#2327 Goodies: Děj je prej taky uplně jinej co mi říkal kámoš takže na to prdím a radši budu utírat sliny při koukání, mimochodem čekáš taky do 2:00 na 4×13? :D Jsem tak ráda, že si o tom mám s kým povídat jsem jak dement na tohle :D:D Mohla bych o tom napsat knížku o 250 stránkách co se týká mých pocitů z toho seriálu :D
#2325 Gaga: Taky už jsem kolikrát měla nutkání lajkovat příspěvky:D A co se týče knížek, tak jsem to taky nejdříve zvažovala, ale pak jsem to úplně zavrhla… Zaprve bych tam neviděla Damona:D Ale hlavně jak je to jiné než seriál i ty postavy… Asi by mě to rušilo…
#2319 Goodies: Já mám A drop in the ocean na budík, boží písnička :) sakra proč se tu nedaj příspěvky „likovat“ jak na fb :D #2321 TNoty: Nekupuj si knížky jestli jsi viděla celý deníky budeš akorát zklamaná, radši si je přečti online na netu než za to vyhodíš takových peněz :)
ta je úžasná, někdy si je pouštím před spaním, a drop in the ocean, Devotion, Kiss me, Give mi love, Down a samozřejmě Feel so close :-) jejich plno#2319 Goodies:
jo,Tyler byl rostomilej když v něm byl Klaus :) ale Carolin nemusím teda…já mam taky písničky natažený do mobilu a poslouchám je všude,,,ani v autě si nedam pokoj…taky jsem na ten seriál vážně ujetá a je mi 23 :D …když jsem deníky objevila skoukla jsem je v rekordním čase :) taky jsem nedělala nic jinýho a nejlepší na tom bylo,že jsem byla těhotná a doma takže jsem měla fůůůru času :) teďka se chystám si objednat knížky…
taky jsem začala deníky číst, ale nedalo se to, měla jsem podobný problém, ty postavy mi prostě neseděli na seriál, ani popis jejich oblečení – prostě mimo mísu. Vítej mezi nás. Justin – no některý písničky se dají, a když změnil účes už ani nevypadá jako holčička.
ale musím říct, že Elena se mi o dost víc líbí jako upírka (kdyby ju ještě neblbli tím poutem) i Caroline byla ze začátku jako upírka mnohem lepší#2314 Gaga:
#2316 TNoty: Že si tak připadám uplně jsem šílela z jednoho dílu za druhým, jediný co jsem mimo to dokázala dělat tak jít na záchod a zpět k počítači :D jsem taky asi furt puberťák i když mi bude 20 :D dyť věk je jenom číslo jinak jsem furt děcko :D Jako Damon je bezkonkurenční Kunď*ček :P jsem i takovej pošuk že songy z TVD mám v mobilu a jejich wallpaper na tapetě :D nemůžu se dočkat na dnešní díl, ale zas to mám třeba tak, že vedle Klause by se mi líbila Car :) Tyler je ice mooc hezkej ale takovej suchar :D
#2314 Gaga: my jsme jedině rádi za novej názor :D Justina Biebra?? vážně?? to nénéé…takovej trapák(doufám,že ho tu nikdo nežere) :D my tu nejsme jen puberťáci…chodí sem i starší :) mě se Elena jako upírka líbí…určitě víc než před tím…taky se mi líbí jejich origoš hlasy,ale když u toho něco dělam tak radči češtinu…i :)
Jelikož jsem TVD začala koukat po doporučení mýho kamaráda, tak mě překvapuje že jsem jak praštěná faninka Justina Bierbra( neberte si nic osobně) :D Koukala jsem furt a furt :D nešlo to nějako vypnout, škola neškola, maturita nematurita Deníky byly na prvním místě :) Já nevím jestli jsem jediná, ale mám radost když je Elena s Damonem i se Stefanem :D sem takovej obojetník :D Každopádně jsem se zamilovala hned, i když koukam na Walking Dead, Dextra tak z tohohle jsem uplně vyměkla a slintám u každýho dílu( i když mi příjde že jsem se víc nabrečela)..citlivka :D Přítel mi řiká, že kdo by neslintal když tam hrajou samý modelky a modelové, ale co se rolí a herců týče tak mi sedí všichni do písmene :) Dneska si na ten 13. díl prostě počkám a doufám, že někdo z titulkářů na to taky čeká, aby jsme to mohli žačít hltat :D ale jako teď ta pauza? :/ můžu se zbláznit, když