#2427 anndy: Myslím že v závěru by se něco podobného objevit mohlo-nebo spíš musí. Pochybuju že by celá tahle honba za lékem a probuzení Silase ( na kterého se neuvěřitelné těším, hlavně jestli se setká s Klausem) skončila jen tak- Rebekah,Stefan a Elena se vyléčí a možná ještě někdo jiný a všichni se vrátí domů s tím že někde na světě pobíhá nejmocnější šílenec na světe kterej je nesmrtelenej a má prej přivodit zemi zkázu.Docela bych chápala kdyby tohle měla být poslední serie, to by klidně mohlo všechno skončit tím, že Silas všechny zabije a konec.=D Mám takový podezření že si tvůrci začali s něčím moc velkým…a že může třeba konec 4.serie naprosto změnit deníky-o co fakt nestojim.........takže mi každá možná nová spekulace dodává trochu naděje že to všechno nakonec neskončí zas tak tragicky- nebo že by jo??=D
tak mě napadá další spekulace, takže ti, co je nesnáší, prosím nečíst
nakonec bude Shane jen oběť, ducha jeho ženy a všech ostatních, které viděli ti horníci, vytvořil Silas, aby mu pomohli dostat se ven a vykonat pomstu na potomkách té indiánky – čarodějnice, která ho uvěznila, tzn. i Jerra – a máme tu nové monstrum novou oběť a novou velkou záchrannou akci ve finálním díle :-D
jojo, na to že umírala už po několikátý to moc prožívala, navíc musela vědět, že jich Klaus zachrání :-) na to její OMG jsem nejvíc alergická po tom, jak pak řekla stefanovi o tom poutu. a taky si mi vybavuje Elijah, jak říkal Eleně tuhle zkratku#2422 Goodies:
#2418 deppholl: Myslím, že tam není podstatné, kdo je oběť… Spíš, jak řekla ta jeho žena, má přimět někoho, kdo to udělá za něj… S tím pastorem měl štěstí, že věřil, že uvidí svou ženu, no a když se Klaus dozvěděl, že se od něj hybridi odpoutali, bylo jasné, že je zmasakruje sám. Shane potřeboval jakékoliv oběti, ale aby si nemusel ušpinit ruce.
#2413 deppholl: sice asi Delena jen tak nebude…myslím nějaká pěkná scéna,ale líbilo se mi u Damona,že řekl pravdu…tak jak to cítí a byl upřímnej jako je v každý situaci…
Ahá! Dokončený.....díky, je to logický :D . Trochu se bojím toho třetího masakru…první byli lidé,… druhý byli hybridi.....že by třetí museli být upíři?
#2416 BruceCrain: tak já ani na chvilku nezapochybovala, že ji Klaus zachrání…žádné překvápko se nekonalo a co se tam semlelo, nijak neuchvátilo-jelikož ta zápletka byla dosti průhledná a předvídatelná…pro mě nuda.
Vidího, až když je dokončený =)) A jelikož to byl jeden z Pětice, tak ho má hotový už nějakej ten pátek. Neni to tam sice nikde řečený, ale je to logický =))
Každopádně dnešním dílem jsem neuvěřitelně nadšenej. Dostává to přesně nádech, kterej jsem si představoval už od začátku. Konečně byla na scéně Car, ikdyž polomrtvá. Upřímně ten krok Klause nechápu, když od začátku bylo jasný, že jí nemůže nechat umřít. Ikdyž na chvilku jsem zapochyboval, ale jakmile řekla, že v něm vidí lidskou stránku, tak jsem se uklidnil =D
Btw. máme sice slíbenej 3. masakr, ale něco mi říká, že Shane se chce snad nechat zabít a on bude tou poslední obětí…mam v tom čurbes..
#2411 Goodies: jestli se to bude ubírat takovýmto směrem, tak deneny odpadnou- zatleskám vyšinuté J.P. a doufám, že jí televize utne ty blbosti dál psát, vzhledem k tomu že opadne sledovanost. No a Steleny si tu v klidu mohou vzdychat nad velkou hlavou.....
