#2306 Rozarka74: Hold se obrnit…:D Delen je „bohužel“ víc, takže sem tam na Stefana útočit asi budeme:/ Já osobně ho prostě nemám ráda a nic s tím nezmůžu…
No a co mají dělat Steleny, když Deleny mají blbý kecy?? :-D:-D
A co když nejsem Stelena, protože Rebeka mi ke Stefanovi sedne líp, ale stejně mám Stefana ráda?? Pro mě je Stefan taky sexy, i když jinak než Damon A nechci pořád jen číst, že jedině Delena a Damon a jinak že to nemá cenu. :-(
No nic, zítra mě čeká spousta práce, tak dobrou všem,. Snad to do zítřejšího večera nějak vydržím, než se k seriálu dostanu :-/ Je to jako za trest :-(
neboj nejsi jediná, pro mě je jednička Damon :-) ale Steleny pokud nemají blbý kecy respektuju. Klaus je na druhým místě a na třetím Elijah, byl to gentleman, doufám, že se tam vrátí. žeru ty scény jak zachraňuje Damonovi život a zre upírům srdce :-)
Hele a nehádejte se tu pořád o Stefanovi a Damonovi. Vzhledem k tomu, že je tahle diskuze jen jedna, tak se tu musíme vejít všechny a přijde mi zbytečné tu na sebe útočit. Já respektuju Deleny neshazuju jim Damona (většinou a když tak mírně), tak myslím, že Deleny by mohly být ke Stelenám taky milejší a nebýt tak militantní, vždyť jde o seriál. Prostě nám tu nedali možnost mít víc témat, což je škoda, tak se tu prosím neperte, když se sem musíme vejít všichni, ráda bych sem chodila i dál, když mě to odtud konečně nevyhazuje. :-D
A mě se teď stejně nejvíc líbí Klaus, to se do mě taky někdo pustí? Doufám že ne, Klaus je prostě … Klaus. Miluju když zuří! A Elijah je taky sympaťák, ze začátku se mi až tak nelíbil, ale má prostě něco do sebe :-)
#2285 TNoty: u nás je to stejný, taky to musím vypnout jakmile můj dorazí domů. Furt mi do toho kecá jak se můžu koukat na seriál o upírech. Hlavně, že on je ulítlej na seriál o zombíkách (Walking death) :-)
Deníkům jsem taky propadla…já celkově mam ráda upíry. Když jsem zjistila,že upíří deníky jsou tak jsem je skoukla jedním dechem a taky mi to čekání na nový díly dělá dost velký problém :D
#2287 Garia: jooo taky máš ráda Erika?? to je taky hroznej kus :) twilight,se mi taky líbilo…ale souhlas knížky jsou knížky…ten druhý díl mě ani v televizi nebavil…
#2288 Goodies: no já se vždy nechám do něčeho uvrtat a pokud vydržím pár dílů a nedej bože mě to chytne(deníky),katastrofa…obsadila jsem noťas a stahovala díly jak vzteklá a hned k televizi, přece jen větší obraz…( propadla jsem jim.)…a když jsem pak zjistila, že na další díl musím počkat…atd.....no tak to začalo peklo :o) …a pak ještě když mě mužskej vidí u toho bulet,.....no.......bez komentáře :o)
Twilight se mi líbilo hrozně, hrozně, hrozně moc! Ale knížky… Film je… řekněme slabej odvar. A nemůžu si pomoc ale nevim co je krásný na Patyzónovi a už vůbec ne co je tak sexy na věčně otevřený tlamě Kirsten Stewart. Ze všech těch dílů byla pro mě hezká jen jednička.. a to asi proto, že sem jí četla před knížkama.