čekám tejden natož takovou dobu :/ jsem zvědavá jak to bude pokračovat, každopádně mě Elena pěkně štve.. od doby co je upírka je taková divná..nesvá.. příjde mi to jak kdyby jí uplně vyměnili… A když se tady tak bavíte o těch knížkách, říkala jsem si, že když takhle čekám, že taky začnu číst od začátku.. ale.. To ale mě naštvalo hned v první kapitole kdy je elena popisovaná jako Caroline.. už proto jsem to nechtěla číst.. To samý dabing.. nesnášim dabovaný seriály, pak to kouzlo pravýho hlasu herce zaniká a s titulkama je to lepší mnohem :) Když tady tak pravidelně čtu ty vaše diskuze, baví mě vaše spekulace, protože se některé dost podobají těm mým a co se zjišťovaní děje týče.. zjišťuju to hned protože jsem šíííííleně nedočkavá :D Nepusťte se do mě za to. že jsem se tu tak rozepsala, ale jsem tu nová tak jsem se potřebovala někomu vykecat :):D
pod „blbýma kecama“ myslím zbytečný urážky apod. a ne, že vyjádří jen svůj názor. sto lidí sto chutí. bohužel, nebo spíš pro mě bohudík, je tahle skupinka zaměřená na Delenu a pokud by někomu vadili naše připomínky, tak myslím, že sem prostě přestane chodit, je to lepší než se hádat s bandou holek :-) a je docela fajn, že sem chodí asi 3 steleny, který to oživí svýma poznámka, ono vzdychat pořád dokola o Damonovi asi fakt může lízt na nervy, ale když mi si prostě nemůžeme pomoct :-D#2306 Rozarka74:
#2303 Rozarka74: já miluju jeho angličtinu :) tu bych si mohla pouštět na spaní…mohl by namluvit nějaký pohádky :D:D i kdybych jim nerozuměla nevadí :D
#2327 Goodies: Děj je prej taky uplně jinej co mi říkal kámoš takže na to prdím a radši budu utírat sliny při koukání, mimochodem čekáš taky do 2:00 na 4×13? :D Jsem tak ráda, že si o tom mám s kým povídat jsem jak dement na tohle :D:D Mohla bych o tom napsat knížku o 250 stránkách co se týká mých pocitů z toho seriálu :D
#2329 Goodies#2325 Gaga: Taky už jsem kolikrát měla nutkání lajkovat příspěvky:D A co se týče knížek, tak jsem to taky nejdříve zvažovala, ale pak jsem to úplně zavrhla… Zaprve bych tam neviděla Damona:D Ale hlavně jak je to jiné než seriál i ty postavy… Asi by mě to rušilo…
#2328 Gaga#2323 anndy: Devotion, to je která?
#2339 anndy#2319 Goodies: Já mám A drop in the ocean na budík, boží písnička :) sakra proč se tu nedaj příspěvky „likovat“ jak na fb :D
#2327 Goodies #2337 TNoty#2321 TNoty: Nekupuj si knížky jestli jsi viděla celý deníky budeš akorát zklamaná, radši si je přečti online na netu než za to vyhodíš takových peněz :)
#2322 anndy: Právě na to čučím:D Já žeru těch jeho milion „ksichtů“:) A to jak vždycky vykulí oči, když chce něco zdůraznit… áááá
ta je úžasná, někdy si je pouštím před spaním, a drop in the ocean, Devotion, Kiss me, Give mi love, Down a samozřejmě Feel so close :-) jejich plno#2319 Goodies:
#2326 Goodies #2344 TNotyje tam i víc dílů, válela jsem se smíchy, je prostě k sežrání#2318 Goodies:
#2324 Goodiesjo,Tyler byl rostomilej když v něm byl Klaus :) ale Carolin nemusím teda…já mam taky písničky natažený do mobilu a poslouchám je všude,,,ani v autě si nedam pokoj…taky jsem na ten seriál vážně ujetá a je mi 23 :D …když jsem deníky objevila skoukla jsem je v rekordním čase :) taky jsem nedělala nic jinýho a nejlepší na tom bylo,že jsem byla těhotná a doma takže jsem měla fůůůru času :) teďka se chystám si objednat knížky…
#2325 Gagataky jsem začala deníky číst, ale nedalo se to, měla jsem podobný problém, ty postavy mi prostě neseděli na seriál, ani popis jejich oblečení – prostě mimo mísu. Vítej mezi nás. Justin – no některý písničky se dají, a když změnil účes už ani nevypadá jako holčička.