Tak s posledním dílem jsem fakt spokojená! Má to šťávu, děj…jsem zvědavá co se dál stane. Neumím to ani jen odhadnout. Damonovi tleskám.....i když to znamená že máme asi po romantice. Ale uniklo mi něco…nebo ještě někdo neví, proč najednou všichni vidí tetování lovců? I Damon ho viděl než ho ten lovec sejmul…
#2411 Goodies: to s tebou souhlasím…myslím,že by to bylo vůči Damonovi vážně neohleduplné kdyby ukončili pouto a necítila by k němu už nic :( mě osobně by to fakt zničilo :( …taky je mi ho líto!!! To si myslím,že by bylo i dost přehnaný…
Stejně je mi Damona líto… Když už se chudák po 150 letech zamiloval, tak do holky, která byla s jeho bratrem a on věčně jen poslouchal – Vždycky to bude Stefan… Pak když už si myslel, že by ho mohla milovat takového, jaký je, tak přišlo to pouto… Určitě si myslí, že pro ni není dobrý a že si nezaslouží s ní být:( Nechci, ať je zase sám. A pokud se Elena opravdu opět zamiluje do Stefana, tak je to už vůči Damonovi fakt kruté… Tohle už mu zlomí srdce nadobro:(
máš pravdu, na následky nikdo nemyslí, ani ti největší moralisti, najednou je jim jedno, že je potřeba oběť, nebo spíš hooodně obětí „nevinných lidí“.
možná že 1. masakr dá přístup k té magii, 2. do – nevím kam a až ten 3. přímo k Silasovi. Je sice pěkný, že chce Shane svou manželku a syna, ale že se nebojí, že mu pak nějaká oživlá oběť rozbije hubu – teda pokud budou pořád držet Damona na uzdě, ten by to udělal už dávno :-D#2405 VeVevE:
…nevím jak vy, ale já jsem z těchto dílů nějak rozčarovaná, líbilo se mi jak se zachoval Damon…před Klausem také smekám…ale vše ostatní postrádá šťávu, zanícení…nějak nevím zda se na další díl těším, nebo ne…díly mi přijdou vlažný…tak snad mě to znovu chytne ve 4×15, jak se všude zmiňuje-velký obrat.....na ten obrat jsem zvědavá, snad to pro mě neskončí u bodu mrazu.Jen mě docela mrzí, že to zanícení pro deníky, které jsem měla, nějak opadá. :o(
#2427 anndy: Myslím že v závěru by se něco podobného objevit mohlo-nebo spíš musí. Pochybuju že by celá tahle honba za lékem a probuzení Silase ( na kterého se neuvěřitelné těším, hlavně jestli se setká s Klausem) skončila jen tak- Rebekah,Stefan a Elena se vyléčí a možná ještě někdo jiný a všichni se vrátí domů s tím že někde na světě pobíhá nejmocnější šílenec na světe kterej je nesmrtelenej a má prej přivodit zemi zkázu.Docela bych chápala kdyby tohle měla být poslední serie, to by klidně mohlo všechno skončit tím, že Silas všechny zabije a konec.=D Mám takový podezření že si tvůrci začali s něčím moc velkým…a že může třeba konec 4.serie naprosto změnit deníky-o co fakt nestojim.........takže mi každá možná nová spekulace dodává trochu naděje že to všechno nakonec neskončí zas tak tragicky- nebo že by jo??=D
tak mě napadá další spekulace, takže ti, co je nesnáší, prosím nečíst
nakonec bude Shane jen oběť, ducha jeho ženy a všech ostatních, které viděli ti horníci, vytvořil Silas, aby mu pomohli dostat se ven a vykonat pomstu na potomkách té indiánky – čarodějnice, která ho uvěznila, tzn. i Jerra – a máme tu nové monstrum novou oběť a novou velkou záchrannou akci ve finálním díle :-D
#2428 Klaroline!!=)#2425 TNoty: Jo, jak pipka, tak desetkrát za sebou:/
#2422 Goodies: :D:D to ani nevim,ze rika OMG :D
#2426 Goodiesjojo, na to že umírala už po několikátý to moc prožívala, navíc musela vědět, že jich Klaus zachrání :-) na to její OMG jsem nejvíc alergická po tom, jak pak řekla stefanovi o tom poutu. a taky si mi vybavuje Elijah, jak říkal Eleně tuhle zkratku#2422 Goodies:
#2422 Goodies: Haháááá…ano měla jsem stejné pocity :D
#2420 TNoty: Bože, při jejím pátém OMG jsem si řekla – zdechni už! :D
#2423 deppholl #2424 anndy #2425 TNoty#2418 deppholl: Myslím, že tam není podstatné, kdo je oběť… Spíš, jak řekla ta jeho žena, má přimět někoho, kdo to udělá za něj… S tím pastorem měl štěstí, že věřil, že uvidí svou ženu, no a když se Klaus dozvěděl, že se od něj hybridi odpoutali, bylo jasné, že je zmasakruje sám. Shane potřeboval jakékoliv oběti, ale aby si nemusel ušpinit ruce.