#2302 Rozarka74: to jo…jak na to můžeš koukat s tvým vzděláním? Žehlil si někdy?? Tak vidíš :D:D
#2306 Rozarka74: Hold se obrnit…:D Delen je „bohužel“ víc, takže sem tam na Stefana útočit asi budeme:/ Já osobně ho prostě nemám ráda a nic s tím nezmůžu…
No a co mají dělat Steleny, když Deleny mají blbý kecy?? :-D :-D
A co když nejsem Stelena, protože Rebeka mi ke Stefanovi sedne líp, ale stejně mám Stefana ráda?? Pro mě je Stefan taky sexy, i když jinak než Damon A nechci pořád jen číst, že jedině Delena a Damon a jinak že to nemá cenu. :-(
No nic, zítra mě čeká spousta práce, tak dobrou všem,. Snad to do zítřejšího večera nějak vydržím, než se k seriálu dostanu :-/ Je to jako za trest :-(
#2307 Goodies #2310 anndyneboj nejsi jediná, pro mě je jednička Damon :-) ale Steleny pokud nemají blbý kecy respektuju. Klaus je na druhým místě a na třetím Elijah, byl to gentleman, doufám, že se tam vrátí. žeru ty scény jak zachraňuje Damonovi život a zre upírům srdce :-)
#2303 Rozarka74: Mně:) Ale není pro mě prioritní:D A miluju jeho angličtinu. No jo, hold jsme ženské… Každá si hájí to své zuby nehty…:D
Hele a nehádejte se tu pořád o Stefanovi a Damonovi. Vzhledem k tomu, že je tahle diskuze jen jedna, tak se tu musíme vejít všechny a přijde mi zbytečné tu na sebe útočit. Já respektuju Deleny neshazuju jim Damona (většinou a když tak mírně), tak myslím, že Deleny by mohly být ke Stelenám taky milejší a nebýt tak militantní, vždyť jde o seriál. Prostě nám tu nedali možnost mít víc témat, což je škoda, tak se tu prosím neperte, když se sem musíme vejít všichni, ráda bych sem chodila i dál, když mě to odtud konečně nevyhazuje. :-D
A mě se teď stejně nejvíc líbí Klaus, to se do mě taky někdo pustí? Doufám že ne, Klaus je prostě … Klaus. Miluju když zuří! A Elijah je taky sympaťák, ze začátku se mi až tak nelíbil, ale má prostě něco do sebe :-)
JE TU NĚKDO, KOMU SE TAKY LÍBÍ KLAUS??? ;-)
#2304 Goodies #2309 TNotyTo je z toho, že chlapi většinou nežehlí a tak… jsem si vzpomněla na Vratné lahve :-D :-D
#2308 TNotyNevím jak to vydržím do zítřejšího večera… :-(
#2285 TNoty: u nás je to stejný, taky to musím vypnout jakmile můj dorazí domů. Furt mi do toho kecá jak se můžu koukat na seriál o upírech. Hlavně, že on je ulítlej na seriál o zombíkách (Walking death) :-)
#2265 pussycat: no oni ti chlapi tu zálohu nějak postrádají :-)
#2291 TNoty: Eric je nejvíc.. já sem vůbec zatížená asi na ty „bad boys“ :D A Pam je super :)
Taky si myslim,ze kdyz uz ma to tetovani komplet vidi ho i ostatni…
#2295 kllenka: Jj, mě to samé…
#2294 Nemesis23: možná proto, že už bylo celé.......tedy to napadlo mě
#2296 Goodies#2277 TNoty: no mě spíš překvapilo, jak to, že ho všichni najednou viděli? a pořád doufám,že to nějak vysvětlí…
#2295 kllenka#2292 TNoty: tak to už mi bylo zase podsunuto…že má začít seriál Dracula :o) já jen, že druhé takové nervy u seriálu už asi nedám :o)
Deníkům jsem taky propadla…já celkově mam ráda upíry. Když jsem zjistila,že upíří deníky jsou tak jsem je skoukla jedním dechem a taky mi to čekání na nový díly dělá dost velký problém :D
#2293 kllenka#2287 Garia: jooo taky máš ráda Erika?? to je taky hroznej kus :) twilight,se mi taky líbilo…ale souhlas knížky jsou knížky…ten druhý díl mě ani v televizi nebavil…
#2298 Garia#2288 Goodies: no já se vždy nechám do něčeho uvrtat a pokud vydržím pár dílů a nedej bože mě to chytne(deníky),katastrofa…obsadila jsem noťas a stahovala díly jak vzteklá a hned k televizi, přece jen větší obraz…( propadla jsem jim.)…a když jsem pak zjistila, že na další díl musím počkat…atd.....no tak to začalo peklo :o) …a pak ještě když mě mužskej vidí u toho bulet,.....no.......bez komentáře :o)
Twilight se mi líbilo hrozně, hrozně, hrozně moc! Ale knížky… Film je… řekněme slabej odvar. A nemůžu si pomoc ale nevim co je krásný na Patyzónovi a už vůbec ne co je tak sexy na věčně otevřený tlamě Kirsten Stewart. Ze všech těch dílů byla pro mě hezká jen jednička.. a to asi proto, že sem jí četla před knížkama.