#2384 deppholl: Titulky i ten díl se musí jmenovat stejně, pak stačí jenom dvakrát kliknout na titulky a automaticky se spustí i ten díl… Tak to alespoň dělám já. Kolikrát se mi titulky nespustily, i když jsem obojí měla stejně pojemnované, ale takhle to zaručeně šlo vždy;)
#2382 anndy: Jak jsem řekla, protože Damon vidí vždycky všechno realisticky;) Ostatní si myslí, že každý neznámý, co tam příjde, je přišel jen tak z dobré vůle zpasit:D
ale docela dobrý díl, pro Deleny objímací scéna, trocha akce, pro Klaroline taky troška, z Jerra je pořádný kus chlapa, Beka to Stefanovi dobře vmetla, má pravdu holka. Jen kdyby elena zase nezachraňovala až moc, tak by to dopadlo jinak :-) proč je Damon jediný, kdo pozná zmetka?
Hele lidi ve finále to bude tak že lék si veme rebekah, stefan i elena… Damon zdrhne kamsi do svých loveckých nížin a elenu tam nechá ať se vodí za ručičku se stefanem jenomže stefan jí taky pošle do kytek a bude se vodit za ručičky s Rebekou…fuuu.. jenom sranda :D né že bych to tak chtěla :D:D:D
#2377 Goodies: úplně zcela a vážně s Tebou souhlasím…jo.......cítím to stejně tak…nenapsala bych to lépe Damona si za tu upřímnost vážím..... :o) Je to brouček
#2376 kllenka: Jako mi se taky líbilo, co jí řekl. Že to tenkrát se Stefanem neřešili, když ona byla člověk a on upír, to je od Stefana věc:D Ale mi se na Damonovi líbí, že jedná takhle narovinu. On prostě hraje na „všechno nebo nic“. Buď ho bude milovat za všech okolností, jako on ji nebo ať si jde za Stefanem. Já s ním souhlasím;) Pokud ho opravdu miluje, tak to stejně neovlivní, ať je on jakýkoliv.
#2374 Goodies: pokud jí to nemyslí a nebo inak…udělají z ní neskutečnou trubku, tak bude chtít být se Stefíkem?…bude se tedy chtít opravit?(nazvala se rozbitou hračkou, ne?)…to není láska.....dle mne! Miluješ člověka tak či tak…a to Stefin neumí. Damon jo.Uffffffff
#2370 kllenka: Přesně… Teď ví, že Stefan chce být člověk, a ji může milovat jenom jako člověka… Damon oproti tomu nechce být člověk, ale miluje ji i jako upíra;) Teď je to na ní…
A ještě jedna věc… Ne, že bych nechtěla vidět Delenu spolu, ale jsem ráda, že jí to řekl takhle natvrdo… Zaprvé se teď ona může rozhodnout sama podle sebe, když ví, jaký na to má názor on a zadruhé tohle je důvod proč ho mám nejradši, nic si nenalhává a ani jí… Ať ví jaký opravdu je… A až s ním nebude mít to pouto, bude se hned vědět, jak moc skutečné to z její strany je;)
#2367 Goodies: jj souhlas…nemusí hned každý kvůli Eleně padat na zadek…a Damon je stále svůj…tak by si Elena měla uvědomit, co chce, proč to chce a o co přijde…pro změnu by mohla i ona začít uvažovat, zůstat upírem a být s Damonem, když ho nechce ztratit…no ne???
#2366 pussycat: Naprostý souhlas… Damon zase vidí všechno okolo toho a začíná uvažovat s jasnou hlavou, jak to vlastně bude… Říkám, nic jiného jsem od něj nečekala. Sami pořád řešíme, jestli ho miluje nebo ne a na kolik je v tom to pouto, ještě po tom, co jí řekl, že by byl šťastný, kdyby to, co k němu cítila bylo skutečné… A co má pak dělat on:D
Zkusím.....děkuji :-)
#2384 deppholl: nebo titulky prostě do spuštěného přehrávaní přetáhneš! =)
#2384 deppholl: Titulky i ten díl se musí jmenovat stejně, pak stačí jenom dvakrát kliknout na titulky a automaticky se spustí i ten díl… Tak to alespoň dělám já. Kolikrát se mi titulky nespustily, i když jsem obojí měla stejně pojemnované, ale takhle to zaručeně šlo vždy;)
#2382 anndy: Jak jsem řekla, protože Damon vidí vždycky všechno realisticky;) Ostatní si myslí, že každý neznámý, co tam příjde, je přišel jen tak z dobré vůle zpasit:D
#2383 Gaga: Ni – mám stažený díl…a stažené titulky, ale dohromady mi to nefunguje.....