#2416 BruceCrain: je jasný,že si uspokojenej když si měl citovku Caroline a Klause :)
#2422 Goodies#2413 deppholl: sice asi Delena jen tak nebude…myslím nějaká pěkná scéna,ale líbilo se mi u Damona,že řekl pravdu…tak jak to cítí a byl upřímnej jako je v každý situaci…
Ahá! Dokončený.....díky, je to logický :D . Trochu se bojím toho třetího masakru…první byli lidé,… druhý byli hybridi.....že by třetí museli být upíři?
#2421 Goodies#2416 BruceCrain: tak já ani na chvilku nezapochybovala, že ji Klaus zachrání…žádné překvápko se nekonalo a co se tam semlelo, nijak neuchvátilo-jelikož ta zápletka byla dosti průhledná a předvídatelná…pro mě nuda.
Vidího, až když je dokončený =)) A jelikož to byl jeden z Pětice, tak ho má hotový už nějakej ten pátek. Neni to tam sice nikde řečený, ale je to logický =))
Každopádně dnešním dílem jsem neuvěřitelně nadšenej. Dostává to přesně nádech, kterej jsem si představoval už od začátku. Konečně byla na scéně Car, ikdyž polomrtvá. Upřímně ten krok Klause nechápu, když od začátku bylo jasný, že jí nemůže nechat umřít. Ikdyž na chvilku jsem zapochyboval, ale jakmile řekla, že v něm vidí lidskou stránku, tak jsem se uklidnil =D
Btw. máme sice slíbenej 3. masakr, ale něco mi říká, že Shane se chce snad nechat zabít a on bude tou poslední obětí…mam v tom čurbes..
Každopádně natěšenost na další díl jak nikdy =))
#2417 kllenka #2420 TNoty#2411 Goodies: jestli se to bude ubírat takovýmto směrem, tak deneny odpadnou- zatleskám vyšinuté J.P. a doufám, že jí televize utne ty blbosti dál psát, vzhledem k tomu že opadne sledovanost. No a Steleny si tu v klidu mohou vzdychat nad velkou hlavou.....
#2413 deppholl: To by mě taky zajimalo, nebylo to ta vůbec uvedený :/
Tak s posledním dílem jsem fakt spokojená! Má to šťávu, děj…jsem zvědavá co se dál stane. Neumím to ani jen odhadnout. Damonovi tleskám.....i když to znamená že máme asi po romantice. Ale uniklo mi něco…nebo ještě někdo neví, proč najednou všichni vidí tetování lovců? I Damon ho viděl než ho ten lovec sejmul…
#2414 Gaga #2419 TNoty#2411 Goodies: to s tebou souhlasím…myslím,že by to bylo vůči Damonovi vážně neohleduplné kdyby ukončili pouto a necítila by k němu už nic :( mě osobně by to fakt zničilo :( …taky je mi ho líto!!! To si myslím,že by bylo i dost přehnaný…
Stejně je mi Damona líto… Když už se chudák po 150 letech zamiloval, tak do holky, která byla s jeho bratrem a on věčně jen poslouchal – Vždycky to bude Stefan… Pak když už si myslel, že by ho mohla milovat takového, jaký je, tak přišlo to pouto… Určitě si myslí, že pro ni není dobrý a že si nezaslouží s ní být:( Nechci, ať je zase sám. A pokud se Elena opravdu opět zamiluje do Stefana, tak je to už vůči Damonovi fakt kruté… Tohle už mu zlomí srdce nadobro:(
#2412 TNoty #2415 kllenkamáš pravdu, na následky nikdo nemyslí, ani ti největší moralisti, najednou je jim jedno, že je potřeba oběť, nebo spíš hooodně obětí „nevinných lidí“.
možná že 1. masakr dá přístup k té magii, 2. do – nevím kam a až ten 3. přímo k Silasovi. Je sice pěkný, že chce Shane svou manželku a syna, ale že se nebojí, že mu pak nějaká oživlá oběť rozbije hubu – teda pokud budou pořád držet Damona na uzdě, ten by to udělal už dávno :-D#2405 VeVevE:
…nevím jak vy, ale já jsem z těchto dílů nějak rozčarovaná, líbilo se mi jak se zachoval Damon…před Klausem také smekám…ale vše ostatní postrádá šťávu, zanícení…nějak nevím zda se na další díl těším, nebo ne…díly mi přijdou vlažný…tak snad mě to znovu chytne ve 4×15, jak se všude zmiňuje-velký obrat.....na ten obrat jsem zvědavá, snad to pro mě neskončí u bodu mrazu.Jen mě docela mrzí, že to zanícení pro deníky, které jsem měla, nějak opadá. :o(