ale musím říct, že Elena se mi o dost víc líbí jako upírka (kdyby ju ještě neblbli tím poutem) i Caroline byla ze začátku jako upírka mnohem lepší#2314 Gaga:
#2317 Gaga: Já taky miluju písničky z deníků:) Never Let Me Go mám jako vyzvánění:D
#2323 anndy #2325 Gaga #2336 Garia#2313 anndy: Bomba:D
#2322 anndy#2316 TNoty: Že si tak připadám uplně jsem šílela z jednoho dílu za druhým, jediný co jsem mimo to dokázala dělat tak jít na záchod a zpět k počítači :D jsem taky asi furt puberťák i když mi bude 20 :D dyť věk je jenom číslo jinak jsem furt děcko :D Jako Damon je bezkonkurenční Kunď*ček :P jsem i takovej pošuk že songy z TVD mám v mobilu a jejich wallpaper na tapetě :D nemůžu se dočkat na dnešní díl, ale zas to mám třeba tak, že vedle Klause by se mi líbila Car :) Tyler je ice mooc hezkej ale takovej suchar :D
#2319 Goodies#2314 Gaga: my jsme jedině rádi za novej názor :D Justina Biebra?? vážně?? to nénéé…takovej trapák(doufám,že ho tu nikdo nežere) :D my tu nejsme jen puberťáci…chodí sem i starší :) mě se Elena jako upírka líbí…určitě víc než před tím…taky se mi líbí jejich origoš hlasy,ale když u toho něco dělam tak radči češtinu…i :)
#2317 Gaga#2313 anndy: here, doggy doggy…:D to je dobrý video…jsem se zasmála :D
Jelikož jsem TVD začala koukat po doporučení mýho kamaráda, tak mě překvapuje že jsem jak praštěná faninka Justina Bierbra( neberte si nic osobně) :D Koukala jsem furt a furt :D nešlo to nějako vypnout, škola neškola, maturita nematurita Deníky byly na prvním místě :) Já nevím jestli jsem jediná, ale mám radost když je Elena s Damonem i se Stefanem :D sem takovej obojetník :D Každopádně jsem se zamilovala hned, i když koukam na Walking Dead, Dextra tak z tohohle jsem uplně vyměkla a slintám u každýho dílu( i když mi příjde že jsem se víc nabrečela)..citlivka :D Přítel mi řiká, že kdo by neslintal když tam hrajou samý modelky a modelové, ale co se rolí a herců týče tak mi sedí všichni do písmene :) Dneska si na ten 13. díl prostě počkám a doufám, že někdo z titulkářů na to taky čeká, aby jsme to mohli žačít hltat :D ale jako teď ta pauza? :/ můžu se zbláznit, když čekám tejden natož takovou dobu :/ jsem zvědavá jak to bude pokračovat, každopádně mě Elena pěkně štve.. od doby co je upírka je taková divná..nesvá.. příjde mi to jak kdyby jí uplně vyměnili… A když se tady tak bavíte o těch knížkách, říkala jsem si, že když takhle čekám, že taky začnu číst od začátku.. ale.. To ale mě naštvalo hned v první kapitole kdy je elena popisovaná jako Caroline.. už proto jsem to nechtěla číst.. To samý dabing.. nesnášim dabovaný seriály, pak to kouzlo pravýho hlasu herce zaniká a s titulkama je to lepší mnohem :) Když tady tak pravidelně čtu ty vaše diskuze, baví mě vaše spekulace, protože se některé dost podobají těm mým a co se zjišťovaní děje týče.. zjišťuju to hned protože jsem šíííííleně nedočkavá :D Nepusťte se do mě za to. že jsem se tu tak rozepsala, ale jsem tu nová tak jsem se potřebovala někomu vykecat :) :D
#2316 TNoty #2320 anndyhttp://www.youtube.com/watch?…
tohle vystihuje proč je pro mě Damon jednička
#2315 TNoty #2318 Goodies #2331 kllenka#2311 anndy: mě se líbilo…odjíždím z města a potřebuju si na cestu zabalit pár věcí…baterku,preumatiku…dvojnici :D jooo,Klaus je taky zlatíčko :)
http://www.youtube.com/watch?…
tohle jsem našla omylem, ale přišlo mi to strašně vtipný – Klaus – you blocked me on fb :-D
#2312 TNotypod „blbýma kecama“ myslím zbytečný urážky apod. a ne, že vyjádří jen svůj názor. sto lidí sto chutí. bohužel, nebo spíš pro mě bohudík, je tahle skupinka zaměřená na Delenu a pokud by někomu vadili naše připomínky, tak myslím, že sem prostě přestane chodit, je to lepší než se hádat s bandou holek :-) a je docela fajn, že sem chodí asi 3 steleny, který to oživí svýma poznámka, ono vzdychat pořád dokola o Damonovi asi fakt může lízt na nervy, ale když mi si prostě nemůžeme pomoct :-D#2306 Rozarka74:
#2303 Rozarka74: já miluju jeho angličtinu :) tu bych si mohla pouštět na spaní…mohl by namluvit nějaký pohádky :D:D i kdybych jim nerozuměla nevadí :D