#2386 Goodies #2387 Klaroline!!=)#2381 deppholl: Jak to myslíš? jak vložit titulky? :)
#2384 depphollacho jo, a zase jen otázky......
ale docela dobrý díl, pro Deleny objímací scéna, trocha akce, pro Klaroline taky troška, z Jerra je pořádný kus chlapa, Beka to Stefanovi dobře vmetla, má pravdu holka. Jen kdyby elena zase nezachraňovala až moc, tak by to dopadlo jinak :-) proč je Damon jediný, kdo pozná zmetka?
#2385 GoodiesProsím pěkně…jak dostanu titiulky ke staženému dílu.....???
#2383 GagaHele lidi ve finále to bude tak že lék si veme rebekah, stefan i elena… Damon zdrhne kamsi do svých loveckých nížin a elenu tam nechá ať se vodí za ručičku se stefanem jenomže stefan jí taky pošle do kytek a bude se vodit za ručičky s Rebekou…fuuu.. jenom sranda :D né že bych to tak chtěla :D:D:D
Tak a ted co si o tom mysli Plecka.?:-):-):-)
#2377 Goodies: úplně zcela a vážně s Tebou souhlasím…jo.......cítím to stejně tak…nenapsala bych to lépe Damona si za tu upřímnost vážím..... :o) Je to brouček
#2376 kllenka: Jako mi se taky líbilo, co jí řekl. Že to tenkrát se Stefanem neřešili, když ona byla člověk a on upír, to je od Stefana věc:D Ale mi se na Damonovi líbí, že jedná takhle narovinu. On prostě hraje na „všechno nebo nic“. Buď ho bude milovat za všech okolností, jako on ji nebo ať si jde za Stefanem. Já s ním souhlasím;) Pokud ho opravdu miluje, tak to stejně neovlivní, ať je on jakýkoliv.
#2378 kllenka#2374 Goodies: pokud jí to nemyslí a nebo inak…udělají z ní neskutečnou trubku, tak bude chtít být se Stefíkem?…bude se tedy chtít opravit?(nazvala se rozbitou hračkou, ne?)…to není láska.....dle mne! Miluješ člověka tak či tak…a to Stefin neumí. Damon jo.Uffffffff
#2377 Goodies#2372 pussycat: Božatko:D
#2370 kllenka: Přesně… Teď ví, že Stefan chce být člověk, a ji může milovat jenom jako člověka… Damon oproti tomu nechce být člověk, ale miluje ji i jako upíra;) Teď je to na ní…
#2376 kllenkasouhlas taky mám ráda jednání narovinu-a má pravdu není Stefka#2371 Goodies:
nakonec zustanou všichni upíři jenom Damon bude člověk .......... je to jen nadsázka-jak vždycky všechno odnese :-)
#2375 GoodiesA ještě jedna věc… Ne, že bych nechtěla vidět Delenu spolu, ale jsem ráda, že jí to řekl takhle natvrdo… Zaprvé se teď ona může rozhodnout sama podle sebe, když ví, jaký na to má názor on a zadruhé tohle je důvod proč ho mám nejradši, nic si nenalhává a ani jí… Ať ví jaký opravdu je… A až s ním nebude mít to pouto, bude se hned vědět, jak moc skutečné to z její strany je;)
#2373 pussycat#2367 Goodies: jj souhlas…nemusí hned každý kvůli Eleně padat na zadek…a Damon je stále svůj…tak by si Elena měla uvědomit, co chce, proč to chce a o co přijde…pro změnu by mohla i ona začít uvažovat, zůstat upírem a být s Damonem, když ho nechce ztratit…no ne???
#2374 Goodies#2366 pussycat: Naprostý souhlas… Damon zase vidí všechno okolo toho a začíná uvažovat s jasnou hlavou, jak to vlastně bude… Říkám, nic jiného jsem od něj nečekala. Sami pořád řešíme, jestli ho miluje nebo ne a na kolik je v tom to pouto, ještě po tom, co jí řekl, že by byl šťastný, kdyby to, co k němu cítila bylo skutečné… A co má pak dělat on:D