuseli dávat a mohli dát místo ní něco lepšího :-D . Jo a dělat v lese cestičku k někomu z ohně- to je pěkná ptákovina, doufám, že to nikdo nehodlá zkoušet. Čekala jsem, že se aspoň rozšíří plameny, ale nic… tohle mi přišlo jako naprosto zbytečná pakárna, která navíc končila bez těch plamenů vynořením se Bonnie z temného lesa. Tenhle díl mi přijde horší než minulý a celkově mě zklamal, na to jakej jsem fanda Deníků. :-/
#2444 GoodiesTeda aspon ne v počátečním těhotenství;)
#2438 Rozarka74: Ježiš marjááá tím že mu zlomil vaz ho fakt strašně zabil no :D :D :D J nevím no, já bych v zimních hadrech těhotnou ženskou nepoznala :)
#2438 Rozarka74: A v čem je jiný? A divný? To mě zajímá:)
#2442 Rozarka74#2437 Goodies: Jj, ten vaz. Jinak je ale Damon divný a jiný než dřív. #2436 kofinka: Taky jsem si všimla že je Rebeka kulatější, ale bříška jsem si nevšimla. Elena má zase občas silnější nohy, tak to může být přirozený nárůst hmoty :-D
Čekala jsem, že tenhle díl bude víc dramatický, nějak mě to zklamalo. Přijde mi, že Deníky už nejsou co bývaly.
#2439 Goodies #2440 Gaga #2446 TNoty#2435 Rozarka74: Ty si myslíš, že to jak ten lovec Damonovi zlomil vaz, že to jako měla být ta smrt, jo?:D:D:D To má teprve nastat někdy v patnáctém nebo 16tém díle. Ale není vůbec jisté, že to bude Damon…
#2438 Rozarka74Je představitelka Rebeky těhotná ? Už v minulém díle jsem si všimla že je nějaká kulatější a ve 13. dílu mám bříško.
#2438 Rozarka74No, tak Damon opravdu umřel, jak slibovali, akorát že naštěstí jen na chvilku. . Oni vždycky něco vypustí, jenže lidi si to vyloží jinak, než jak to nakonec dopadne. A taky si myslím, že Shane je navedený do Silase a žádné vracení mrtvých nebude. Jen mi ještě chybí těch posledních 12 obětí (pokud to nesou ti lidé, vykrvácení na ostrově). Kde najednou Shane těch 12 mrtvých vezme? A doufám, že deníky neskončí už 4 sérií.
#2437 GoodiesTak jsem konečně shlídla třináctý díl… to ho nemohli udělat rovnou dvakrát tak dlouhý?? :-D
#2431 TNoty: No to snad ne! I když trochu logiky by to přece jenom mělo…podle mě ten Silas nebude slabý kafe(což bylo jasný už od začátku).......A možná je to dobrá příležitost jak nějak ukončit deníky s dramatickým koncem..=)
mě by zajímalo jak bude ten Silas vypadat :)
#2430 Goodies: fakt? že by deníky skončili 4 sérií??
#2433 Klaroline!!=)Tak jsem před chvílí četla na fb, že kolují na twitteru statusy „TVD is being canceled“, prý kvůli sledovanosti…
#2431 TNotyAť to bude cokoliv, jen se bojím, ať se deníky nezvrhnou úplně v něco jiného, než jsme do teď zvyklí… Tak jak to bylo od jedničky do trojky, to bylo super. Každá série gradovala a pokaždé, když něco odhalili, tak jsem si říkala, týýý jo, dobrý. Všechno krásně navazovalo a vždycky to dávalo smysl, i s ohledem na předchozí série… Obdivovala jsem, jak je to super vymyšlené a jak to všechno dává smysl. A musím se přiznat, že v téhle sérii v tom mám docela maglajz, a nejsem si teda vůbec jistá, jestli to všechno chápu…:/