#2406 hali13: souhlasím,už jsem tu psala že snad jediný kdo tam používá mozek je Damon. A s tím lékem, také pravda…je to.blbost , doufám že neexistuje…jinak to je pěkně pošahaný…
Tak tenhle díl byl celkem nuda čekal jsem víc poslední dobou když se podívám na promo a potom kouknu na celí díl tak jsem jen zklamaný v promu to vypadá na zajímavý díl ale nakonec je z toho 40 minutová nuda! Mám TVD rád ale předešlé série byli lepší hlavně děj v předchozích sériích byl lepší! To jak se ve 4 sérii řeší Silas a lék mi přijde nudný já se jen modlím aby žádný lék nebyl.Co by to potom mělo za význam být upír když by existoval lék to by se mohli libovolně měnit na upíra a potom zas na člověka do nekonečna prostě blbost. Zpět k dílu všichni se tam chovají naivně a básní o tom jak si vezmou lék a kde si cosi prostě nuda jediný Damon používá mozek a ví že za vším je nějaký podraz začínám si říkat jestli má zapotřebí tahat se z takovýma amatérama .
Dobrej díl. :) Po dlouhé době jsem měla pocit, že jsou věci zase konečně ve starých kolejí, už se neřeší jen vztahy mezi Damonem a Elenou a zrazeným Stefanem. Ikdyž spousta částí bylo nudných a jediná část, kde mě fakt zajímalo, co se stane, byla ta s Klausem a Caroline. Ikdyž pochopitelně nevěřila jsem, že by jí nechal umířt, ačkoliv pár procent jsem tomu dávala. // BTW: Nemůžu si pomoct, mám radši Delenu, ale v rozhovoru Damona a Eleny se mi zdálo, jako by Elena měla zafixovanou lásku ke Stefanovi a prostě jí přepla na Damona, ano vím, je to nesmysl, ale prostě to na mě tak trochu působilo… // Jinak díl takový podle mě dobrý, takový vícemén oddechový, pár věcí mi nedošlo, ale teď večer už se mi nechce trápit mozkové buňky. :) Damon jako vždy myslel, zatímco ostatní spekulovali nad tím, co udělají s lékem, o němž nic neví. Jaká je cena (protože vždycky ňáká je), jistli se dá použít pro jednu nebo více osob…Všichni jen cosi brblali o léku, ale nikdo nic moc nedělal. Čekala jsem vzrůšo a hledání, ne divný „ostrovní indiány“ a Shaneovi vzpomínky na jeho manželku. Celkově …no…ušlo to, ale mohlo to být prostě lepší. Díl na mě rezonoval dobrým dojmem, ale je mi jasné, že zase budou všude zbytečný zdržováky… :/
#2402 Goodies: taky jsem si myslela,ze jak Damon zabil tenkrat tech 12 lidi bude to s tim mit neco spolecnyho a prd! Ale treba jeste bude…pochybuju,ze by tam nebyla nejaka spojitost…
A jak tu nekdo psal,ze ostatni nevi kde je Damon tak na fotkach z dalsiho dilu je fotka jak Damon lezi s Rebekhou na zemi…takze ho brzy najdou :) … Ja si myslim,ze umre ta Bonnie…jeste podle toho co rekl ten Shane…
a nebo to bude ten očekávaný největší masakr za seriál, a my zas budeme bulet jak želvy. ono je asi jedno, kdo zemře, jestli lidi, upíři nebo něco jinýho
#2399 anndy: jo to je další zajímavá otázka, která mi leze na mozek, protože mě vůbec nic nenapadá :-( Asi to budou nějací neznámí (lidi, upíři, vlkodlaci …) takže zajímavý asi bude kdo a proč je povraždí.
po tomhle dílu je myslím jasné, že žádnej lék na upírství není, protože kdo si ho vezme ten umře. Nebo tak jsem to teda pochopila, když Shane říkal, že cílem lovců je zabít Silase, protože si ten lék nevzal. Byla to jenom Shanova záminka, aby ho ostatní nezabili. Shane chce jenom vzbudit Silase, aby měl zpátky manželku a syna. A k tomu od nich potřeboval lovce a čarodějku, tak jim nakukal bláboly o léku. Takže že umře Damon už mi nepřijde až tak jisté :-)
#2393 TNoty: jj souhlasím …jen je vážně ubohý, že jediný kdo tam snad používá mozek je Damon.....všichni ostatní-důvěřivé ovce…Ve všem co řekne Damon a udělá je logika …Ohledně Eleny, Damon zabodoval! Chci D a E vidět spolu,ale on má pravdu a po 150 letech zklamání, nedivám se že nevěřící Tomáš…byla bych také :o)
chudák stefan, musím se mu zase smát, nespustí kámen z očí, a šup – je fuč :-D je to docela komedie, 4 upíři, z toho jeden origoš – super reflexy atd, čarodějka, lovec a nechají si vše čmaznout pod nosem, nic si neověřují z jinýho zdroje, prostě jen slepě věří. Když o Silasovi věděl Kol, tak je asi i někdo další, nebo se mohli zeptat třeba duchů. když už mi nedopřejí romantiku, tak ať to mají aspoň pořádně promyšlený
#2406 hali13: souhlasím,už jsem tu psala že snad jediný kdo tam používá mozek je Damon. A s tím lékem, také pravda…je to.blbost , doufám že neexistuje…jinak to je pěkně pošahaný…
#2406 hali13: Jak říkal v druhém dílu Alaricovi – jsou to hloupé naivní děti;) A on tam zbyl jediný se zdravým rozumem, aby se o ně staral…
Tak tenhle díl byl celkem nuda čekal jsem víc poslední dobou když se podívám na promo a potom kouknu na celí díl tak jsem jen zklamaný v promu to vypadá na zajímavý díl ale nakonec je z toho 40 minutová nuda! Mám TVD rád ale předešlé série byli lepší hlavně děj v předchozích sériích byl lepší! To jak se ve 4 sérii řeší Silas a lék mi přijde nudný já se jen modlím aby žádný lék nebyl.Co by to potom mělo za význam být upír když by existoval lék to by se mohli libovolně měnit na upíra a potom zas na člověka do nekonečna prostě blbost. Zpět k dílu všichni se tam chovají naivně a básní o tom jak si vezmou lék a kde si cosi prostě nuda jediný Damon používá mozek a ví že za vším je nějaký podraz začínám si říkat jestli má zapotřebí tahat se z takovýma amatérama .
#2407 Goodies #2408 kllenkaDobrej díl. :) Po dlouhé době jsem měla pocit, že jsou věci zase konečně ve starých kolejí, už se neřeší jen vztahy mezi Damonem a Elenou a zrazeným Stefanem. Ikdyž spousta částí bylo nudných a jediná část, kde mě fakt zajímalo, co se stane, byla ta s Klausem a Caroline. Ikdyž pochopitelně nevěřila jsem, že by jí nechal umířt, ačkoliv pár procent jsem tomu dávala. // BTW: Nemůžu si pomoct, mám radši Delenu, ale v rozhovoru Damona a Eleny se mi zdálo, jako by Elena měla zafixovanou lásku ke Stefanovi a prostě jí přepla na Damona, ano vím, je to nesmysl, ale prostě to na mě tak trochu působilo… // Jinak díl takový podle mě dobrý, takový vícemén oddechový, pár věcí mi nedošlo, ale teď večer už se mi nechce trápit mozkové buňky. :) Damon jako vždy myslel, zatímco ostatní spekulovali nad tím, co udělají s lékem, o němž nic neví. Jaká je cena (protože vždycky ňáká je), jistli se dá použít pro jednu nebo více osob…Všichni jen cosi brblali o léku, ale nikdo nic moc nedělal. Čekala jsem vzrůšo a hledání, ne divný „ostrovní indiány“ a Shaneovi vzpomínky na jeho manželku. Celkově …no…ušlo to, ale mohlo to být prostě lepší. Díl na mě rezonoval dobrým dojmem, ale je mi jasné, že zase budou všude zbytečný zdržováky… :/
#2410 anndy#2402 Goodies: taky jsem si myslela,ze jak Damon zabil tenkrat tech 12 lidi bude to s tim mit neco spolecnyho a prd! Ale treba jeste bude…pochybuju,ze by tam nebyla nejaka spojitost…
A jak tu nekdo psal,ze ostatni nevi kde je Damon tak na fotkach z dalsiho dilu je fotka jak Damon lezi s Rebekhou na zemi…takze ho brzy najdou :) … Ja si myslim,ze umre ta Bonnie…jeste podle toho co rekl ten Shane…
#2399 anndy: No na to jsem taky čučela jak puk… Já jsem myslela, že do toho počítají i ty oběti, co zabil tenkrát Damon, těch 12 lidí… a prd.
#2404 TNotya nebo to bude ten očekávaný největší masakr za seriál, a my zas budeme bulet jak želvy. ono je asi jedno, kdo zemře, jestli lidi, upíři nebo něco jinýho
#2399 anndy: jo to je další zajímavá otázka, která mi leze na mozek, protože mě vůbec nic nenapadá :-( Asi to budou nějací neznámí (lidi, upíři, vlkodlaci …) takže zajímavý asi bude kdo a proč je povraždí.
no mě spíš zajímá co bude ten třetí masakr
#2400 evice #2402 Goodiespo tomhle dílu je myslím jasné, že žádnej lék na upírství není, protože kdo si ho vezme ten umře. Nebo tak jsem to teda pochopila, když Shane říkal, že cílem lovců je zabít Silase, protože si ten lék nevzal. Byla to jenom Shanova záminka, aby ho ostatní nezabili. Shane chce jenom vzbudit Silase, aby měl zpátky manželku a syna. A k tomu od nich potřeboval lovce a čarodějku, tak jim nakukal bláboly o léku. Takže že umře Damon už mi nepřijde až tak jisté :-)
#2393 TNoty: jj souhlasím …jen je vážně ubohý, že jediný kdo tam snad používá mozek je Damon.....všichni ostatní-důvěřivé ovce…Ve všem co řekne Damon a udělá je logika …Ohledně Eleny, Damon zabodoval! Chci D a E vidět spolu,ale on má pravdu a po 150 letech zklamání, nedivám se že nevěřící Tomáš…byla bych také :o)
taky si myslím, že to byl lovec, ten „vagón“ :-) aspoň něco, protože v dalším díle ho asi nebudeme mít, při mučení Damona, moc rády#2392 Gaga:
#2394 TNoty: Jeden z pěti :) aháá :D
Vaughn se jkenuje ten lovec :)
#2395 GagaRekla bych,ze to byl ten lovec co na konci chytil Damona… Vaga…neco…nevim jak se jmenuje:)
#2397 kllenka#2390 TNoty: a kdo byl teda potom ten kdo zachránil jeremymu život jako první? mám v tom guláááš :D
#2396 anndychudák stefan, musím se mu zase smát, nespustí kámen z očí, a šup – je fuč :-D je to docela komedie, 4 upíři, z toho jeden origoš – super reflexy atd, čarodějka, lovec a nechají si vše čmaznout pod nosem, nic si neověřují z jinýho zdroje, prostě jen slepě věří. Když o Silasovi věděl Kol, tak je asi i někdo další, nebo se mohli zeptat třeba duchů. když už mi nedopřejí romantiku, tak ať to mají aspoň pořádně promyšlený
jo Damon je šikulka…jedinej tušil,že Shane unesl Jeremyho a má něco za lubem…
#2392 Gagataky si pustím film a titulky do něho pouze přetáhnu :)